- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Gaviscon banada cok iyi geliyor Dr bana onu yazdi haftada bi sise surup bitiyo Walla ama icmeden cok kotu oluyorumBende kaç gündür iyiydim gece bi uyandım alev alev yanıyodr rennie vermişti şurup ama hiççç işe yaramadı bende biraz dayanmaya çalışıp gaviscon içtim geçti bugün yine gaviscon alcam nolur nolmaz böyle çok zor uyutmuyo yanma ( sana da geçmiş olsun cnm sen bişey kullanıyo musun??
Zamanla gorucz nasil oldklrni cnm ins hayirli evlatlr olurlr insBakacagiz ya dagitmasin kirip dokmesinde hareketliligine raziyim bende oyleydim kardesimde cok hareketliydik ama hicbirzaman biyerlere zarar vermedik annem cok kizmazdi sadece asiri hareketliydik kadin cagiz efor sarfedyordu bizim yzumuzden ,)) hep disardaydik ev pek bilmeyen tiptik cunyirda dagitmasin kirmasin yeter ben onla hareket etmeye raziyim valla oynarim gezerim eylenirim yeterki parcalayici olmasin ona dayanamiyoru. Cunki sabrimin tastigi yer
Selam kızlar ben bugun altıma kacirdim bi anda çok korktum suyum patladı sandım hastaneye gittik çok şükür öyle bisi deilmis idrar kaçırma hamilelikde olur dedi doktor :)
Kizlar sanci yada kasilma yasayanlar kasikta tek tarafli sizim sizim bi agrim var iki saattir anlayamadim neyin nesi. Canimi cok acitmiyor ama agriyi siziyi hissettiriyor ve ara ara duruyor. Ayyy hic hazir degilim panik oluyom her sizi geldiginde. Korkudan yatiom belki sabaha gecer..
yok canım öğretmen değilim memurum çok yoruluyorum ya sırtımın kaburgalarımın ağrısından ağlayacak gibi oluyorumYoruluyor musun canım ogretmendin di mi?
Neden canım
canim ben hic anlamiyorum simdiden dönmesi mi gerekiyor ki bebegin benimkinin kafasi sol tarafimdaydi nasil olacakki aydinlatirmisin lütfen
ay aynen canım ya dayanırım biraz bu ayın sonuna kadar çalışırım dedim ama işkence gibi resmen katlanılacak gibi değil 15 günlük az maaş alayım napayım dediğin gibi benden ve kızımdan önemli değilCnm kötüysen zorlama bence artk iyice büyüdü bebişler haftaya 34. Haftanın ine giricez iyice bak yarın da dayanamam diyosan ptesi çalışamaz raporunu al derim ben hiçbişey senden ve bebişten önemli değil şu an(
amın tatlım.Sıkma canını, son gün dönenler bile o kadar çok ki! İnşallah senin de döner sağlıkla istediğin gibi doğurursun.
INsallah cnm en onemlisi o zaten MEvlam hayirli versinde biciriklari sevelim isiralim koklayalim of cok sabirsizim gelsinler artikZamanla gorucz nasil oldklrni cnm ins hayirli evlatlr olurlr ins
Kiz benmkide donmemis ya dr a sordum donmemismi diye daha rrken kizim vakti var donmesine sen merak etme dedi bana ayrica bazi gunler hareket etmiyor yoruluyorlar hirde buyudukleri yer kistli geldigi icin zorlaniyorlarmis sknti yapma cnm eger normal yapilamiycaksa ben yapamm buyuk ihtimal evlenmedn once dr bana senin catin dar yapamassin demisti ama bakalim simdi nolcak normal istyorum
Sorma cnm bnde cosuyrm bazen vakit gecmiyr snkiINsallah cnm en onemlisi o zaten MEvlam hayirli versinde biciriklari sevelim isiralim koklayalim of cok sabirsizim gelsinler artik
ya bızım burda kanunı sıltan suleyman kadın dogum hastanesı var. MAsallah yakaladıklarına alttan muayene, usg, nst. Ne varsa yapıyolar, kocama da yapacaklar yakında. Manyaklar mı neler?
Dun gttım dedım "bebek hareket etmedı bı ultrasonda bakabılır msnz", "alttan muayene edelım" dedı, "ıstemıyorum" dedım, "ıyı ozaman kendım ıstemedım sorumluluk bana aıt dıe yaz ımzala" dedı, ımzaladım. Ultrasonda baktı bebegın saglıklı oldugunu soyledı. Bu kez de "nst ye gır" dedı. "ıstemıyorum sancım yok" dedım. "olsun gır" dıyo hala, ben de wc ye dıye kactım.
Yok kiz oyle degil is yeri kasveti cuma evet cok sukur yani biraz daha duramazdim heralde bize ben busene yillik izne ayrilmadim rapor ve normal izinleri yilliktan kesiyorlar bizde maastan degil bi tatile ihtiyacim var oda su 20 kasimi bekliyorum icime fenalik geldi gun saymaktan
Günaydın meltem anne nasılsın ?
günaydın cnm evet bende yarın gelmiyecem işe sonunda birde pazartesi gelcem salı doktor randevumuz var inşallah artık bitiyo iş bir sürede olsa sonra dönüşte daha zor olcak ya şimdiden bunları düşünüp moralimi bozmak istemiyorum :)
Evet cnm cok stres yapiyrsn donecegi vrsada donmuck velet yavrum akisina birk nasip doner daha cok var doguma hem bi bkmsn bugun donmus sen bosa kndni uzms olursn uzulme akisna birak tatlim hayirlisini dile hayirlisi olsn hakkinizda
Valla kuzum cok takmamak lazim onu anladim insan kendi pskologu olmali hayirlisi neyse o olsun diyorum saglikla kucagima alayimda hangisi bnm icinde uygunsa sagkigim el vereni olayim sende oyle dusun takma kafanaben de cok ıstıyorum normalı, cok da odaklandım normal doguracagım dıe ama olmama ıhtımalıne karsı da hazırlamak lazım kendını, yoksa buyuk cokuntu yasayabılıyormus anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?