evet heralde sık yapıyomuş bunu doktorlar artık.1 2 kere duymuştumyok cnm ya sanmam, cogu kadında kıst var we doktorlar ıcın artık doğum+kıst amelyatı cok olagan bısey.
canım ben bebişin battaniyesini taç dan aldım yıkadım makinede 30 derece hiç bişey olmadı tüyleri kuruyunca eski haline döndü hemenwalla ben de onu dusunuyorum, kalın tuylu battanıyelerı yıkasak tuylerı kotu olur kı, ben kendı kullandıgımızı yıkadım, eskısı gıbı durmuyo tabı artık
ay benimde çok yanıyor ama gece rahatsız etmiyo beni gün içinde mafediyor asit dökmüşler sanki boğazıma o kadar yanıyo yaniBende kaç gündür iyiydim gece bi uyandım alev alev yanıyodr rennie vermişti şurup ama hiççç işe yaramadı bende biraz dayanmaya çalışıp gaviscon içtim geçti bugün yine gaviscon alcam nolur nolmaz böyle çok zor uyutmuyo yanma ( sana da geçmiş olsun cnm sen bişey kullanıyo musun??
canım ben bebişin battaniyesini taç dan aldım yıkadım makinede 30 derece hiç bişey olmadı tüyleri kuruyunca eski haline döndü hemen
kızlar dün bebişimin banyo malzemelerini aldım jokerin int sitesinden indirim var aklınızda olsun bübchen aldım herşeyini bebek yağı almadım bir tyek bebek sütü aldım yeterli olur mu sizce bebek yağı da alayım mı
Canım aynı sorun bende de vardı hem zayıftı hem haftası gerideydi, bende yüklendim süte ve süt ürünlerine ayrica muz ve haşlanmış yumurta yedim tabi benim şöyle bir avantajım var eşim tigemde çalışıyor her hafta 10 kilo süt aliyor içeceğimi ayirip gerisini yogurt yapiyorum, yoğurdun yarisini da robota atıp tereyağı yapıyorum, yağı ayıklayıp kalanı ocağa koyup peynir yapıyorum, yani tamamen organik oluyor ve en son kontrolümde doktorum şaşirdi 800 gr di 3 haftada 850 gr aldı bebisim haftasini da yakaladi sadece karin bolgesi 29 haftalik cikti gerisi 30 du :) ha bu arada kan grubun 0 ise çok fazla süt ürünü tüketme ben 0 im anlamadan çok tükettim hem midemi bozdum hemde ruh halimi etkiledi :)yok canım ya, masallahımız var ıkımızın de. Hıc cıtı pıtı degılız, kemıklerımız kalın. Esım 1.95 100 kg, ben 1.68 58 kılo (gebelık oncesı tabıı). Yanı ne bıleyım herkesın 30+0 dakı bebek agırlıkları daha fazlaydı, benımkı 40 cm, 1465 gr cıktı.
Sorma canım, sanırım öylelerbu kız bebekler daha nazlılar galiba :)
Canım aynı sorun bende de vardı hem zayıftı hem haftası gerideydi, bende yüklendim süte ve süt ürünlerine ayrica muz ve haşlanmış yumurta yedim tabi benim şöyle bir avantajım var eşim tigemde çalışıyor her hafta 10 kilo süt aliyor içeceğimi ayirip gerisini yogurt yapiyorum, yoğurdun yarisini da robota atıp tereyağı yapıyorum, yağı ayıklayıp kalanı ocağa koyup peynir yapıyorum, yani tamamen organik oluyor ve en son kontrolümde doktorum şaşirdi 800 gr di 3 haftada 850 gr aldı bebisim haftasini da yakaladi sadece karin bolgesi 29 haftalik cikti gerisi 30 du :) ha bu arada kan grubun 0 ise çok fazla süt ürünü tüketme ben 0 im anlamadan çok tükettim hem midemi bozdum hemde ruh halimi etkiledi :)
Tokluk 180 e kadar normal degil micanım o makınalar az bısey fazla cıkarıyo sekerı bunu unutma, bı de sakın stres olma, bak benım kadın dogumcum benı rahatlatana kadar 140 ustunde bıle cıkıyodu degerler, sımdı 135 ı gecmedı, hatta tokluklarım 110 kusur 120 cıkıyo.
kızlar liste çıkardım alınacak birçok şey kalmış maalesef
not aldığım kağıdı kaybettim bazı ürünlerin tavsiye edilen markalarını unuttum yardımcı olurmusunuz
KALAN ALINACAKLAR
PERDE - TÜL
HALI
CİBİNLİK
BİBERON - DR. BROWN
EMZİK - avent soothie emzik
GECELİK -PİJAMA ??
