2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
D Dekalpy ay göremedim ne terfisi bu yaaa tebrik ederim cnm bnm müdürmü oldun sen bebiş nasılda hayırlı gelmiş yaa maşallah subhanallah devamını yaşaman daha güzel şeylerle karşılaşman ümidiyle inşallah
Cnmm tşk ederimm :anneadayı:müdürlüğe doğru yaklaştık diyelim :KK48:bebişler uğurlu geliyor :nazar:

meltemcivil meltemcivil bugun kontrolun vardi yanilmiyorsam benim 10 defa hareketi nasil sayacagimi sorabilirmisin bide dogumda yanina kimseyi alacaklar mi onu soracaktin tatlim
Can'ım sol tarafına yatıp başlıyosun saymaya . 2 saat içinde hareketler 10 dan az sa hemen doktora gidiyosun ama 10 ve üzeriyse sağlıklı demek oluyo

Günaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...

Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa
Maşallah sana da bebişe de :nazar:inş tahliller de güzel çıkar. Bence sezeryan için geç diye düşünme ne kdr durursa o kdr faydalı bebiş için 16 aralık ztn 39. Haftan benm doğum şeklim belli değil ama zorunlu sezeryan derse bile ısrar etcem 39 olsun dicem en erkeno_O

Dün gece bacağıma bi kramp girmiş allahım öldürün beni diyesim geldi o neydi öğle ya bir haftadır muz yemiyorum sanırım ondan oldu ilkez oldu . Bu kopiller bizde ne var ne yok çekiyolar anlaşılan şimdi kendime bi muzlu bol sütlü bol sodalı bir hafta diliyorum çok aksattım bunları

Can'ım sol tarafına yatıp başlıyosun saymaya . 2 saat içinde hareketler 10 dan az sa hemen doktora gidiyosun ama 10 ve üzeriyse sağlıklı demek oluyo
Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem

Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem
pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum

Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi :KK43:
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadım :KK43: son zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş :KK43:
meltem cim off ya evini daha önce su basmış biri olarak ne iğrenç bir durum olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun canım neden olmuş meltem sorun çözüldü mü peki

Ne rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?
İlk gittiğim A101 de küvet kalmamıştı, biberon temizleme fırçası hiç gelmemiş. Ordan biberon, askı(2 takım), emzirme sütyeni aldım. Küvet olmayınca kova ile maşrafayı da almadım.

2.gittiğim A101de de 2 adet küvet kalmış. Hemen birini kaptım. :KK66: Kova, maşrafa, biberon fırçası ve tekrar askı (3takım oldu, abartmış mıyım? :KK66: ) aldım. Orada da emzirme sütyeni ve küçük boy biberon kalmamıştı.
Burdakı beyaz raflardan aldım.kutu seklınde olanlarda da aklım kaldı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar selam
meltemcivil meltemcivil geçmişolsun cnm cçok sınır bozucu oluyor özelliklehamileyken
D Dekalpy canim tebrik ederim seni terfin için:)

KKızlar temizlik işlerini ne yaptınız camlar bitti hoş surekli yağmur :D
Buzdolabini diliyorum dinlene dinlene ama artık hakikaten zorluyor
Gözümde çok büyüyor salon u hallettim şimdi halılar gelecek gene sil supur
Hiç bi şey yapmadan yatsam diyorum keşke ama kimsenin yardımını da istemiyorum böyle karısık işler ;)

Bu arada son zamanlarda idrar tahlili yaptıran var mi benim lökosit 12/18 arası çıktı enfeksiyon diye ilaç verdi Dr hoş icmedim çünkü 3 lt sıvı tuketiyorum cokmu yüksek ya

pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum
O sertlesmelerde hareket sayiliyormus canim ben sormustum o gun.simdilik guzel hareket ediyor masallah insallah cozulmustur kordon

Back
X