- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Verme verme devlet zaten pek merakli knt etmeye ne gorceklerse sanki usg de gozkmuyo ben hic gitmwdim dv esim yollamiuor yanlis bisi yaparlar diye
kızlar herkese günaydın
gülaycım dr mı gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol su iç ama ilaçlarını da kullan tatlım ya ne olur ne olmaz
heh he :) yok ya bence son hafta donmesı cok kucuk bı ıhtımal, mantıken bı kere yerlerı cok daralıyo zaten.
Benim de 31 artı 6 da verdi 32 diye yazdı rapora o gün
ama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yani
Hadi
yAaa valla biz haf sn yuzunden yaptik o tarihe ama nolcak simdi onunki bi sorun cikmaz dimi ayy uzuldum simi
Aynen hayirlisi nwyse o benm kadar normal isteyen varmi derdim cok istyorum ama akside olursa yapabilcwmiz bisey yok mevlam evladimizla vakit gecirtsin yeterki agri oluyormus ama gecici sonucta napalim artik dayanicaz 9 aydir nelere dayandik kizevet ızden dolayı ıstemıyorum ve amelıyat sonrası agrı oluyomus. Bı de acıkcası dogal olan olsun ıstıyorum, bebegım ıcın dogal dogumu basarmıs olmak ıstıyorum. Bılmıyorum ya hayrlısı dedıgınız gıbı.
Yok cnm o gun grev vardi ya.. Kadin dogumcuda sabah oglen aksam tikluk olctur dedi. Dun oglen 149 aksam 114 cikti. Yok arkadasim benim sekerim ama anlatamiiiim ki doktorlara. Bakalim aldim olcme cihazindan takip edecekmisim bi hafta.. Sekerim normalsr bu bebe nie tosun oldu suyu nie fazla .. Ah meltem aklimda deli sorular..aslıcım sen dıyabet doktoruna gıdemedın mı hala?
Cnm ben en son 32+o da gittim her şeye baktı ölçümleri aldı çalışabilir raporu verdi ama nst istemedi. İsterse kaçmam ztn ya yapılsın herhalde bir sonraki gidişimde yapılır arkdşlarımda hep 33 den sonra girmişler nst ye düzenli olarak. Tşk ederiz bu aradaCanlar n s t den kacmayin bazen Biz farkedemeyebiliriz sancıyı. Benim küçük oğlan 36 artı 4 te gittim. Kontrole. Ne s t ye girdim sancim yok. Düzenli sancı çıktı muayene etti açılma da vardı hemen doğuma aldılar eşim il dışındaydı yanında bile yoktu. Girin kızlar n s t ye
bende öyle yaptım 31+4 gidiyorum çalışamaz raporu alıcaktım vermezse artık 32 yani salı günü tekrar gideceğim artık
Oo tamm ozaman iyi bare guzel sevindim peki o niye bizim tarihe cekmis sebebi neydiki onnda haf sonu muhabbetimiyok yok cıkmazmıschnb de 31+6 da gıtmıs ama raporu 32+0 dakı gunune gore duzenlemısler.
yok kızlar ya sıkıntı olmuyomus, ben 170 ı aradım,chnb de 31+6 da gtmıs ama raporu 32+0 a gore duzenlenmıs.
Yok cnm o gun grev vardi ya.. Kadin dogumcuda sabah oglen aksam tikluk olctur dedi. Dun oglen 149 aksam 114 cikti. Yok arkadasim benim sekerim ama anlatamiiiim ki doktorlara. Bakalim aldim olcme cihazindan takip edecekmisim bi hafta.. Sekerim normalsr bu bebe nie tosun oldu suyu nie fazla .. Ah meltem aklimda deli sorular..
Günaydınnn leylalarınnnn güzeliiiiiikızlar herkese günaydın
gülaycım dr mı gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol su iç ama ilaçlarını da kullan tatlım ya ne olur ne olmaz
Aynen hayirlisi nwyse o benm kadar normal isteyen varmi derdim cok istyorum ama akside olursa yapabilcwmiz bisey yok mevlam evladimizla vakit gecirtsin yeterki agri oluyormus ama gecici sonucta napalim artik dayanicaz 9 aydir nelere dayandik kiz
Oo baya uzakmks tabi cnm mecbur kalinca napcaksin ki bnmte tam tersi devlet cehennwmin dibinde kwndi dr yakin o yuzden sanirim birazda esimin isine geliyoracıl bı durum oldugunda mecbur gıdıyorum ıste. Bı usg de gorecem dıe kapımın onundekı hastaneyı bırakıp, 30 km kendı doktoruma gıdemem kı.
Oo tamm ozaman iyi bare guzel sevindim peki o niye bizim tarihe cekmis sebebi neydiki onnda haf sonu muhabbetimi
Rabbim hakkimzda hayirli olani nasip etsn insevet haklısın bı suru senaryo var, nasıl bı durumda olacagımız bellı degıl su anda.
hadı bakalım bızı bılgılendr aslıcm :)sağlık olsun önemli değil yarın gideceğim teyit etmiş olurum hem oluyormu olmuyormu :)
Ya bir iki günden ne olacak sıkma canını aslında dr yeni sormak lazım 32 yaklaşınca tam ne zaman geliyor diye.otu b.ku soruyoruz sormak lazim:))bana da 170 ı aradıgımda oyle dedıler, ama benden baskası benım dedıgımle ıs yapınca stres oluyorum ıste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?