HEDİYELİK - lavanta- magnet vb… (Haftaya eminönüne gidilecek )
BEBEK BEZİ - PRIMA PREMIUM CARE
ISLAK PMUK MENDİL - UNİ
BEBE ŞAMPUAN - ?
BEBE DETERJAN - DALAN ROXY
PİŞİK KREM - ?
ANNE GÖĞÜS KREM - LANSOLIN
GÖĞÜS KALKANI - ?
GÖĞÜS PEDİ - ?
DERECE - ?
Tokluk 180 e kadar normal degil mi
yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek ondaben de bızım kullandıgımız bı nevresımın ıcıne gecırıp makınaya oyle atayım dıye dusundum acıkcası.
Bu arada bebısın butun malzemelerını 30 derecede yıkadınız degıl mı?
bana ilk zamanlar süt daha iyi dediler kim dedi onu da hatırlamıyom gerçi :) neyse ben alayımda bulunsun evdewalla tatlım ben bebek bakım vıdeolarında hep yağ kullandıklarını gordum, istersen sen de bı tane al. Mıgroslarda dalının kocaman sısesı 14-15 tl falan zaten.
bebe şampuan duş jeli yağı vs. bübchen miş en iyisi canım pişik kremi de desitin in mor ambalajlı olanı benim yeğenim 1,5 yaşıonda o krem sayesinde 1 kere bile pişik olmadı göğüs kalkanını chicco aldım ama tavsiye üzerine değil indirimde olduğu için inş doğru bi seçim yapmışımdır. dereceye gelince evde bizim kendimize kullandığımız koltuk altından ölçen derece var o olmaz mı kızlar illa böyle çok para verip yenisini mi almak gerekirkızlar liste çıkardım alınacak birçok şey kalmış maalesef
not aldığım kağıdı kaybettim bazı ürünlerin tavsiye edilen markalarını unuttum yardımcı olurmusunuz
KALAN ALINACAKLAR
PERDE - TÜL
HALI
CİBİNLİK
BİBERON - DR. BROWN
EMZİK - avent soothie emzik
GECELİK -PİJAMA ??
HEDİYELİK - lavanta- magnet vb… (Haftaya eminönüne gidilecek )
BEBEK BEZİ - PRIMA PREMIUM CARE
ISLAK PMUK MENDİL - UNİ
BEBE ŞAMPUAN - ?
BEBE DETERJAN - DALAN ROXY
PİŞİK KREM - ?
ANNE GÖĞÜS KREM - LANSOLIN
GÖĞÜS KALKANI - ?
GÖĞÜS PEDİ - ?
DERECE - ?
yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek onda
bana ilk zamanlar süt daha iyi dediler kim dedi onu da hatırlamıyom gerçi :) neyse ben alayımda bulunsun evde
Çok iyi besleniyormuşsun maşallah, bebek sağlikli olsunda gerisi hiç önemli değil zaten kilosu anormal olsa doktor söylüyor mutlaka , ben hiç bilmiyorum şekerim varmi allah ne verdiyse yiyorum ve tam 14 kilo aldim 32 haftanin icindeyim çok aldim yanicanım bende sker cıktı ve dıyabet doktorumun verdıgı lısteye gore beslenıyorum, yanı mıktarları kafam gore arttıramıyorum Ama az da degıl acıkcası, gunde yarım lt sut, 2 kase yogurt, 2 kıbrıt kutusu peynır, 1 yumurta, 1 porsıyon et. Bunları hep tuketıyorum. Dedıgın gıbı ben de herseyın organık olmasına dıkkat edıyorum, peynırım malatyadan koyden gelıyo, sut gunluk sıse sut, o sutle kendım yogurt yapıyorum, yumurta 8 lı organık flotty yumurta, tavuk zaten yemem kırmızı etım de kurbanda kendı kestıgımızden, baklıyatlarım unum kuru meyvelerım hep köyden annem yapar getrır. Yanı ben de dıkkat ederım saglıga ama demek kı benım bebıs ancak bu kadar kılo alabılıyo.
Evet ben en son tek kulanimlik toz ilaç ictim üromisin adı çok iyi gelmiştiSağol canim
Evet çok sinir bozucu hele birde fitil tarzı ilaçları kullanmayi sevmiyorum birde 20 tane var ben 20 gün onları kullanamam
Bol bol su iceyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?