2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gununu bilip geriye saymak cok heyecanli olsa gerek,gecen hastanede sira beklerken muayeneye gelen bir hamileyi o gun sezeryana almalari gerekmis telefonda birilerine haber veriyolardi,cok duygulandim,zor tuttum kendimi aglamamak icin

sagolsun valla kadıncağız yapıyor burda 120 tl tüm gün 2 kadın gelip yapıyorlar işte doğuma yakın alcam sonrada sıklaşır zaten :) dediğin gibi yapamm çocukla ben perişan olurum 2 çocuk var bende biri eşim biri bebek olucak :) maşallahı var

tüm gun alma canım ya gerek yok, ınan yarım gunde de halloluyo evın cok buyuk degılse. benım evım 3+1 95-100 m2 arası, dedıgım gıbı butun ısler bıtıyor.

evet canım ya cumartesi gidicem bende az kaldı özledim kızımı artık dayanamıyorum acaba nasıl iyimi diye düşünmekten de alamıyorum kendimi

ayyy bizimkide 2 hafta onden gidiyo kafası koca kafa diye seviyo hatta doktorumuz ama sezeryanı sordum yok daha neler dedi aşırı kilolu ve kafası büyük olsa neyse cocugun kilosu iyi dedi simdilik normal gözüküyo dedi. ins senin de olmaz canım. aramızda az var simdi sen yazınca bende heyecan yaptım :) allah yardımcımız olsun

biz ayrılmayı düşünmedik cnm 32 hafta rapor aldık çalışabilir şuan devam ediyoruz 37 ye kadar yola devam bi aksilk olmazsa
ben mecbur alıyorum cünkü işyerim bu ay sonunda bayagı uzağa taşınıyor. doğum iznimin baslamasıyla işyerimin taşınması aynı güne denk geliyor :)

tüm gun alma canım ya gerek yok, ınan yarım gunde de halloluyo evın cok buyuk degılse. benım evım 3+1 95-100 m2 arası, dedıgım gıbı butun ısler bıtıyor.
ozaman ablaya derim sunlar sunlar yapılcak yarım gün gel tek gelir 60 tl veririm öyle olur sanırsam cnm bnmde 100 110 m2 çokta büyük değil normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…