Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TşklerGünaydin kizlar.meltemcivil gecmis olsun canim. Sınanıyoruz başka başka yollardan. D Dekalpy seni de tebrik ederim terfinden ötürü.
ay negüzel ohhh çok sevndm cnmm Allah gnlüne göre versnCnmm tşk ederimmmüdürlüğe doğru yaklaştık diyelim
bebişler uğurlu geliyor
![]()
bende ofluyum :) arkadaş İstanbul luyduBizim oraların oyunları pek salınarak olmuyorkolbastı, horon derken erken doğum olmaz inşallah
![]()
Aminn hepimizin inşCanım senin adına çok sevindim, bebişin uğuru oldu diyelim. Umarım her şey gönlünce olur
bende ofluyum :) arkadaş İstanbul luyduBizim oraların oyunları pek salınarak olmuyorkolbastı, horon derken erken doğum olmaz inşallah
![]()
Can'ım sol tarafına yatıp başlıyosun saymaya . 2 saat içinde hareketler 10 dan az sa hemen doktora gidiyosun ama 10 ve üzeriyse sağlıklı demek oluyomeltemcivil bugun kontrolun vardi yanilmiyorsam benim 10 defa hareketi nasil sayacagimi sorabilirmisin bide dogumda yanina kimseyi alacaklar mi onu soracaktin tatlim
Maşallah sana da bebişe deGünaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...
Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa
Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicemCan'ım sol tarafına yatıp başlıyosun saymaya . 2 saat içinde hareketler 10 dan az sa hemen doktora gidiyosun ama 10 ve üzeriyse sağlıklı demek oluyo
denizcim gerçekten öyle oldu dimi beb sana bir gün önce sordum ertesi gün güzel haber geldi darısı haber bekleyen herkesin başına kuzum çok sevindim gerçektenLeylamm içine doğmuş gibi bir önce sormuştunsağoll cnmmm bnmm
pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttumBana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem
meltem cim off ya evini daha önce su basmış biri olarak ne iğrenç bir durum olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun canım neden olmuş meltem sorun çözüldü mü pekiKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
Burdakı beyaz raflardan aldım.kutu seklınde olanlarda da aklım kaldıNe rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?
İlk gittiğim A101 de küvet kalmamıştı, biberon temizleme fırçası hiç gelmemiş. Ordan biberon, askı(2 takım), emzirme sütyeni aldım. Küvet olmayınca kova ile maşrafayı da almadım.
2.gittiğim A101de de 2 adet küvet kalmış. Hemen birini kaptım.Kova, maşrafa, biberon fırçası ve tekrar askı (3takım oldu, abartmış mıyım?
) aldım. Orada da emzirme sütyeni ve küçük boy biberon kalmamıştı.
denizcim linki burdan atmama izin verdi kadının sattığı ürünler burda telde var yalnız sadece whatsapp tan yazışıyorLeylamm içine doğmuş gibi bir önce sormuştunsağoll cnmmm bnmm
O sertlesmelerde hareket sayiliyormus canim ben sormustum o gun.simdilik guzel hareket ediyor masallah insallah cozulmustur kordonpınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum
Sonucu yazarim burdan :)Be
bende ofluyum :) arkadaş İstanbul luyduhoron tepme sakın :)