- 20 Nisan 2013
- 185
- 89
- 28
Inşallah canım doktor da biraz düşük yavaş gelişim gösteriyor dedi bende biraz stres oldum. Kordon la alakalı mı acaba. Benim bir ölü doğumum var 2. Sezeryanolcak o yüzden stresliyim. Ne zaman böyle stres olsam çocuk az tekme atıyoCanım benim oğlum 30. hafta bitiminde 1652 gramdı. Senin bebeğinin kilosu da neredeyse 1500 gram tatlım, bana çok azmış gibi gelmedi ama takipte olmanız güzel bir durum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin bir atak yapar hepinizi sevindirir.
ay kız deme öyle yaaa :) içerde sıçmasın bid eonu yemeye kalkar şimdi :))) bişicik olmasın sağlıkla gelsin napak artık ben benle aynı burc olsun diye kasım dyorum :))) tabide ALLah hayırlısını versin tabiki ama erkende gelse severiz yani öperiz ısırırız ayyy koklarızyok kız zamanında gelsın yınede o hıc bellı olmazkı canım benım bı arkadasım42 haftayı gecmıs adetınıde hatırlamıo Allahtan bebek kakasını yapmamıs ne zaman dogcak dıye doktora bı gıdıo bebegın ıcerde fazla kaldıgı bellı olunca sezeryana alıyolar
41den sonrasına bekletmezler zaten canım cunku bebek 40 haftadan sonra kakasını yapar buda anneyıde bebegıde rıske sokar 40 haftadan sonra gelmıosa zorla alıyolar
Teşekkür ederiz teyzesimasallah sıze canım, bora bey de pek yakısıklıymıs :)
Bence stres yapma bebis kötü etkilenmesin beslenmene dikkat et ceviz badem süt yumurta bol bol ye dua edelim ins sağlıkla gelirİ
Inşallah canım doktor da biraz düşük yavaş gelişim gösteriyor dedi bende biraz stres oldum. Kordon la alakalı mı acaba. Benim bir ölü doğumum var 2. Sezeryanolcak o yüzden stresliyim. Ne zaman böyle stres olsam çocuk az tekme atıyo
aynen canım o kakayı yıyolar o yuzden zaten hastalanıyolar hayırlısıyla gelseler bende cok heycanlıyım valla sankı ılk defa anne olcak gıbı hıssedıyorum kendımıay kız deme öyle yaaa :) içerde sıçmasın bid eonu yemeye kalkar şimdi :))) bişicik olmasın sağlıkla gelsin napak artık ben benle aynı burc olsun diye kasım dyorum :))) tabide ALLah hayırlısını versin tabiki ama erkende gelse severiz yani öperiz ısırırız ayyy koklarız
benim için artık erken diye bir şey kalmadı diye düşünüyorum. hem diyetisyen veriyosa biliyodur heralde. bebek 2500 olmuştur. 9 gün önce 2200 den az fazlaydı kilosu. ultrasona göre doğum kasım 29 gözüküyor. ben köprüden önceki son çıkışa girdim be cnm. hayırlısı artık. ee bi de su durumum var. suyum arttıkça artıyor. hurmamı yemeden lansinoh göğüs ucumu sürmeden caart diye doğurmayayımBuradaki arkadaşlar hurmanin erken doğumu tetikledigini söylemişlerdi son haftada yenmesi gerekliymis.kolay doğum.olsun diye
öyle deme yaa herkeste olabilecek bir durum yaşınla alakalı değil bnm kuzenm 18 yaşında anne oldu maşallah yapıştı cocuga :))) o belli olmaz anlıycan ben şu yaşımda bile acaba sevebilcekmiyim diyorum bazı zamanlar tabi Allah yeterki yokluk aratmasın olabilr bu lohusalık dönmi herkeste bir olmuyo bnm anamda 19 yaşında beni doğurmuş bana diyordu evlenmeden önce ben senin yaşındayken sen koca kızdın yeter artık evlen evlen diye diye evlendirdi :))))amiiiinn vallaha oyle herseyde bı hayır var belkıde o gun hastalanmasa hıc bı zaman benımseyemıcektım 19 yasında cahıldım
doktordan doktora fark edıo demekkı benım komsumun oglu anne karnındayken kaka yapmıs onu malesef yutmus zor kurtarmıslar42 nın son gunune kadar bekledıklerını bılıyorum walla :)
senin tabirinle küçük yaşta anne olduğun için anlayamamışsındır ozaman şimdi herşeyin nasıl olduğunu bildiğinden ilk kez yaşıyuorsun gibi hissedyorsundur :)))aynen canım o kakayı yıyolar o yuzden zaten hastalanıyolar hayırlısıyla gelseler bende cok heycanlıyım valla sankı ılk defa anne olcak gıbı hıssedıyorum kendımı
