- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aventi herkes çok övdüğü için Ben onu aldım. Sen aventi kullanmış mıydın?Bende göğüs kalkanı ne diyordum netten baktım ben meme ucu biliyordum ben kızda 9 ay onlarla emzirdim göğüs ucum yoktu bir türlü memeyi tutamamıştı onlar sayesinde uçları biraz çıktı birde ben bütün markalarını denedim en iyisi bana göre bebedordu hepsine göre daha yumuşaktı diğerleri ile zor emiyordu
Prima premiumum aldım ben.yenıdogan bezını ne aldınız kızlar?
Fazla zıplamadan oyna canım. Çok uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et. Sana iyi eğlenceler, hayırlı olsun.İyi geceler güzel anneler... Bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü var uzun zamandır oynayamıyordum 2 yil oldu ve içim kipir kipir enerjim var hemde fazlasiyla ama korkuyorum oynarken bebege birsey olurmu ne dersiniz?
yapma canım yaa hay allah , durup dururken iş çıkmış başınıza, çook geçmiş olsunKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
Hhahaha araştırmacı tasarımcı seniiiikızlar araştırmalarım sonucun da ne buldum bakın :)))
http://www.milliyet.com.tr/en-faydali-kuru-meyveler-pembenar-galeri-sagliklibeslenme-2131260/?PAGE=5
ama baksana bizim sorunlarımız birebir meyveymiş eşimde diyimde alsın :)))Hhahaha araştırmacı tasarımcı seniiii![]()
Ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine eğilip kalkarkenKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
geçmiş olsun canım.Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
![]()
Kızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr
@nilbebekveannesi @folik
meltemcivil
nicki nick @fani2606 ve diğer tüm hamiş güzellerimmm
![]()
Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
![]()
Bizim oraların oyunları pek salınarak olmuyorTopuklu giyme mümkünse ben gecen cumartesi hafif topuk arkadasın düğününde etrafımda salınmak suretiyle oynadım :) gece baldırıma giren krampla cığlıkla uyandım muhtemelen topuk yüzünden cok abartmadan salınırsın tabi dinlene dinlene ayakta alkış falan derken eğlenirsin. Bu arada mutluluklar dilerim![]()
Sağol canım, ilk bebegimde de çok oynadım ama birsey olmadi insallah bunda da olmaz :)Fazla zıplamadan oyna canım. Çok uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et. Sana iyi eğlenceler, hayırlı olsun.![]()
Gecmis olsun canimKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
![]()
evet canim bugun muharrem gunu,bol bol dua edelim,Allah hepimizin dualarini kabul etsin.Günaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...
Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa
cnm senndemi sezeryan 17 kasım bizde normal olsun diyoruzda hayırlısı olsun artık az kaldı hadi senn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn17 kasım bizim de az kaldı doğuma her gün baslıyor bitiyor yaklasıyoruz ,ilk gebeliği olan arkadaslar benim gibi basına ne gelecegini bilmeden beklemedeler