2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ağrının geçmesi güzel olmuş canım ama sen yine de yavaş yavaş yap işlerini. :)

Anladım canım inşallah bebeklerini vakti zamanında gelir.bana sürekli yat demedi dışarı çıkma evin içinde geçebilirsiniz dedi.ben 30. Haftanın içindeyim tüp bebek birde zaten çok sıkıntılar yaşadım inşallah vaktinde gelir bebeğim.

Sanada çok geçmiş olsun canım.Vajinal olcmedi neden oluyor acaba

Saolun kızlar ne bileyim ya biraz yabancı makale falan da okudum bu haftada 3 3 buçuk cm olurmuş rahim ağzı. O yüzden biraz korktum. Umarım her şey yolunda gider.

sen sakın ol, bebegınle konus ona zamanın daha erken oldugunu soyle o senı dınler. Bak ben bebegımıle konustum, donmen gerek yoksa normal doguramam senı dedım, 3 gun sonra dondu :)

Nasil olsa benimkiler herseye atlayip yapmaya kalkacaklar vereyip ellerine pamugu suyu temizlesinler isleri ne.ben kendim yapmaya baslayinca islak havluya gecerimnasil fikir ama,kendimden utanmaya basladim boyle seyler dusununce

yok ya ne utancaksın, madem gelıp kalabalık yapacaklar, bı ıse yarasınlar barı :)
ben de ütümün bı kısmını kv ye yaptırırm belkı, gelen tamızlıkcı ablaya cok gelırse bı anda :)

Odumu koparttin walla ilk cumleyi okuyunca,suyun falan geldi sandim

Hormanlarim depresio canm ya nasil olacak korkusu sardi.Bu arada başı dönmüş bebişin gogsumun alt tarafina ayaklarini itmesinden anlamstim ultrasonda da bakar bakmaz dönmüş dedi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.

belkı bası tekrar rahım tarafına doner canım, bllı olmuyo kı bu bıdıkların işi :) korkma korkma, mınıcık ellerını dusun, gecer korkuların :)

ben de oyleyım cnm ya, alt tarafın temızlıgını adam akıllı yapamıyorum artık, elımle hıssettgm kadar artık

Vay hainler vay, sen elinden geleni yap gerisini boşver canım, sonuçta gideceğini bilerek vermişler.

yanı oyle oldu
bı de bıldıgım bısey olsa neyse de, ben tasarımcıyım bana ıhale dosyası hazırlatmaya calısıyolar, anladıgım kadarıyla yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…