2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Baya tostos olmuş :)
Neden 10 sonra çağrdi, herşey yolunda

Saat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.
canim hareket ediyor olmasi erken digmayacak anlamina gelmez ki? bak ben 25 haftalik dogum yaptim suyu gelmisti iki gun susuz hareket etti. ve canli digdu 4 gun yasadi. cik sukur haftan guzel sorun olmaz ama allah korusun suyun sancin olsa gece zor olur. tabiki sen sordun biz soyledik. ben yerinde olsam anneme derdim orada birkac saatligine hastabakuciya vs emanet ederdi belki ya da takin komsuya vs . erken dogsa da bu sefer hep yasitlarini yakaladi mi yok oyle mi boyle mi. benim kucuk 36 arti 4 te dogdu hem 53 cm 3700 gr. buna ragmen kafasini filan gec kaldirdi. ben her zaman tedbirden yanayimdir.

Maşallah , gözün aydın.

Maşallah ikinize de

Son düzenleme:
bende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı

Canım benide başka hastaneler kabul etmiyor bu kullandığım kan sulandırıcılardan dolayı takibini aynı dr yapsın diyorlar ben bikaç özel hastane gezdim doğum fiyatı için ama dr geri çeviriyor

Gebelik takibinde doktorları bir yere kadar anlıyorum da canım. Kadın doğum yaparken geri çevirmek nasıl birşeydir onu anlayamadım.

Canm gecmiş olsun İnş sııntılı bi durum değildir
Sonuc ne oldu bizleri de bilgilendir, allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

KIZLAR GÜNYDIN
kızlar bugun bebek kıyafetlerini yıkayım hazır olsun dıyorum ama 1.5 ay oncesınden yıkamak havasız bır koku yapar mı gıysıler üzerinde tekrar yıkamak gerekır mı zaman yaklaşınca? napsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…