inş canım sağolasın cevabın içinCanım ben zorunlu olarak 32. hafta izne ayrıldım ama resmi izinlerin düştüğüne dair birşey duymadım. İzne ayrılınca kaç hafta çalışmışsan otomatik doğum sonrasına aktarılır.
Benim bu konuda bilgim yok. Ben de çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum. Resmi tatiller ne olur bilmiyorum.inş canım sağolasın cevabın için
tatlım teşekkür ederim ama burda benim sorumun cevabı yok
tanmm altta tekrar attım yani resmi tatil iznimize geldiği için ytani senn iznine deng geldiği için malesef sayılmıyor yani aktarılmıyor oluyotatlım teşekkür ederim ama burda benim sorumun cevabı yokben şu an çalışabilr rporu aldım ve bu süre içinde resmi tatile denk geldi haftaya büyük ihtimalle 5.5 gün tail var hem 29 ekim hem de seçim nedeniyle ..bu tatil süreleri doğum sonrası iznimden düşer mi boşuna 5.5 günüm gidecek ona üzülüyorum
ama ben çalışyorum canımtanmm altta tekrar attım yani resmi tatil iznimize geldiği için ytani senn iznine deng geldiği için malesef sayılmıyor yani aktarılmıyor oluyo
BENDE ÇALIŞIYORUM İŞTE CNM BNM aktarılmıyor o günlerin sonrasına yani boşa gidiyor kısaca çalıştığın için onlar şirketinle alakalı o izin veryorsa izinlisin decvlet memuruda olsan farketmez çalışabilir aldığın için o günler sende tatilsin bu senin gelecekteki iznini etkilemez hiçbir şekilde ytaniama ben çalışyorum canımçaışabilr raporumu aldım bu arada resmi tatil oldu bu günlerim aktarılmıyor mu
selamlar annişler ..yeni geldim okuldan bittim fenayım pelvik bölgem ağrıyor..maşallah sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamıyorum iyisin inşöğretmen arkadaşlara sorum olacak haftaya 29 ekim tatili çarşamba öğleden sonra başlıyor seçim nedeniyle tatil 5 güne çıkarsa benim doğum sonrası iznimden bunlar düşüyor mu yani ben şu an 34. haftadayım doğum sonrasına ekletmek için çalışyorum resmi tatiller doğum sonrasındaki günlerden düşer mi
Bende yapmicam cnm çok zor olur.temizlik şirketinden gelcek 3 kişi evi komple temizliyolar. Halıları vercem ondan önce. Bende çamaşır fln hallederim sadece kişisel bakıma gidicem fln ooo :) Aylardır eşim yapıyo ztn temizliği normalde süpürge yapıyodu. hamilelikte her şey ondawalla ben kendım ıs yapmam, abla geldıkce ona yaptırırım, sadece kıyafetlerı katlar koyarım, cantamı hazırlarım falan o kadar. İznimde yuruyuse cıkarım, kıtap okurum ve bol bol uyurum. Dondurucuya atılacak hazır yemekler yaparım belkı, ama temızlık falan yapmam :)
Eskiden ihale sektöründe çalıştım canım getir sana hemen hazırlayayım ihale dosyanı..
ayy kadına bak ya tam tur yapmaya çıkmış neyse vatandaşlık görevini yerine getirecekmiş en azından gözün aydın pınarcım doğum öncesi denemesi gibi olacak sanasen bir cadılık turlarına başla sanada deneme sürüşü olur böylece
Bende yapmicam cnm çok zor olur.temizlik şirketinden gelcek 3 kişi evi komple temizliyolar. Halıları vercem ondan önce. Bende çamaşır fln hallederim sadece kişisel bakıma gidicem fln ooo :) Aylardır eşim yapıyo ztn temizliği normalde süpürge yapıyodu. hamilelikte her şey onda
hehe ben geleyim senin yanına kv cadı görsünSorma canim secime benden cok sevinen yoktur suandacadilik tarzim degil canim cadi olabilsem bu kadar takmazdim kafama.bu arada dun gece kacirmisim evlilik yildonumunuzmus,esim hediye almis bygun meltem alintilayinca gordum.nice mutlu beraber senelere insallah nille birlikte bizim yildonumuzde haftaya bugun
Cnmmm yıldönümünüz kutlu olsun şimdi gördüm bende, ne kdr ince düşünmüş eşinn valla bravo Allah daim etsin mutluluğunuzu inş Nil bebiş de az kaldı geliyooo gümbür gümbür aile büyüyohehe ben geleyim senin yanına kv cadı görsünarkasına bakmadan kaçar
teşekkür ederiz pınarcım hepimiz eşlerimizle yavrularımızla sağlıkla mutlu yaşayalım sizinde şimdiden kutlu olsun
Teşekkür ederim canım rahim kendini doğuma hazırlıyormuş yalancı doğum sancısı doktorum ile telefonda konuştum sancılar kesilmez ise gidip kontrol altına alınacağım sezaryen olacağım 38 e kadar bekkede keşkeallah sifa versin canım inşş bi şey yoktur bizide haberdar et
hahahaha napım kız cok aglıyoduelifeva ay sen çok yaşa emi peynir nedir yaa :) kopardın beni diyecek bişi bulamıyorumn daha ben bizim eskilere kızıyorum teyzem tutturmuş turşu suyu içircem biri diyor bal vercem oldu dedim besiye çekelim çocuğu tam olsun bizim yedklerimizi yesin diye :) sende bizimkilerdensn ya peynir ay bana bişiler oluıyo r:)
he ya kadına bak kızı strese sokuyor şimdidenAy çok güldüm ya
ağlayan bebeye meme verilir cancazım peynir nedir ya:) ayy öldüm gülmektenhahahaha napım kız cok aglıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?