2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Verme verme devlet zaten pek merakli knt etmeye ne gorceklerse sanki usg de gozkmuyo ben hic gitmwdim dv esim yollamiuor yanlis bisi yaparlar diye

acıl bı durum oldugunda mecbur gıdıyorum ıste. Bı usg de gorecem dıe kapımın onundekı hastaneyı bırakıp, 30 km kendı doktoruma gıdemem kı.

Aynen hayirlisi nwyse o benm kadar normal isteyen varmi derdim cok istyorum ama akside olursa yapabilcwmiz bisey yok mevlam evladimizla vakit gecirtsin yeterki agri oluyormus ama gecici sonucta napalim artik dayanicaz 9 aydir nelere dayandik kiz

aslıcım sen dıyabet doktoruna gıdemedın mı hala?
Yok cnm o gun grev vardi ya.. Kadin dogumcuda sabah oglen aksam tikluk olctur dedi. Dun oglen 149 aksam 114 cikti. Yok arkadasim benim sekerim ama anlatamiiiim ki doktorlara. Bakalim aldim olcme cihazindan takip edecekmisim bi hafta.. Sekerim normalsr bu bebe nie tosun oldu suyu nie fazla .. Ah meltem aklimda deli sorular..

Cnm ben en son 32+o da gittim her şeye baktı ölçümleri aldı çalışabilir raporu verdi ama nst istemedi. İsterse kaçmam ztn ya yapılsın herhalde bir sonraki gidişimde yapılır arkdşlarımda hep 33 den sonra girmişler nst ye düzenli olarak. Tşk ederiz bu arada

canım o makınalar az bısey fazla cıkarıyo sekerı bunu unutma, bı de sakın stres olma, bak benım kadın dogumcum benı rahatlatana kadar 140 ustunde bıle cıkıyodu degerler, sımdı 135 ı gecmedı, hatta tokluklarım 110 kusur 120 cıkıyo.

acıl bı durum oldugunda mecbur gıdıyorum ıste. Bı usg de gorecem dıe kapımın onundekı hastaneyı bırakıp, 30 km kendı doktoruma gıdemem kı.
Oo baya uzakmks tabi cnm mecbur kalinca napcaksin ki bnmte tam tersi devlet cehennwmin dibinde kwndi dr yakin o yuzden sanirim birazda esimin isine geliyor

Oo tamm ozaman iyi bare guzel sevindim peki o niye bizim tarihe cekmis sebebi neydiki onnda haf sonu muhabbetimi

evet onun da 32+0 ı 17 ekım cmt ye denk gelıyo o yuzden. Aslında o ozel hastaneye gıdıyo ama tam gununde gderse bı sıkıntı cıkar da magdur olur dıe rısk almak ıstemedı snrm

bana da 170 ı aradıgımda oyle dedıler, ama benden baskası benım dedıgımle ıs yapınca stres oluyorum ıste :))
Ya bir iki günden ne olacak sıkma canını aslında dr yeni sormak lazım 32 yaklaşınca tam ne zaman geliyor diye.otu b.ku soruyoruz sormak lazim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…