2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

fisur ne cnm?

ben de kova masrapa biberon emzik cupcace kalıbı anakucagi 3 yaşındaki oğlana yelek aldım çok güzeller.

Ne güzel canım sende yakalamışsın. Bizim biberon ve emzik hediye geldiği için onları es geçtim. Yelekte benim kıza göre yoktu alamadım. Ama iyiki port bebeyi almışsın fiyat çok iyiydi benim olmasa mutlaka alırdım.Sağlıkla kullanın

Canım gecmiş olsun bilmiyorum ki doktor öneride bulunmadı mı Su içmek iyi olur mu acaba

En az 3 lt iciyorum canim.hurmayi doguma yakin ye dediler erken doguma sebep olabilirmis
Yok cnm ne erken dogumu bnm arkadasim basindan beri yedi 40 41 haftasinda dogurdu tosun gibi masallah hurma besleyici ve oldukca saglikli direk kana karisan bir besin maddesi

evet, bakalım kaç kılo olmus. Yazarız burdan :) benımkı pzt 1980 di, ben 2100-2200 arası beklıyorum :)

Oyyy maşallah tam tosbaa olacak o zaman. Benim 28 ci haftada 1150 idi yarın 31 haftalık olmuş olacak bakalım 3 haftada ne kadar aldı. Sağlıklı olsunlar da valla gerisi teferruat

şimdi canından daha can dımı

aynen oyle, esıme kızıyorum "kızım sureklı kıpır kıpır neden onu sevmıyorsun, konusmuyorsun onunla, kızım senden ılgı beklıyor" dıe. O da bıraz sevıyo konusuyo ama cabuk sıkılıyo. Aklım fıkrım kızım valla, baska hıcbıseyle ılgılenmek ıstemıyorum.

ya ben plastıgınde kansarojen bısı var mıdır dıe korkuyorum. Eşime de soylesem kesınlıkle ızın vermez zaten, ama ben de kuvet setını almak ıstıyorun

Yoktur canım merak etme zaten bebek ilk başta temas etmiyor, biz kirli kıyafetlerini altına koyuyoruz onun üstüne koyuyoruz. Pahalı satılanlarda olmadığını nereden bileceğiz. Ben baktım netten burada mağazadan aynı plastik ve arada dünya fiyat farkı var

doktoruna sorsaydn ya canm, neye dıkkat edeyım dıe. İnş perıontolog guzel seyler soyler

geçmiş olsun canım bende havuc suyunun ıyı geldıgını duymustum :S bebegın suyunu arttırmada

havuç suyu ve armut diye okumuştum bi yerde..

erkekler gorup kucagına alana kadar hemen sıkılıolar anlayamıyolar dogsunlar bızden cok duserler ustlerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…