2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım çok geçmiş olsun ,inşallah erken doğum belirtisi falan değildir,peki hala devam ediyor mu k.rengi akıntı?
Sariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.

Nişan olabilir cnm bebeğinin hareketlerini say bence en kısa sürede acile git

Ama cok ERKEN DEGİL Mİ nişan için . annemler deyim babam hastanede annem yanında bende kardeslerime bakıyorum küçükler bırakıp ta gidemem. Tek basıma da gidemem zaten. Öyle
Zor bir durumdasın cnm erkende değil bu haftalarda sağlıklı doğumlar olabiliyor eşin nerde uzakmısınız

Bazı ciddi durumlar internetten baktım diyerek geçiştirilemez bence. Asıl erken doğum istemiyosan hastane git ki önlem alsınlar ( evde erken doğum istemiyorum diyerek beklemekle mi engellenecek? İnşallah bebege bişey olmaz. K bakma ama snaa biraz kızdım bebişler bizim sorumluluğumuzda bi lokma canı var biz düşüncez biz kollayacağız biz dikkat edeceğiz her şeye

Sariya Döndü çok sukur . dün gece çok çok az gelmişti bu gece de biraz daha fazla geldi ama gün içinde hiç gelmedi . bebeğimin hareketleri de normaldi. İnşallah bisey olmaz erken doğumda olmaz inşallah.
çok geçmiş olsun umarım sıkıntılı bir durum olmaz ilk fırsatta dr danış için rahat etsin pıtışlar biraz daha dayansınlar içimizde sonra istedikleri zaman gelsinler

Cnm bu geceyi allahın izniyle bi şekilde atlat ama en azından yarın sabah git bir acile dr ara bişeyler yap

D Dekalpy deniz canım dr gidicektin bugün nasılsınız ben öğlen baktım ama göremedim şimdi dışarıdan geldik çok merak ettim sizi
İyiyizzz cnm bnm 2130 gr olmuş bebiş her şey yolunda çatı ağrılarımın artma nedeni kafayı iyice dayamış ondanmış.2 hafta sonra 36. Haftada önce nst sonra dr kontrolü olcakmış cnmcım

Nişan olabilir cnm bebeğinin hareketlerini say bence en kısa sürede acile git
aa nişan kanlı akıntı mı gibi mi oluyor ben hep bir et parçası gibi düşünmüştüm
keşke bir fırsat bulup gitsen dr belki erken doğum olabilir sana ciğer geliştirici iğne yaparlar, erken doğumu engellemeye çalışırlar falan, her ihtimale karşı önlemini alsan keşke, burda birkaç arkadaş erken doğum riskiyle karşı karşıya içini sıkmayayım ama belki senin de öyle bir şeydir riskli haftalara girdik çünkü

Anladim canim,gunduz aklima geldi kimse sormayinca herhalde haftaya cumartesi diye disunmustum.
bakalim gelinim buyumus mu
çok sağol pınarcım dr dönüşü haber veririm zaten ince düşünceli arkadaşlarım benim :)
İyiyizzz cnm bnm 2130 gr olmuş bebiş her şey yolunda çatı ağrılarımın artma nedeni kafayı iyice dayamış ondanmış.2 hafta sonra 36. Haftada önce nst sonra dr kontrolü olcakmış cnmcım
ayy benim kızım tam tos tos olmuş ya maşallah kuzuma çatı ağrısı fena ya benimkız çok aşağıda olduğu için seni çok iyi anlıyorum
oyy maşallah kuzularımıza yaa

Nişanım hiç gelmedi ama olabilir bu hamileliğimin başında yerleşme kanaması derlerya kahvemsi bir leke görüp hamile olduğuma inandım eşim manyaklaştın dedi üç tane dr normal yolla gebe kalamazsın demişti ama minicik lekeye inandım hamileyim nişanda değişir kiminde yoğun parçalı bilemiyorum o yüzden gebeliğimin başından beri hep beyaz çamaşır kullanıyorum

Büyüdüü Leyla teyzesi ama yine yüzünü göstermedi Şikayetçiyimyüz görümlüğü mü istiyo nedir

canım ya mucize bebek desene oğlun
bende hep beyaz giyeyim güzel bir tavsiye gerçekten :)
Bak bak kv olarak nasıl da düşünüyo besledin mi iyice pınarın gelinini leylam355 hehehe. Cnm senin kv gelcekti keyfin yoktu bi ara geldi mi ?
tos tos gelin istiyor pınar
Heeee geldi canim geldi yanimda oturuyor suanda
pınar kk olarak kocaman öpüyoruz kendisini selam söyle bizden o yare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…