ama şunu deneyimledim. o idealistlik bebegi bunaltiyor:) bebek de daha zorluyor anneyi. mesela büyük de saatlerinde beslerdim. ve dr nin verdiği ölçülerle. çocuk yemez ben illa yedircem:) yemekler zor geçerdi. ikinci de zorlamadim daha relakstim oo daha kolay büyüdü dahamutluydukGecen bir bebek dergidinde okudum,ilk bebekte idealist,ikinci bebekte realist olunuyormus
Ama ama ama bu cok guzeeeel,bayildimŞunun tatliliğina bakin
Eki Görüntüle 1664346
ya bosken ver bir orta böyle kavanoz pamuğu ıslatıp sıkıp atsınlar parça parça kavanoza. ama çabuk bitiyor o pamuklar. günde 10 kere kaka yapardı büyük oglum:))Nasil olsa benimkiler herseye atlayip yapmaya kalkacaklar vereyip ellerine pamugu suyu temizlesinler isleri ne.ben kendim yapmaya baslayinca islak havluya gecerimnasil fikir ama ,kendimden utanmaya basladim boyle seyler dusununce
boşver kuzum ya takma kafaya olmasa annenide çağırırsın belki daha rahat geçerUmursamamaya calisicam ne kadar yapabilirim bilmiyorum,yine uykusuz geceler beni bekliyor
Evet kızlar dün bi heves gittim kocişimle izmit outlet center a panayır günü vardı yılda 1 kez oluyor. ve bazı markalar özellikle mavi 2 kot 50 tl ye düşüyor. KOM da indirim yapmış lohusa eşyalarımı aldım ( polar üst almadım onu hm den alıcam) kanz mağazası vardı yağmalamışlar bi şey kalmamış motler 160 dan 20-30 a düşmüş. sobe mağazası biraz daha az indirim yapmış (yine %50 indirim vardı birde 2. ürüne %50+%50 ) 2 lohusa takımı 1 elbise toplamda 100 tl tuttu komdan. astronot aldım tulumla beraber toplam 60 tl ödedim. uyku tulumu müslin battaniye sırt bezi vs indirimde değildi onları lcwden alacaktım zaten aldım onlarıdayarın da a101 i yağmalayacağım pazartesiye kadar bitecek inşallah hafta sonu mobilyayıda halledeceğiz
Eki Görüntüle 1664153 Eki Görüntüle 1664154 Eki Görüntüle 1664155 Eki Görüntüle 1664156
Hormanlarim depresio canm ya nasil olacak korkusu sardi.Bu arada başı dönmüş bebişin gogsumun alt tarafina ayaklarini itmesinden anlamstim ultrasonda da bakar bakmaz dönmüş dedi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.adaşım nıye ağlıyorsun kı, ne guzel ıste bebegıne bı an once kavusacaksın, cok mutlu olman lazım senın :)
sağol kuzucuğum sen de güle güle kullan inş. diğer şeyleri de atıcam fırsat oluncaikisi de cok guzel, fıyatlar da cok ıyı canım, ben adıdasın bır sırt cantasını 150 tl ye aldım, gule gule kullanın :))
üzmez ooooo size de günaydınGünaydın göbüşteki meleğede günaydın anneyi üzmek yok tamammı
sağol evet şimdilik yok, pehlivan gibi yağlanıyorum inş. olmazvavvvv maşallah süper görünyor valla çatlakta yokk ohh miss :)
anladım cnm sağol cvp için :)Boynuna 1 tur kordon dolanmis canim.say hareketlerde azalma olursa hergun nst takibi yapilacakmis.aslinda son zamanlarda herkes saymali,kontrol sonrasi bir sorun olursa bu sekilds tesbit edilebiyor
evet iki gündür atağa kalktı sanki kocaman oldu, belden aşağıyla irtibatım kesildi, haber alamıyorum, merak içindeyim, kendisi görüş alanımdan çıktıoooo dünürüm maşallah senn ogluş da kocaman olmus :)
sağol denizimmmFotoya nazar boncuğuuu ekliyorummm hemennmaşallah folikimm
Öyle olacak gbi gorunuyor canm aminn insallah hayrlisi oluranammm kız biz izne çıkmadan snn junyır gelcek ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH hdı hayırlısı cnm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsn
Kiloyla alicam canim kilosu 10 lira hem cok daha hesapli olurya bosken ver bir orta böyle kavanoz pamuğu ıslatıp sıkıp atsınlar parça parça kavanoza. ama çabuk bitiyor o pamuklar. günde 10 kere kaka yapardı büyük oglum:))
Günaydınnn göbiş
İnşallah vakti zamanında gelir bir sıkıntı yasamayiz çok uğraştım anne olabilmek için umarım bunun sevincini Rabbim yasatir
bu arada cıkıs oncesı bı ıs kıtledıler bana ıs yerındeustelık benım ısım olmayan, hıc de anlamadıgım bısı, neyse artık elımden gelenı yaparım kalan da kalır. Son anda boyle bısı yapmaları pek hosuma gtmedı tabıı
Kızlar selam. Dün doktora gittik bebek iyi maşallah 2 buçuk kilo olmuş. Yalnız benim 1 haftadır sancım vardı adet sancısı gibi ve karnımda geceleri kasılma oluyodu. Onu söyleyince çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı uzunluğum azalmış baya. 16 mm ye düşmüş hatta ama rahim ağzında açılma vs yok. Bu bebek 37 haftada falan doğar dedi. Dua edin her şey yolunda gitsin çok moralim bozuldu.
Pofffff kv bugun geliyor 4 gun burda
Geçmiş olsun canım. Benimde geçen cuma vajinal ölçüm yapıldı. Serviksim kısalmış 2 cm çıktı. Erken doğum riskim var. Sürekli yatıyorum. Cumartesi yine kontrolüm var ölçüm yapılacak. Sende ihmal etme vajinal ölçtür canım. Inşallah vaktinde gelir meleklerimiz..Canım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorum
Gecen bir bebek dergisinde okudum,ilk bebekte idealist, ikinci bebekte realist olunuyormus
ama şunu deneyimledim. o idealistlik bebegi bunaltiyor :) bebek de daha zorluyor anneyi. mesela büyük de saatlerinde beslerdim. ve dr nin verdiği ölçülerle. çocuk yemez ben illa yedircem :) yemekler zor geçerdi. ikinci de zorlamadim daha relakstim oo daha kolay büyüdü daha mutluyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?