2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gecen bir bebek dergidinde okudum,ilk bebekte idealist,ikinci bebekte realist olunuyormus
ama şunu deneyimledim. o idealistlik bebegi bunaltiyor:) bebek de daha zorluyor anneyi. mesela büyük de saatlerinde beslerdim. ve dr nin verdiği ölçülerle. çocuk yemez ben illa yedircem:) yemekler zor geçerdi. ikinci de zorlamadim daha relakstim oo daha kolay büyüdü dahamutluyduk

Nasil olsa benimkiler herseye atlayip yapmaya kalkacaklar vereyip ellerine pamugu suyu temizlesinler isleri ne.ben kendim yapmaya baslayinca islak havluya gecerimnasil fikir ama,kendimden utanmaya basladim boyle seyler dusununce
ya bosken ver bir orta böyle kavanoz pamuğu ıslatıp sıkıp atsınlar parça parça kavanoza. ama çabuk bitiyor o pamuklar. günde 10 kere kaka yapardı büyük oglum:))

Sağlıkla giysin bebişin

adaşım nıye ağlıyorsun kı, ne guzel ıste bebegıne bı an once kavusacaksın, cok mutlu olman lazım senın :)
Hormanlarim depresio canm ya nasil olacak korkusu sardi.Bu arada başı dönmüş bebişin gogsumun alt tarafina ayaklarini itmesinden anlamstim ultrasonda da bakar bakmaz dönmüş dedi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.

ikisi de cok guzel, fıyatlar da cok ıyı canım, ben adıdasın bır sırt cantasını 150 tl ye aldım, gule gule kullanın :))
sağol kuzucuğum sen de güle güle kullan inş. diğer şeyleri de atıcam fırsat olunca

Günaydın göbüşteki meleğede günaydın anneyi üzmek yok tamammı
üzmez ooooo size de günaydın

vavvvv maşallah süper görünyor valla çatlakta yokk ohh miss :)
sağol evet şimdilik yok, pehlivan gibi yağlanıyorum inş. olmaz

Boynuna 1 tur kordon dolanmis canim.say hareketlerde azalma olursa hergun nst takibi yapilacakmis.aslinda son zamanlarda herkes saymali,kontrol sonrasi bir sorun olursa bu sekilds tesbit edilebiyor
anladım cnm sağol cvp için :)

oooo dünürüm maşallah senn ogluş da kocaman olmus :)
evet iki gündür atağa kalktı sanki kocaman oldu, belden aşağıyla irtibatım kesildi, haber alamıyorum, merak içindeyim, kendisi görüş alanımdan çıktı

Fotoya nazar boncuğuuu ekliyorummm hemenn maşallah folikimm
sağol denizimmm

Kızlarr daha deminn çok feci bi şey oldu karnımın içinde sanırım bebek döndü bi tarafa amaa bu çok iyi bi şey sağladı bana bel ağrım tamamen geçti hemde 2 dakkada demekki ağırlık veriyormuş kerata şimdi temizlik yapabiliriiiim

Vay hainler vay, sen elinden geleni yap gerisini boşver canım, sonuçta gideceğini bilerek vermişler.

Canım moralini bozma sakın. Bol bol dinlen. 37. hafta da doğum için geç değil diye biliyorum.

Canım serviksde kısalma olmuş ama daha net ölçüm için vajinal bakmak lazım dedi.Önce 36/mm iken şimdi ,32 dedi.Kasiklarimda da ağrı olunca çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Benimde geçen cuma vajinal ölçüm yapıldı. Serviksim kısalmış 2 cm çıktı. Erken doğum riskim var. Sürekli yatıyorum. Cumartesi yine kontrolüm var ölçüm yapılacak. Sende ihmal etme vajinal ölçtür canım. Inşallah vaktinde gelir meleklerimiz..

İnşallah biz ilk bebekte başarabiliriz canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…