Masallah Allah bizlere de gostersin cok guzelsinizKızlar dün oğluşumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi paşam
benım annem evde kalmısöyle deme yaa herkeste olabilecek bir durum yaşınla alakalı değil bnm kuzenm 18 yaşında anne oldu maşallah yapıştı cocuga :))) o belli olmaz anlıycan ben şu yaşımda bile acaba sevebilcekmiyim diyorum bazı zamanlar tabi Allah yeterki yokluk aratmasın olabilr bu lohusalık dönmi herkeste bir olmuyo bnm anamda 19 yaşında beni doğurmuş bana diyordu evlenmeden önce ben senin yaşındayken sen koca kızdın yeter artık evlen evlen diye diye evlendirdi :))))
aynen canım herşey oyun gıbı gelıyodu bana ben 16 yaşındayken sokakta oynayan bırıydım halada yapı olarak buyudugumu dusunmuyorum sankı anca anca olgunlasmaya basladım benım evlenme yaşımda anne olma yasımda sımdıymıs gıbı gelıosenin tabirinle küçük yaşta anne olduğun için anlayamamışsındır ozaman şimdi herşeyin nasıl olduğunu bildiğinden ilk kez yaşıyuorsun gibi hissedyorsundur :)))
Sağol canımm, Allah hepinize nasip etsinMasallah Allah bizlere de gostersin cok guzelsiniz
işte mevlam kolaylık versin hepimize inş kolay atlatırız dur bakalım :))) nler yaşıycaz bende merak edyorum :)))benım annem evde kalmıs29 yaşında evlenmıs 30 yaşında anne olmus o donemlerde 18 yasından sonra evlenmeyen kız evde kaldı sayılırmıs lohusalık donemı cok farklı eger rahat bı donem gecırıosan dikişlerınde sorun yoksa emzırırken goguslerın yarılmazsa acısız gecırıyosan bebege daha cabuk odaklanıyosun ama dedıgım sıkıntılar varsa o zaan kendı acından cocugu sorumlu tutuyosun :S pıskolojık olarak
hadi ya 500 mü! az bir şey yüksek çıkardığı doğruymuş. çünkü biz direk çıkan kandan ölçüm yapıoz yani tam kan denilen şey. oysa laboratuvarda plazma kan üzerinde yapılıomuş ölçüm. ama 500 le 50 arasında dağlar kadar fark var. o makine ölmüş resmen. banada daha insülin demediler ama diyetisyende keşke 100 lüğü yaptırsaydın dedi. zaten bi de dün canan karatayın da men edilme haberi çıkınca diyetisyende zaten iyice insanların aklını bulandırdı dedi. ama 2. çocuğumda 50 lik bile yapmicam ya.. direk diyet ..aslıcım dun aksam haberlerde de cıktı, bı kadının cocugu seker hastasıymıs, her ogunde makına ıle olcuyomus. Cocugun sekerı 500 mus bdaha olcmus 50 cıkmıs Kadın az daha yuksek seker dıe ınsulını verıp cocugu oldurecekmıs. Ben o makınalara kesınlkle ıtımad etmıyorum artık, dıyetımı devam edıcem, ınsulın falan da asla almam bu saatten sonra.
Anal fisur ve hemoroid var hamilelik öncesi genital yapımı anlatmıştı doktor smear testi yaptırdığımda çatı darlığı aynı sey mi bilmiyorum ama senin yapındakiler genelde normal doğum yapamaz demişti tekrar konusacam ama özelikle fisur korkutuyo benisen nıe sezeryan oluyosun cnm?
normal şartlara baktığında aslında şimdi anne olma vakitleri yani inşan kendini nasıl hazır hissedyorsa ozaman kendimizde çocukken çocuk yapmak banada mantıklı değil ben annemi dinleseydim 18 nde evlenr çocuk yapardım :)))) ohoooo hergn beynimi yedi yne evlenmezdimde kocişimi çok sevdim hayır diyemiyceğim tek insan oldu ömrüme ömür kattı öyle bi bakmışım evlenmişiz :))))aynen canım herşey oyun gıbı gelıyodu bana ben 16 yaşındayken sokakta oynayan bırıydım halada yapı olarak buyudugumu dusunmuyorum sankı anca anca olgunlasmaya basladım benım evlenme yaşımda anne olma yasımda sımdıymıs gıbı gelıo
Sen de iki tane var nasılsa :) tutarsın tabi biz de yok görgüsüzlüğümüz ondan :))ben aralık annesı olcam ınatla ıcımde tutcam sıpamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?