- 10 Nisan 2011
- 848
- 1.055
- 113
- 46
SAT'a göre 30+2 'de 1860 gram, 43 cm di. Ilk günden beri 10 gün önde benim hiç değişmedi.kilosu nekadar kacinci gunde benimkide 2 hafta once gidiyor kilosu biyuda 1 hafta onde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAT'a göre 30+2 'de 1860 gram, 43 cm di. Ilk günden beri 10 gün önde benim hiç değişmedi.kilosu nekadar kacinci gunde benimkide 2 hafta once gidiyor kilosu biyuda 1 hafta onde
Kızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr
@nilbebekveannesi @folik
meltemcivil @nicki nick
fani2606 ve diğer tüm hamiş güzellerimmm
![]()
Cnm idari izin hakkınız yok mu insiyatifle verebilirler. Sen bi konuş bende dicem çalışabilir raporu aldığım için iznimi kullanamıyorum idari izin talep ediyorum dicem bakalım nolcakbeni mümkün olduğunca tutmak için verirlrr diye düşünüyorum bide 8. Ayımızdayız el insaf vermeliler
![]()
Kizlar hiziniza yetismek mümkün degil valla 2 bin küsür sayfa birikmis daha bir hafta olmadan o yuzden okuyamadim gecmisi umarim hepiniz iyisinizdir. Ben sali gunu tam 33. Hafta bitiminde calisamaz raporu alip izne ayrildim kaburgama cok batiyordu dayanamadim artik ücretsiz alicam biraz dogum sonrasinda evde rahatim dertlerim baya azaldi yatir dinlemek iyi geliyor hemen yoruluyorum zaten artik gece uykumu da duzgun alamıyorum tuvalete kalkmaktan o yüzden izne ayrildigim icin cok mutluyum. Çalışan arkadaslara allah kolaylik versin. Kendinize iyi bakin
:) afiyet olsun bebişe :)Aynen :))) caktirma suan bu saatte cokoprens te yemiyom :)
Tabo zahmeylo ama junyirin biseyler i zevkle ogrenmesi icin deger en azindan kansorojen madde icermez bence zevkli ve eglenceliCok güzel bişeymiş canm, ama brz zahmetli gibi gözüküyo.
Ayyyy cok cok gwcmis olsun canim benim ya ; ( cok kotu olmus musl7kmu acik unutmuslat da sizin eve bastiKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
Malesef oyle canim politikalari buymus yemisim politikasini gec saatte cikinca mesai vermrzler iste ozel sirketin mikropluklari malesefAllah aşkına maaşinin bi günlük parasına kadar düşmüş mü? Ayyy allahım yaa :S
Aaa gecmiş olsun canımKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
Topuklu giyme mümkünse ben gecen cumartesi hafif topuk arkadasın düğününde etrafımda salınmak suretiyle oynadım :) gece baldırıma giren krampla cığlıkla uyandım muhtemelen topuk yüzünden cok abartmadan salınırsın tabi dinlene dinlene ayakta alkış falan derken eğlenirsin. Bu arada mutluluklar dilerimİyi geceler güzel anneler... Bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü var uzun zamandır oynayamıyordum 2 yil oldu ve içim kipir kipir enerjim var hemde fazlasiyla ama korkuyorum oynarken bebege birsey olurmu ne dersiniz?
Leylamm içine doğmuş gibi bir önce sormuştunsüper bir haber çok sevindimizin öncesi ne güzel moral oldu sana bizde seni çok seviyoruz
![]()
Sağol meltemcimm inşTebrikler kuzum, müdürlük de yakışır :) hemen müdürü yolla sen otur koltuğa :)
Cnm sen artk aynı durumda değilsin ki 33 haftalık hamilesin :/ neyse bakalım az kaldı ztn bitmesineYok canm ya, istemiycem oyle bişey gerek yok, lazim olan günlerde gtmem zaten Ama boyle herkesin tatil bekleyıp olmadiği günler gtmezsem direk göze batar.
Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
![]()
Offf hay Allah yaKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
![]()