2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bugun yıne hastanedeydım bebegın kılosu gayet ıy şükür ama bebegın vucudu 32 haftalık kafası 34 haftalık görünüyor kafası 2 hafta önde gidiyor.
dr hanım baktı su falan toplama yok kfasında dedi genetik olabılır dedi. burdan bır kaç arkadaşta normal dedi ama gel gelelım içim rahat degıl
Doktorun herşey yolunda demedi mi? Boşver hiç kafana takma. Ben de bir problem olduğunu düşünmüyorum. İçini ferah tut canım. ;)

derinsu06 derinsu06
Niye durduralım canım. Ne güzel yapmışsın. Güle güle güzel günlerde kullan. Bebek arabasının markası ne? Oto koltuğu da aldın mı?

leylam355 leylam355 merak etme hepimiz öyleyiz. :KK70:
Tecrübeli anneler sayesinde öğreniyoruz işte. :KK66:

clarita clarita bebek yorganları ve nevresim takımları genellikle standart oluyor. 100*150 ya da 95*145
Ben english homedan yorgan(95*145) ve nevresim takımı(100*150) aldım. %50 indirim var, haberin olsun.
Sepet beşiğe yorgan olmaz, zaten bebek minikken de yorgan olmaz. Biraz büyüyünce yorganı kullanırız.
evet doğru sağolsun tecrübeli anneler onlar olmasa kararsızlıkla ben bir şey yapamazdım zaten

Kız yok antik kuntik icatlar çıkartıyorlar (ayyy benim öģrenciler duymasın bu lafımı)içınde 3 bölmesi var bunun ićine mama tozu koyuyorsun üstten çevriliyor mama hazırlıyorsun diye biliyorum kullanmadım aa gördum benzerini farklı amaçlada kullanılıyor olabilir.
hıı gerçekten gereksizmiş işte merak benim ki çok sağol zuhal canım arkadaşım yaa

Kızlar artık sağlık bakanlığından onaylı sertifikalı anne adayıyım :) eğitimi tamamladım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 59
YANI su toplamamış kucuk olsa zeka gerılıgı olabıırdı buyuk olaılıyo karşılasabılıyoz dedi ama içim rhat edemedi
Genetik faktörler çok önemli. Benim bebeğimin de başı da 22.hafta kontrolümde biraz küçüktü(fazla değil) Ama benim başım da küçüktür, bana çekmiş diye düşündüm. Heh he. :KK68:
32.hafta kontrolümde de haftasına göre biraz büyük çıktı. Eşimin başı büyüktür, demek ki ona benzeyecek. :KK73:

Doktorun ölçümüyle de çok alakalı. Ultrason cihazıyla da. Benim doktorum her iki sonuçta da herşey yolunda, bir sıkıntı yok dedi. Üzerinde durmadı bile. :KK6:
Bence sen de kendini ve bebeğini boş yere üzme ;)

Genetik faktörler çok önemli. Benim bebeğimin de başı da 22.hafta kontrolümde biraz küçüktü(fazla değil) Ama benim başım da küçüktür, bana çekmiş diye düşündüm. Heh he. :KK68:
32.hafta kontrolümde de haftasına göre biraz büyük çıktı. Eşimin başı büyüktür, demek ki ona benzeyecek. :KK73:

Doktorun ölçümüyle de çok alakalı. Ultrason cihazıyla da. Benim doktorum her iki sonuçta da herşey yolunda, bir sıkıntı yok dedi. Üzerinde durmadı bile. :KK6:
Bence sen de kendini ve bebeğini boş yere üzme :KK66:
canımm:KK60:çookk teşekkür ederim. bu altta gunumuze gore bebegınız bu hafta su kadar buyuyecek tırnakları oluşcak vs. falan yazıyor ya 32. haftamda kafası buyuyecek yazıyordu haftamlada alakalıdır belkıde benım yanaklar ve kafa bıraz buyuk sankı belkıde bana cektı

derinsu06 derinsu06
Niye durduralım canım. Ne güzel yapmışsın. Güle güle güzel günlerde kullan. Bebek arabasının markası ne? Oto koltuğu da aldın mı?

leylam355 leylam355 merak etme hepimiz öyleyiz. :KK70:
Tecrübeli anneler sayesinde öğreniyoruz işte. :KK66:

clarita clarita bebek yorganları ve nevresim takımları genellikle standart oluyor. 100*150 ya da 95*145
Ben english homedan yorgan(95*145) ve nevresim takımı(100*150) aldım. %50 indirim var, haberin olsun.
Sepet beşiğe yorgan olmaz, zaten bebek minikken de yorgan olmaz. Biraz büyüyünce yorganı kullanırız.
Hım iyi ozaman

YANI su toplamamış kucuk olsa zeka gerılıgı olabıırdı buyuk olaılıyo karşılasabılıyoz dedi ama içim rhat edemedi
Benim de önde gidiyor. Doktorum konuyu tüm ayrıntıları ile anlatıp sorun olmadığını söyledi. Bundan sonra genetik faktörlerin devreye girdiğini ve bütün vücudunun aynı haftada olmamasının normal olduğunu söyledi. Seninki de bir problem görmediyse takma kafana.

Inşallah canım doktor da biraz düşük yavaş gelişim gösteriyor dedi bende biraz stres oldum. Kordon la alakalı mı acaba. Benim bir ölü doğumum var 2. Sezeryan olcak o yüzden stresliyim. Ne zaman böyle stres olsam çocuk az tekme atıyo

Elinden geldiğince içini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz.

Ben de küvet, kova, maşrafa, askı, biberon(hem büyük hem küçük), emzik, biberon fırçası, ve emzirme sütyeni aldım. Emzirme sütyeni büyük geldi. Onun dışındaki ürünleri çok sevdim. Benim göğüslerim büyüktü, şimdi daha da büyüdü. 2 aydır bir değişim yok. Sonra daha da büyür mü acaba? Süt dolunca falan? Sütyenin sırt kısmı büyük geldi. :KK43:

Çok haklısın. Keşke öyle yapabilsek.
Ben de raf aldım .sonra gidip kova masrafa bebek askısı aldım.kuvet kalmamıştı .
Gogusler sutle 1 beden daha kesın buyur

umarım tamm derler bu arada merletcim güzel bir habr aldım şimdi
bizim ik dediki nurcan sen çalışabilir rapor aldın bu durumda sağlıklı olduğuna dair almış oluyorsun yani şirkletten cuma günü izin alırsan bu senin sadece maaşından kesilir yada yıllık izninden raporunu etkilemez :)))

Allah aşkına maaşinin bi günlük parasına kadar düşmüş mü? Ayyy allahım yaa :S

Back
X