Sariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.Canım çok geçmiş olsun ,inşallah erken doğum belirtisi falan değildir,peki hala devam ediyor mu k.rengi akıntı?
Nişan olabilir cnm bebeğinin hareketlerini say bence en kısa sürede acile gitKızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın
bugün gidemedik pınar cım pazartesi gidicez inşallah eşimin özel bir işi vardı onu halletmek zorunda kaldığımız için iptal ettikSenin kontrolun bugun muydu canim
Zor bir durumdasın cnm erkende değil bu haftalarda sağlıklı doğumlar olabiliyor eşin nerde uzakmısınızAma cok ERKEN DEGİL Mİ nişan için . annemler deyim babam hastanede annem yanında bende kardeslerime bakıyorum küçükler bırakıp ta gidemem. Tek basıma da gidemem zaten. Öyle
Yazan arkadaşlar tesekkur ederim. Ama kardeşlerini bırakıp gidemem. Babam hastanede kkardeşlerim küçük annem babamın yanında sanırım biraz Yoruldum ondan oldu. Ama nişan aaçık pembe olurmus internettebbaktım da şimdi. O yüzden nişan olmadığını düşünüyorum . inşallah bebeğime de bisey olmaz hareket ediyor çok sukur. Dua edin kizima ve bana bisey olmasın diye . erkenddoğum da olsun istemiyorum bebeğim vaktinde gelsin hiç kuveze girmesin
çok geçmiş olsun umarım sıkıntılı bir durum olmaz ilk fırsatta dr danış için rahat etsin pıtışlar biraz daha dayansınlar içimizde sonra istedikleri zaman gelsinlerSariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.
Cnm bu geceyi allahın izniyle bi şekilde atlat ama en azından yarın sabah git bir acile dr ara bişeyler yapSariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.
Anladim canim,gunduz aklima geldi kimse sormayinca herhalde haftaya cumartesi diye disunmustum.bugün gidemedik pınar cım pazartesi gidicez inşallah eşimin özel bir işi vardı onu halletmek zorunda kaldığımız için iptal ettik
İyiyizzz cnm bnm 2130 gr olmuş bebiş her şey yolunda çatı ağrılarımın artma nedeni kafayı iyice dayamış ondanmış.2 hafta sonra 36. Haftada önce nst sonra dr kontrolü olcakmış cnmcım
aa nişan kanlı akıntı mı gibi mi oluyor ben hep bir et parçası gibi düşünmüştümNişan olabilir cnm bebeğinin hareketlerini say bence en kısa sürede acile git
keşke bir fırsat bulup gitsen dr belki erken doğum olabilir sana ciğer geliştirici iğne yaparlar, erken doğumu engellemeye çalışırlar falan, her ihtimale karşı önlemini alsan keşke, burda birkaç arkadaş erken doğum riskiyle karşı karşıya içini sıkmayayım ama belki senin de öyle bir şeydir riskli haftalara girdik çünküSariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.
Bak bak kv olarak nasıl da düşünüyo besledin mi iyice pınarın gelininiAnladim canim,gunduz aklima geldi kimse sormayinca herhalde haftaya cumartesi diye disunmustum.
bakalim gelinim buyumus mu
çok sağol pınarcım dr dönüşü haber veririm zaten ince düşünceli arkadaşlarım benim :)Anladim canim,gunduz aklima geldi kimse sormayinca herhalde haftaya cumartesi diye disunmustum.
bakalim gelinim buyumus mu
ayy benim kızım tam tos tos olmuş ya maşallahİyiyizzz cnm bnm 2130 gr olmuş bebiş her şey yolunda çatı ağrılarımın artma nedeni kafayı iyice dayamış ondanmış.2 hafta sonra 36. Haftada önce nst sonra dr kontrolü olcakmış cnmcım
Heeee geldi canim geldi yanimda oturuyor suandaBak bak kv olarak nasıl da düşünüyo besledin mi iyice pınarın gelininileylam355 hehehe. Cnm senin kv gelcekti keyfin yoktu bi ara geldi mi ?
aa nişan kanlı akıntı mı gibi mi oluyor ben hep bir et parçası gibi düşünmüştüm
keşke bir fırsat bulup gitsen dr belki erken doğum olabilir sana ciğer geliştirici iğne yaparlar, erken doğumu engellemeye çalışırlar falan, her ihtimale karşı önlemini alsan keşke, burda birkaç arkadaş erken doğum riskiyle karşı karşıya içini sıkmayayım ama belki senin de öyle bir şeydir riskli haftalara girdik çünkü
Nişanım hiç gelmedi ama olabilir bu hamileliğimin başında yerleşme kanaması derlerya kahvemsi bir leke görüp hamile olduğuma inandım eşim manyaklaştın dedi üç tane dr normal yolla gebe kalamazsın demişti ama minicik lekeye inandım hamileyim nişanda değişir kiminde yoğun parçalı bilemiyorum o yüzden gebeliğimin başından beri hep beyaz çamaşır kullanıyorumaa nişan kanlı akıntı mı gibi mi oluyor ben hep bir et parçası gibi düşünmüştüm
keşke bir fırsat bulup gitsen dr belki erken doğum olabilir sana ciğer geliştirici iğne yaparlar, erken doğumu engellemeye çalışırlar falan, her ihtimale karşı önlemini alsan keşke, burda birkaç arkadaş erken doğum riskiyle karşı karşıya içini sıkmayayım ama belki senin de öyle bir şeydir riskli haftalara girdik çünkü
Hadi yaaa tüh :/ canını sıkcak bişey yapmıyodur inş. Neyse az kalcakmış iyi kiHeeee geldi canim geldi yanimda oturuyor suanda
Bari yapılcak işlerini yaptırsaydın birazda naz yApHeeee geldi canim geldi yanimda oturuyor suanda
Büyüdüü Leyla teyzesiçok sağol pınarcım dr dönüşü haber veririm zaten ince düşünceli arkadaşlarım benim :)
ayy benim kızım tam tos tos olmuş ya maşallahkuzuma çatı ağrısı fena ya benimkız çok aşağıda olduğu için seni çok iyi anlıyorum
oyy maşallah kuzularımıza yaa
canım ya mucize bebek desene oğlunNişanım hiç gelmedi ama olabilir bu hamileliğimin başında yerleşme kanaması derlerya kahvemsi bir leke görüp hamile olduğuma inandım eşim manyaklaştın dedi üç tane dr normal yolla gebe kalamazsın demişti ama minicik lekeye inandım hamileyim nişanda değişir kiminde yoğun parçalı bilemiyorum o yüzden gebeliğimin başından beri hep beyaz çamaşır kullanıyorum
tos tos gelin istiyor pınarBak bak kv olarak nasıl da düşünüyo besledin mi iyice pınarın gelininileylam355 hehehe. Cnm senin kv gelcekti keyfin yoktu bi ara geldi mi ?
pınar kk olarak kocaman öpüyoruzHeeee geldi canim geldi yanimda oturuyor suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?