2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm idari izin hakkınız yok mu insiyatifle verebilirler. Sen bi konuş bende dicem çalışabilir raporu aldığım için iznimi kullanamıyorum idari izin talep ediyorum dicem bakalım nolcak :110:beni mümkün olduğunca tutmak için verirlrr diye düşünüyorum bide 8. Ayımızdayız el insaf vermeliler :KK67:

Yok canm ya, istemiycem oyle bişey gerek yok, lazim olan günlerde gtmem zaten Ama boyle herkesin tatil bekleyıp olmadiği günler gtmezsem direk göze batar.

Kizlar hiziniza yetismek mümkün degil valla 2 bin küsür sayfa birikmis daha bir hafta olmadan o yuzden okuyamadim gecmisi umarim hepiniz iyisinizdir. Ben sali gunu tam 33. Hafta bitiminde calisamaz raporu alip izne ayrildim kaburgama cok batiyordu dayanamadim artik ücretsiz alicam biraz dogum sonrasinda evde rahatim dertlerim baya azaldi yatir dinlemek iyi geliyor hemen yoruluyorum zaten artik gece uykumu da duzgun alamıyorum tuvalete kalkmaktan o yüzden izne ayrildigim icin cok mutluyum. Çalışan arkadaslara allah kolaylik versin. Kendinize iyi bakin

Senn adina sevindim tatlım, inş zamanında sağlıklı doğumlar yapar ağrılarımızdan kurtuluruz :(
Çalışan annelerin allah tarafından yardıma çoooook ihtiyaçları var :)

Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi :KK43:
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadım :KK43: son zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş :KK43:

Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi :KK43:
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadım :KK43: son zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş :KK43:
Ayyyy cok cok gwcmis olsun canim benim ya ; ( cok kotu olmus musl7kmu acik unutmuslat da sizin eve basti

Aaa gecmiş olsun canım:(

İyi geceler güzel anneler... Bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü var uzun zamandır oynayamıyordum 2 yil oldu ve içim kipir kipir enerjim var hemde fazlasiyla ama korkuyorum oynarken bebege birsey olurmu ne dersiniz?
Topuklu giyme mümkünse ben gecen cumartesi hafif topuk arkadasın düğününde etrafımda salınmak suretiyle oynadım :) gece baldırıma giren krampla cığlıkla uyandım muhtemelen topuk yüzünden cok abartmadan salınırsın tabi dinlene dinlene ayakta alkış falan derken eğlenirsin. Bu arada mutluluklar dilerim;)

Yok canm ya, istemiycem oyle bişey gerek yok, lazim olan günlerde gtmem zaten Ama boyle herkesin tatil bekleyıp olmadiği günler gtmezsem direk göze batar.
Cnm sen artk aynı durumda değilsin ki 33 haftalık hamilesin :/ neyse bakalım az kaldı ztn bitmesine

Geçmiş olsun canım. Neden kaynaklanmış ki?

Offf hay Allah ya :KK43: cnm çok üzüldüm geçmiş olsun :KK43:( yormasaydın kendini olduğu kdr artk hsonu da kadın gelince toparlar bi. Üst kattakilerin ihmali mi ??

Back
X