2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim büyük çok yordu beni 5 sene hiç istemedim. sonrada iki kayıp ardarda. tüp bebek denedik vs. sonra doğal oldu dikiş atıldı yattım şimdi de bu bebis. çok şükür en rahat bu gidiyor hamileligi

annem de hep oyle der, en kucuk benım, hamılelıkte de bebeklıkte de hıc yormamısım annemı :)

herkes aynı seyı soyluyor zuhalcım ya, ama ıste bu bebek ne kadar sakın olacak, bızde nasıl bı etkı bırakacak o da onemlı. Insanlar baya baya psıkolojık bunalıma gırıyorlar bebekten sonra, korkuyorum wallahı ben de :KK43:
ben ılk oglumda lohusa depresyonuna gırmıstım bebegı benımseyemıyodum mecbur oldugum ıcın emzırıyodum taki 15 gunluk oldugunda aniden bi ağlamayla morardıgı zamana kadar ambulans cagırdık o zaman tamam bu benım dedım meğer gaz yuzunden morarmıs cocuk ama benımsememe yardımcı oldu o rahatsızlanması

ben ılk oglumda lohusa depresyonuna gırmıstım bebegı benımseyemıyodum mecbur oldugum ıcın emzırıyodum taki 15 gunluk oldugunda aniden bi ağlamayla morardıgı zamana kadar ambulans cagırdık o zaman tamam bu benım dedım meğer gaz yuzunden morarmıs cocuk ama benımsememe yardımcı oldu o rahatsızlanması
herşeyde bir hayır var dedikleri o demekki bebekte aslında sana ihtiyacı olduğu için demekki o durum yaşandı bak Mevlam yokluklarını vermesin yaa

bende olcam aralık annesi ama zorla değil bebeğin çıkmaya niyeti yok bana kalsa kasım 20 de doğurmak istyom :)))))
yok kız zamanında gelsın yınede o hıc bellı olmazkı canım benım bı arkadasım :D 42 haftayı gecmıs adetınıde hatırlamıo Allahtan bebek kakasını yapmamıs ne zaman dogcak dıye doktora bı gıdıo bebegın ıcerde fazla kaldıgı bellı olunca sezeryana alıyolar :D

herşeyde bir hayır var dedikleri o demekki bebekte aslında sana ihtiyacı olduğu için demekki o durum yaşandı bak Mevlam yokluklarını vermesin yaa
amiiiinn vallaha oyle herseyde bı hayır var belkıde o gun hastalanmasa hıc bı zaman benımseyemıcektım 19 yasında cahıldım

Back
X