- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Rabbim hakkimzda hayirli olani nasip etsn ins
hadı bakalım bızı bılgılendr aslıcm :)
Ya bir iki günden ne olacak sıkma canını aslında dr yeni sormak lazım 32 yaklaşınca tam ne zaman geliyor diye.otu b.ku soruyoruz sormak lazim:))
tamam canım bilgilendiririm..Şekerede inşallah birşey demez geçen sefer azcık suyun fazlalaşmış dikkat et demişti.Artık bir şey yerken bunda şeker varmıydı ne yiyeyimden bunaldım.
kızlar günaydın, benimki mecburen sezaryen olacak çünkü kist var bendedoğumdan 2 yıl önce falan farketmişti doktor,gitgide büyüdü.sezaryen sırasında onu da alalım dedi doktorum ama çooook korkuyorum.inşallah bi sorun olmaz ya
işte acaba doğum sonrasında bi sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,çünkü hem bebeği alacak hem kisti.kistin alınmasından sonra bi sıkıntı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.çünkü bebek de olacak,sağlam olmam gerek.kistin alınması da bi ameliyat sonuçtakistler artık çok sıradan seyler cnm, canını sıkma onun ıcın.
Daha hafif ama hala sol kasikta adet agrisina benzer sizi oluyor. Bende sancinin cift olmasi gerektigini ogrenince rahatladim neysekiSancılar çift taraflı oluyor diye biliyorum. Şimdi nasıl oldun?
kızlar günaydın, benimki mecburen sezaryen olacak çünkü kist var bendedoğumdan 2 yıl önce falan farketmişti doktor,gitgide büyüdü.sezaryen sırasında onu da alalım dedi doktorum ama çooook korkuyorum.inşallah bi sorun olmaz ya
Canm benmde oldu 2 gün önce öyle sancım 2 saat boyunca çektim yalancı sancılarmış bunlar artık olabilirmiş böyle sancılarımızDaha hafif ama hala sol kasikta adet agrisina benzer sizi oluyor. Bende sancinin cift olmasi gerektigini ogrenince rahatladim neyseki
inşallah canım ya hayırlısıyla bi olup geçseydi..Bir taşla iki kuş :)) bebise kavusup kistten de kurtulucaksin işte ne güzel canım neden sorun olsun ki öyle düşünme hiç
Araştırma hastanesi olduğu için Can'ım .. Gecmiş olsun tekrarya bızım burda kanunı sıltan suleyman kadın dogum hastanesı var. MAsallah yakaladıklarına alttan muayene, usg, nst. Ne varsa yapıyolar, kocama da yapacaklar yakında. Manyaklar mı neler?
Dun gttım dedım "bebek hareket etmedı bı ultrasonda bakabılır msnz", "alttan muayene edelım" dedı, "ıstemıyorum" dedım, "ıyı ozaman kendım ıstemedım sorumluluk bana aıt dıe yaz ımzala" dedı, ımzaladım. Ultrasonda baktı bebegın saglıklı oldugunu soyledı. Bu kez de "nst ye gır" dedı. "ıstemıyorum sancım yok" dedım. "olsun gır" dıyo hala, ben de wc ye dıye kactım.
günaydın güzel zarif anneGünaydınnn leylalarınnnn güzeliiiiii
günaydın meltemcimgunaydın leylosum :)
Kızlar dünden beri göbek deliğim hassaslaştı. Yanlışlıkla dokununca içim bayılıyor resmen. İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım
işte acaba doğum sonrasında bi sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,çünkü hem bebeği alacak hem kisti.kistin alınmasından sonra bi sıkıntı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.çünkü bebek de olacak,sağlam olmam gerek.kistin alınması da bi ameliyat sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?