2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gaviscon banada cok iyi geliyor Dr bana onu yazdi haftada bi sise surup bitiyo Walla ama icmeden cok kotu oluyorum

Zamanla gorucz nasil oldklrni cnm ins hayirli evlatlr olurlr ins

canım bızlerde de oluyor arada agrı, o kadar da korkma.

canim ben hic anlamiyorum simdiden dönmesi mi gerekiyor ki bebegin benimkinin kafasi sol tarafimdaydi nasil olacakki aydinlatirmisin lütfen

Kafası asagıda, ayakları yukarıda olmalı normal dogum ıcın. daha doner, cok zaman var dıyo herkes ama brz sorun ettım ben yıne de.

ay aynen canım ya dayanırım biraz bu ayın sonuna kadar çalışırım dedim ama işkence gibi resmen katlanılacak gibi değil 15 günlük az maaş alayım napayım dediğin gibi benden ve kızımdan önemli değil

ben de cok ıstıyorum normalı, cok da odaklandım normal doguracagım dıe ama olmama ıhtımalıne karsı da hazırlamak lazım kendını, yoksa buyuk cokuntu yasayabılıyormus anneler

O da iyiymişş ne güzel kaçmışsın kızbende öyleyim istemediğim bişeyi yaptıramaz kimse ya bazı dr lar rapor için önce nst istiyo bazıları istemiyo demk ki. Ama zorunlu değil yani sonuç olarak

ay ne kadar salaklar ya, kesmeseler olurler sankı. 2-3 gunun hesabını yapıyolar.

hadı gozun aydın canım, senn ıcın olay tamamlanmıstır :)

Evet cnm cok stres yapiyrsn donecegi vrsada donmuck velet yavrum akisina birk nasip doner daha cok var doguma hem bi bkmsn bugun donmus sen bosa kndni uzms olursn uzulme akisna birak tatlim hayirlisini dile hayirlisi olsn hakkinizda

oyle yapıcam artık canım ya, normal doguramazsam cok uzulmeyeyım dıe sezeryana da alıstırıcam kendımı.

ben de cok ıstıyorum normalı, cok da odaklandım normal doguracagım dıe ama olmama ıhtımalıne karsı da hazırlamak lazım kendını, yoksa buyuk cokuntu yasayabılıyormus anneler
Valla kuzum cok takmamak lazim onu anladim insan kendi pskologu olmali hayirlisi neyse o olsun diyorum saglikla kucagima alayimda hangisi bnm icinde uygunsa sagkigim el vereni olayim sende oyle dusun takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…