2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
folik dünürcüm içim rahat etmedi şu rapor olayı için, senin hastaneyi aradım (kadın dogum polıklınık sekreterlıgını) dedım "ben calısabılır raporu almaya gelıcem, 31+5 gunumde gelsem sorun olur mu" kadın dedı kı "tam 32 de gelın" Ben de dedım kı "ama ıs ıcın 31+6 ve 32+0 da ıstanbulda olamıycagım" kadın da "tamam ozaman 31+5 de gelın, raporu duzenlerız bız"
Sen de oyle dersın, "iş ıcın canakkalede olucam o yuzden 31+5 de geldım, telefonda da sıkıntı olmaz ayarlarız" demıstınız dersın :)

walla ben de onu dusunuyorum, kalın tuylu battanıyelerı yıkasak tuylerı kotu olur kı, ben kendı kullandıgımızı yıkadım, eskısı gıbı durmuyo tabı artık
canım ben bebişin battaniyesini taç dan aldım yıkadım makinede 30 derece hiç bişey olmadı tüyleri kuruyunca eski haline döndü hemen

kızlar dün bebişimin banyo malzemelerini aldım jokerin int sitesinden indirim var aklınızda olsun bübchen aldım herşeyini bebek yağı almadım bir tyek bebek sütü aldım yeterli olur mu sizce bebek yağı da alayım mı

ay benimde çok yanıyor ama gece rahatsız etmiyo beni gün içinde mafediyor asit dökmüşler sanki boğazıma o kadar yanıyo yani

canım ben bebişin battaniyesini taç dan aldım yıkadım makinede 30 derece hiç bişey olmadı tüyleri kuruyunca eski haline döndü hemen

ben de bızım kullandıgımız bı nevresımın ıcıne gecırıp makınaya oyle atayım dıye dusundum acıkcası.
Bu arada bebısın butun malzemelerını 30 derecede yıkadınız degıl mı?

walla tatlım ben bebek bakım vıdeolarında hep yağ kullandıklarını gordum, istersen sen de bı tane al. Mıgroslarda dalının kocaman sısesı 14-15 tl falan zaten.

Canım aynı sorun bende de vardı hem zayıftı hem haftası gerideydi, bende yüklendim süte ve süt ürünlerine ayrica muz ve haşlanmış yumurta yedim tabi benim şöyle bir avantajım var eşim tigemde çalışıyor her hafta 10 kilo süt aliyor içeceğimi ayirip gerisini yogurt yapiyorum, yoğurdun yarisini da robota atıp tereyağı yapıyorum, yağı ayıklayıp kalanı ocağa koyup peynir yapıyorum, yani tamamen organik oluyor ve en son kontrolümde doktorum şaşirdi 800 gr di 3 haftada 850 gr aldı bebisim haftasini da yakaladi sadece karin bolgesi 29 haftalik cikti gerisi 30 du :) ha bu arada kan grubun 0 ise çok fazla süt ürünü tüketme ben 0 im anlamadan çok tükettim hem midemi bozdum hemde ruh halimi etkiledi :)

kızlar liste çıkardım alınacak birçok şey kalmış maalesef
not aldığım kağıdı kaybettim bazı ürünlerin tavsiye edilen markalarını unuttum yardımcı olurmusunuz

KALAN ALINACAKLAR

PERDE - TÜL
HALI
CİBİNLİK

BİBERON - DR. BROWN
EMZİK - avent soothie emzik

GECELİK -PİJAMA ??

HEDİYELİK - lavanta- magnet vb… (Haftaya eminönüne gidilecek )

BEBEK BEZİ - PRIMA PREMIUM CARE
ISLAK PMUK MENDİL - UNİ
BEBE ŞAMPUAN - ?
BEBE DETERJAN
- DALAN ROXY
PİŞİK KREM - ?
ANNE GÖĞÜS KREM
- LANSOLIN
GÖĞÜS KALKANI - ?
GÖĞÜS PEDİ - ?
DERECE - ?

canım bende sker cıktı ve dıyabet doktorumun verdıgı lısteye gore beslenıyorum, yanı mıktarları kafam gore arttıramıyorum Ama az da degıl acıkcası, gunde yarım lt sut, 2 kase yogurt, 2 kıbrıt kutusu peynır, 1 yumurta, 1 porsıyon et. Bunları hep tuketıyorum. Dedıgın gıbı ben de herseyın organık olmasına dıkkat edıyorum, peynırım malatyadan koyden gelıyo, sut gunluk sıse sut, o sutle kendım yogurt yapıyorum, yumurta 8 lı organık flotty yumurta, tavuk zaten yemem kırmızı etım de kurbanda kendı kestıgımızden, baklıyatlarım unum kuru meyvelerım hep köyden annem yapar getrır. Yanı ben de dıkkat ederım saglıga ama demek kı benım bebıs ancak bu kadar kılo alabılıyo.

Tokluk 180 e kadar normal degil mi

gecelıgı Suwen ya da Şahinlerden alabılırsın canım, pişik kremi sudocrem ya da bepanten, göğüs kalkanı ve pedi avent, derece ıse ya yurt dısından Exergen Tat 2000c ya da yurt ıcınden Visico Focus alıcam canım. Ama cogu arkdas braun aldı ya da alacaklar.

ben de bızım kullandıgımız bı nevresımın ıcıne gecırıp makınaya oyle atayım dıye dusundum acıkcası.
Bu arada bebısın butun malzemelerını 30 derecede yıkadınız degıl mı?
yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek onda

walla tatlım ben bebek bakım vıdeolarında hep yağ kullandıklarını gordum, istersen sen de bı tane al. Mıgroslarda dalının kocaman sısesı 14-15 tl falan zaten.
bana ilk zamanlar süt daha iyi dediler kim dedi onu da hatırlamıyom gerçi :) neyse ben alayımda bulunsun evde

bebe şampuan duş jeli yağı vs. bübchen miş en iyisi canım pişik kremi de desitin in mor ambalajlı olanı benim yeğenim 1,5 yaşıonda o krem sayesinde 1 kere bile pişik olmadı göğüs kalkanını chicco aldım ama tavsiye üzerine değil indirimde olduğu için inş doğru bi seçim yapmışımdır. dereceye gelince evde bizim kendimize kullandığımız koltuk altından ölçen derece var o olmaz mı kızlar illa böyle çok para verip yenisini mi almak gerekir

yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek onda

ben de oyle yapayım madem.

bana ilk zamanlar süt daha iyi dediler kim dedi onu da hatırlamıyom gerçi :) neyse ben alayımda bulunsun evde

tabı canım al dursun, olmadı kendın kullanırsın mıs gıbı kokuyo :)

Çok iyi besleniyormuşsun maşallah, bebek sağlikli olsunda gerisi hiç önemli değil zaten kilosu anormal olsa doktor söylüyor mutlaka , ben hiç bilmiyorum şekerim varmi allah ne verdiyse yiyorum ve tam 14 kilo aldim 32 haftanin icindeyim çok aldim yani napim engelleyemiyorum kendimi veririm doğumdan sonra artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…