- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Baya tostos olmuş :)Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)
canim hareket ediyor olmasi erken digmayacak anlamina gelmez ki? bak ben 25 haftalik dogum yaptim suyu gelmisti iki gun susuz hareket etti. ve canli digdu 4 gun yasadi. cik sukur haftan guzel sorun olmaz ama allah korusun suyun sancin olsa gece zor olur. tabiki sen sordun biz soyledik. ben yerinde olsam anneme derdim orada birkac saatligine hastabakuciya vs emanet ederdi belki ya da takin komsuya vs . erken dogsa da bu sefer hep yasitlarini yakaladi mi yok oyle mi boyle mi. benim kucuk 36 arti 4 te dogdu hem 53 cm 3700 gr. buna ragmen kafasini filan gec kaldirdi. ben her zaman tedbirden yanayimdir.Saat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.
saol canım aynenGeçmiş olsun meraklı sabırsız baba
Maşallah , gözün aydın.Kızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişimsuyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırım dr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim
Maşallah ikinize deSelam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)
Çok güzelmiş, ben bu gecelik-pijama durumunda çok zor beğeniyorum. Çok beğendim, çok da yakışmışYıkayıp ütülüyücem de Nasıl sizce
Ben şu demir ilacı Yüzünden bir türlü süt saati ayarlayamıyorum.Süt saati
bende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı
Neye benziyo onu görseydik bariçirkin betty çıkacak ayy kıyamam kuzuma
Sorma cnm ağuStosun başında bi foto var ama o zmn daha mnicikti şimdi oturmuştur artk yüzü çok mrk ediyorumnyse az kaldı sağlıklı olsunlar da
kötü olmuş ya keşke gitseydi sende kendi düzenini bilirdinsecime yetisemeyecek tatlim,sanmiyorum gitmeyecek sanirim
Az kalmış nilaycımmhayırlı haberlerle gel inş bizlere yaz hemen
Canım benide başka hastaneler kabul etmiyor bu kullandığım kan sulandırıcılardan dolayı takibini aynı dr yapsın diyorlar ben bikaç özel hastane gezdim doğum fiyatı için ama dr geri çeviriyor
bende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı
Yazan arkadaşlar tesekkur ederim. Ama kardeşlerini bırakıp gidemem. Babam hastanede kkardeşlerim küçük annem babamın yanında sanırım biraz Yoruldum ondan oldu. Ama nişan aaçık pembe olurmus internettebbaktım da şimdi. O yüzden nişan olmadığını düşünüyorum . inşallah bebeğime de bisey olmaz hareket ediyor çok sukur. Dua edin kizima ve bana bisey olmasın diye . erkenddoğum da olsun istemiyorum bebeğim vaktinde gelsin hiç kuveze girmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?