- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ucu emzikli değil , Kaşıklı biberon var, hastaneler ondan istiyor nedense, arkadaşım da ondan götürmüştü.
Karadeniz turuna gidecek turda izmirden kalkiyor,gelmisken burkac gun kalacak,Allaha sukur 1 kasimda secim varda tur donusu hemen gidecek
Okunacak kitaplar, izlenecek yabancı diziler , yürüyüş programı , hazırlayacağı yeni proje için görsel ve pazarlama anlamında bana danışacağı konuların listesi . Nasıl korkmuş di mi
İnşallah her şey yolunda gider cnm meltemin dediği gibi 37 kötü değil moralini bozma sağsaalim kucağına alrsın inş bebişiniKızlar selam. Dün doktora gittik bebek iyi maşallah 2 buçuk kilo olmuş. Yalnız benim 1 haftadır sancım vardı adet sancısı gibi ve karnımda geceleri kasılma oluyodu. Onu söyleyince çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı uzunluğum azalmış baya. 16 mm ye düşmüş hatta ama rahim ağzında açılma vs yok. Bu bebek 37 haftada falan doğar dedi. Dua edin her şey yolunda gitsin çok moralim bozuldu.
İnşallah her şey yolunda gider cnm meltemin dediği gibi 37 kötü değil moralini bozma sağsaalim kucağına alrsın inş bebişini
Ya ben yerimde duramam hiç biliyo bi de üniv.deyken triplerimden çok çekti ondan. Kıskançlık huyum yoktur ama tribim çoktur o da yıllar sonra ilk kez evde olucam sıkılcağımı bildiği için bişeyler buluyo:) ne yaptın arkadsım sen adama :) baya bı korkmus cdden :) benımkı de annesının natamam bı homeofısı var, onun tadılat ıslerını sen yaptr, ıscılerın basında dur dıyo :)
kocam da benım 3 haftama goz dıktı, inşaata gıt dıyo :)
Ya ben yerimde duramam hiç biliyo bi de üniv.deyken triplerimden çok çekti ondan. Kıskançlık huyum yoktur ama tribim çoktur o da yıllar sonra ilk kez evde olucam sıkılcağımı bildiği için bişeyler buluyoZaten 1 haftası evi hazırlamakla geçecek kalan haftalarda oyalanırım ya karnım burnumda olmasa neyse de ya ben 34 haftalık hamile halimle onlardan cevvalim valla. Alışverişte hepsi yoruldu ben hala dolanıyodum ortalıkta
gazan mübarek olsunPofffff kv bugun geliyor 4 gun burda
yürüyememek cok zorluyo valla insanı bende yaklasık 20 gündür sol bacaktan dolayı yürüyemiyorum kesin olmamakla birlikte siyatik dedi doktor dogumdan sonra gecer dedi o agrıya ragmen topal topal yapıorum bi şeyler internetten alıyorum cogunu allah bebişlere sıkıntı vermesinde bunlar gecici sıkıntılar inşş atlatırız hayırlısıylaKasık ağrım 26. haftamda başladı ilk başlarda sadece kasıktı ve geceleri dönerken yada çok yürüdüğümde oluyordu son 1 haftadır kasık ağrısı geçti kalçam belim ama sadece sol tarafım ağrıyor. topallıyorum normalmiş doktorum öyle söyledi vücut doğuma hazırlıyormuş kendini. suyun, nişanın gelmediği sürece sorun yokbence bu kadar kasmayalım bana 26. haftamdan itibaren kesin yatış verdi sadece wc ye kalkacakmışıııım yoookk yeaaa öküz gibi olurdum. zorlamadan temizliğimi yemeğimi yapıyorum alışverişe çıkıyorum geziyorum. ama yorulduğumda isterse kaldırım taşı olsun çöküyorum doktorum şimdi 3 hafta yat sonra küvez riski kalkıyor ortadan dedi, zaten artık yürüyemiyorum da bu hafta sonu mobilyadan,kapı süsüne,bebek bezine kadar herşeyi tamamladıktan sonra yatacağım 2 kasımda annem geliyor o yıkar ütüler eşyaları
ayy kadına bak ya tam tur yapmaya çıkmış neyse vatandaşlık görevini yerine getirecekmiş en azından gözün aydın pınarcım doğum öncesi denemesi gibi olacak sanaKaradeniz turuna gidecek turda izmirden kalkiyor,gelmisken burkac gun kalacak,Allaha sukur 1 kasimda secim varda tur donusu hemen gidecek
yanı oyle oldu
bı de bıldıgım bısey olsa neyse de, ben tasarımcıyım bana ıhale dosyası hazırlatmaya calısıyolar, anladıgım kadarıyla yapıcam artık
Kolay gelsin canım. Daha önce çalıştığım yerde ihale ilanlarına çıkıyordum ama hiç ihale dosyası hazırlamadım.
Inşallah canım. Önlem amaçlı vajinal ölçtür canım.Bende benimki çok kısaldı diye çok korktum sağol canım. İnşallah okadar inmez
Kimi arkadaslar hasta bezi almis ben tek kullanimlik kulottan aldigim için bidaha gerek yok diye düşünüyorum 5li aldim ben normal penyede koyicam ben cantaya yeter bencekızlarrr bu hasta bezine gerek var mı ya tek kullanımlık külotlardan aldım bide ekstra hasta bezi lazım mı yoksa farklı bi gereksinimi mi var acaba ne dersiniz?
Sorma canim secime benden cok sevinen yoktur suandaayy kadına bak ya tam tur yapmaya çıkmış neyse vatandaşlık görevini yerine getirecekmiş en azından gözün aydın pınarcım doğum öncesi denemesi gibi olacak sanasen bir cadılık turlarına başla sanada deneme sürüşü olur böylece
Eskiden ihale sektöründe çalıştım canım getir sana hemen hazırlayayım ihale dosyanı..Benim eşm bizim iş yerinde o departmandaydı, şimdi 3. Köprüde Eve getrdm dosyayı bi bakıcaz artk, nasil yapiliyo. Hic de sevmem evde işe vakit ayırma olayını
Canım ben zorunlu olarak 32. hafta izne ayrıldım ama resmi izinlerin düştüğüne dair birşey duymadım. İzne ayrılınca kaç hafta çalışmışsan otomatik doğum sonrasına aktarılır.selamlar annişler ..yeni geldim okuldan bittim fenayım pelvik bölgem ağrıyor..maşallah sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamıyorum iyisin inşöğretmen arkadaşlara sorum olacak haftaya 29 ekim tatili çarşamba öğleden sonra başlıyor seçim nedeniyle tatil 5 güne çıkarsa benim doğum sonrası iznimden bunlar düşüyor mu yani ben şu an 34. haftadayım doğum sonrasına ekletmek için çalışyorum resmi tatiller doğum sonrasındaki günlerden düşer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?