2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya bir iki günden ne olacak sıkma canını aslında dr yeni sormak lazım 32 yaklaşınca tam ne zaman geliyor diye.otu b.ku soruyoruz sormak lazim:))

walla ben kendım ıcın sıkıntı yapmam boyle seylerı de, folik bızım lafla randevuyu ıkı gun one cektı de o yuzden hemen toplanıp beyın fırtınası yaptık :)

tamam canım bilgilendiririm..Şekerede inşallah birşey demez geçen sefer azcık suyun fazlalaşmış dikkat et demişti.Artık bir şey yerken bunda şeker varmıydı ne yiyeyimden bunaldım.

walla aynen ben de ya, bıktım artık her gun ıkı yemek bı corba pısırmekten, o yemeklerı ıse getırıp soguk soguk yemekten, annemın malatyadan getrdıgı mıs gıbı kuru meyvelerı yıyememekten, ama sonra bebegımı dusunuyorum, ne yapayım hersey onun ıcın.

kızlar günaydın, benimki mecburen sezaryen olacak çünkü kist var bendedoğumdan 2 yıl önce falan farketmişti doktor,gitgide büyüdü.sezaryen sırasında onu da alalım dedi doktorum ama çooook korkuyorum.inşallah bi sorun olmaz ya

kistler artık çok sıradan seyler cnm, canını sıkma onun ıcın.

Kızlar dünden beri göbek deliğim hassaslaştı. Yanlışlıkla dokununca içim bayılıyor resmen. İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım

kistler artık çok sıradan seyler cnm, canını sıkma onun ıcın.
işte acaba doğum sonrasında bi sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,çünkü hem bebeği alacak hem kisti.kistin alınmasından sonra bi sıkıntı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.çünkü bebek de olacak,sağlam olmam gerek.kistin alınması da bi ameliyat sonuçta

Bir taşla iki kuş :)) bebise kavusup kistten de kurtulucaksin işte ne güzel canım neden sorun olsun ki öyle düşünme hiç

Daha hafif ama hala sol kasikta adet agrisina benzer sizi oluyor. Bende sancinin cift olmasi gerektigini ogrenince rahatladim neyseki
Canm benmde oldu 2 gün önce öyle sancım 2 saat boyunca çektim yalancı sancılarmış bunlar artık olabilirmiş böyle sancılarımız

Araştırma hastanesi olduğu için Can'ım .. Gecmiş olsun tekrar

yok cnm ya sanmam, cogu kadında kıst var we doktorlar ıcın artık doğum+kıst amelyatı cok olagan bısey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…