- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
- 158
Yarımız erken doğuruyor bari bizlerde vaktinde doğuralım yoksa aralık anneleri kim olcak :))Ben de öyle hissediyorum.
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarımız erken doğuruyor bari bizlerde vaktinde doğuralım yoksa aralık anneleri kim olcak :))Ben de öyle hissediyorum.
:)
maşallah subhanallah onaa oyy kocaman abi olmuş beyimiz :) pozlarda o biçimKızlar dün oğluşumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi paşam![]()
41den sonrasına bekletmezler zaten canım cunku bebek 40 haftadan sonra kakasını yapar buda anneyıde bebegıde rıske sokar 40 haftadan sonra gelmıosa zorla alıyolarAyh dur ağzını ayrı aç 41 den sonrasına dayanamam ben :)
Sorma teyzesi, abi olacağını öğrendiğinden beri tam abi moduna girdi paşam =). Çok teşekkür ederizmaşallah subhanallah onaa oyy kocaman abi olmuş beyimiz :) pozlarda o biçim
ben aralık annesı olcam ınatla ıcımde tutcam sıpamıYarımız erken doğuruyor bari bizlerde vaktinde doğuralım yoksa aralık anneleri kim olcak :))
ayyy kocamannn masalllah kuzuya allah bir ömür boyu sizlerele mutlu mesut etsin inşşKızlar dün oğluşumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi paşam![]()
olcak tabi büyümüş oo abide olcak ohhh yakışır yakışıklı yegenime :)Sorma teyzesi, abi olacağını öğrendiğinden beri tam abi moduna girdi paşam =). Çok teşekkür ederiz![]()
sen nıe sezeryan oluyosun cnm?Kızlar ben büyük ihtimalle sezeryan olacam sonrasında korse takmak istiyorum karın toparlasın diye var mı bildiğiniz marka
Aminnn çoook teşekkür ederizayyy kocamannn masalllah kuzuya allah bir ömür boyu sizlerele mutlu mesut etsin inşş
bende olcam aralık annesi ama zorla değil bebeğin çıkmaya niyeti yok bana kalsa kasım 20 de doğurmak istyom :)))))ben aralık annesı olcam ınatla ıcımde tutcam sıpamı![]()
benim büyük çok yordu beni 5 sene hiç istemedim. sonrada iki kayıp ardarda. tüp bebek denedik vs. sonra doğal oldu dikiş atıldı yattım şimdi de bu bebis. çok şükür en rahat bu gidiyor hamileligi
inş cnmEvet dediğin ilaç canım iyi gelir ins
ben ılk oglumda lohusa depresyonuna gırmıstım bebegı benımseyemıyodum mecbur oldugum ıcın emzırıyodum taki 15 gunluk oldugunda aniden bi ağlamayla morardıgı zamana kadar ambulans cagırdık o zaman tamam bu benım dedım meğer gaz yuzunden morarmıs cocuk ama benımsememe yardımcı oldu o rahatsızlanmasıherkes aynı seyı soyluyor zuhalcım ya, ama ıste bu bebek ne kadar sakın olacak, bızde nasıl bı etkı bırakacak o da onemlı. Insanlar baya baya psıkolojık bunalıma gırıyorlar bebekten sonra, korkuyorum wallahı ben de![]()
Bende 3 yıl sonra düşünüyorum cnm aynı zamana denk getirelim grup olarakne eğleniriz
canım bunlar büyük şirket olsa millet peşine düşer. yoktur civildekilerle aynı gibi. bir de zaten az sayıda geliyor maksat reklam.
herşeyde bir hayır var dedikleri o demekki bebekte aslında sana ihtiyacı olduğu için demekki o durum yaşandı bak Mevlam yokluklarını vermesin yaaben ılk oglumda lohusa depresyonuna gırmıstım bebegı benımseyemıyodum mecbur oldugum ıcın emzırıyodum taki 15 gunluk oldugunda aniden bi ağlamayla morardıgı zamana kadar ambulans cagırdık o zaman tamam bu benım dedım meğer gaz yuzunden morarmıs cocuk ama benımsememe yardımcı oldu o rahatsızlanması
yok kız zamanında gelsın yınede o hıc bellı olmazkı canım benım bı arkadasımbende olcam aralık annesi ama zorla değil bebeğin çıkmaya niyeti yok bana kalsa kasım 20 de doğurmak istyom :)))))
Ayh dur ağzını ayrı aç 41 den sonrasına dayanamam ben :)
amiiiinn vallaha oyle herseyde bı hayır var belkıde o gun hastalanmasa hıc bı zaman benımseyemıcektım 19 yasında cahıldımherşeyde bir hayır var dedikleri o demekki bebekte aslında sana ihtiyacı olduğu için demekki o durum yaşandı bak Mevlam yokluklarını vermesin yaa
Kızlar dün oğluşumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi paşam![]()