Kızlarr daha deminn çok feci bi şey oldu karnımın içinde sanırım bebek döndü bi tarafa amaa bu çok iyi bi şey sağladı bana bel ağrım tamamen geçti hemde 2 dakkada demekki ağırlık veriyormuş kerata şimdi temizlik yapabiliriiiim
Benim doktorum 25 mm altı riskli dedi. Internetten de araştırdım. İnternette de öyle yazıyor..32 mm çok kısa değil mi?Doktor kısa dedi ama ne kadar normal ki
Anladım canım inşallah bebeklerini vakti zamanında gelir.bana sürekli yat demedi dışarı çıkma evin içinde geçebilirsiniz dedi.ben 30. Haftanın içindeyim tüp bebek birde zaten çok sıkıntılar yaşadım inşallah vaktinde gelir bebeğim.Kasık ağrım 26. haftamda başladı ilk başlarda sadece kasıktı ve geceleri dönerken yada çok yürüdüğümde oluyordu son 1 haftadır kasık ağrısı geçti kalçam belim ama sadece sol tarafım ağrıyor. topallıyorum normalmiş doktorum öyle söyledi vücut doğuma hazırlıyormuş kendini. suyun, nişanın gelmediği sürece sorun yokbence bu kadar kasmayalım bana 26. haftamdan itibaren kesin yatış verdi sadece wc ye kalkacakmışıııım yoookk yeaaa öküz gibi olurdum. zorlamadan temizliğimi yemeğimi yapıyorum alışverişe çıkıyorum geziyorum. ama yorulduğumda isterse kaldırım taşı olsun çöküyorum doktorum şimdi 3 hafta yat sonra küvez riski kalkıyor ortadan dedi, zaten artık yürüyemiyorum da bu hafta sonu mobilyadan,kapı süsüne,bebek bezine kadar herşeyi tamamladıktan sonra yatacağım 2 kasımda annem geliyor o yıkar ütüler eşyaları
Sanada çok geçmiş olsun canım.Vajinal olcmedi neden oluyor acabaGeçmiş olsun canım. Benimde geçen cuma vajinal ölçüm yapıldı. Serviksim kısalmış 2 cm çıktı. Erken doğum riskim var. Sürekli yatıyorum. Cumartesi yine kontrolüm var ölçüm yapılacak. Sende ihmal etme vajinal ölçtür canım. Inşallah vaktinde gelir meleklerimiz..
Bende benimki çok kısaldı diye çok korktum sağol canım. İnşallah okadar inmezBenim doktorum 25 mm altı riskli dedi. Internetten de araştırdım. İnternette de öyle yazıyor..
Pofffff kv bugun geliyor 4 gun burda
Saolun kızlar ne bileyim ya biraz yabancı makale falan da okudum bu haftada 3 3 buçuk cm olurmuş rahim ağzı. O yüzden biraz korktum. Umarım her şey yolunda gider.
Ablan dogru soylemis tatlim:) alisiyo ya insan merak etme sen kendini toparlayinca kimseyi istemiyeceksin görürsün
ilk bebeklerde ınsan daha hassas galiba ben oyleydim. yapılmayacak şey değil ama o kadar meşgulüm ki şu ancak ben yapamam. yapabilirsin aslında.
Nasil olsa benimkiler herseye atlayip yapmaya kalkacaklar vereyip ellerine pamugu suyu temizlesinler isleri ne.ben kendim yapmaya baslayinca islak havluya gecerimnasil fikir ama ,kendimden utanmaya basladim boyle seyler dusununce
biberon ok de kaşığı ben de anlamadım?
Şunun tatliliğina bakin
Eki Görüntüle 1664346
Odumu koparttin walla ilk cumleyi okuyunca,suyun falan geldi sandimKızlarr daha deminn çok feci bi şey oldu karnımın içinde sanırım bebek döndü bi tarafa amaa bu çok iyi bi şey sağladı bana bel ağrım tamamen geçti hemde 2 dakkada demekki ağırlık veriyormuş kerata şimdi temizlik yapabiliriiiim
Hormanlarim depresio canm ya nasil olacak korkusu sardi.Bu arada başı dönmüş bebişin gogsumun alt tarafina ayaklarini itmesinden anlamstim ultrasonda da bakar bakmaz dönmüş dedi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.
sağol kuzucuğum sen de güle güle kullan inş. diğer şeyleri de atıcam fırsat olunca
üzmez ooooo size de günaydın
sağol evet şimdilik yok, pehlivan gibi yağlanıyorum inş. olmaz
anladım cnm sağol cvp için :)
evet iki gündür atağa kalktı sanki kocaman oldu, belden aşağıyla irtibatım kesildi, haber alamıyorum, merak içindeyim, kendisi görüş alanımdan çıktı
sağol denizimmm
Vay hainler vay, sen elinden geleni yap gerisini boşver canım, sonuçta gideceğini bilerek vermişler.
Karadeniz turuna gidecek turda izmirden kalkiyor,gelmisken burkac gun kalacak,Allaha sukur 1 kasimda secim varda tur donusu hemen gidecekdoguma daha bı suru zaman var, neye gelıyo kı sımdıden ?
Okunacak kitaplar, izlenecek yabancı diziler , yürüyüş programı , hazırlayacağı yeni proje için görsel ve pazarlama anlamında bana danışacağı konuların listesi . Nasıl korkmuş di mine gıbı programlar hazırlıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?