oyy canım yiğenim ya kıyamam nazlı kız olacak annesi doğun bir gösterecek yüzünü pir gösterecek merak etmeBüyüdüü Leyla teyzesiama yine yüzünü göstermedi Şikayetçiyim yüz görümlüğü mü istiyo nedir
tam sana yok biseu yapmiyor yaziyordum,telefonun brbege zarari yokmu radyasyon var ya dedi,bende herseyde radyasyon var dedimHadi yaaa tüh :/ canını sıkcak bişey yapmıyodur inş. Neyse az kalcakmış iyi ki
Naz yapıyor size merak edin istiyor sürpriz olacak bizimki ilk defa son gittiğimde göstermedi oda yalnız gittim küstü heralde bir hafta var oğlumu görmrye usg fotosunu kime göstersem babasına benzetiyo bakalım senin meleğin kime benzeyecek hiç ipucu vermemiş gerçiBüyüdüü Leyla teyzesiama yine yüzünü göstermedi Şikayetçiyim yüz görümlüğü mü istiyo nedir
Ay yok biraksam herseyi yapar da gerek yok,istemiyorum.AllaHa sukur ihtiyacimda yok her isimi gorebiliyorum.arada agrim oluyor caktirmiyorum gitmez kalir diyeBari yapılcak işlerini yaptırsaydın birazda naz yAp
tv kumandasında daha çok radyasyon var ayol çok bilmiş bu kv lertam sana yok biseu yapmiyor yaziyordum,telefonun brbege zarari yokmu radyasyon var ya dedi,bende herseyde radyasyon var dedim
Ay inanmıyorum aynı benim kvtam sana yok biseu yapmiyor yaziyordum,telefonun brbege zarari yokmu radyasyon var ya dedi,bende herseyde radyasyon var dedim
canım ya mucize bebek desene oğlun
bende hep beyaz giyeyim güzel bir tavsiye gerçekten :)
tos tos gelin istiyor pınar
pınar kk olarak kocaman öpüyoruzkendisini selam söyle bizden o yare [/
QUOTE]
yan yan bakiyo valla
Hım doğru hiç o şekilde düşünmemiştim afferin kız banada akıl verdinAy yok biraksam herseyi yapar da gerek yok,istemiyorum.AllaHa sukur ihtiyacimda yok her isimi gorebiliyorum.arada agrim oluyor caktirmiyorum gitmez kalir diye
Ben sana kac kere dedim kader arkadasim benim diyeAy inanmıyorum aynı benim kv
Ay yok biraksam herseyi yapar da gerek yok,istemiyorum.AllaHa sukur ihtiyacimda yok her isimi gorebiliyorum.arada agrim oluyor caktirmiyorum gitmez kalir diye
Hım doğru hiç o şekilde düşünmemiştim afferin kız banada akıl verdin
secime yetisemeyecek tatlim,sanmiyorum gitmeyecek sanirimpustum kaldım vallahi çok bilmiş sen relax ol canım oy kullanmaya az kaldı pınar dayan arkadaşım
tam sana yok biseu yapmiyor yaziyordum,telefonun brbege zarari yokmu radyasyon var ya dedi,bende herseyde radyasyon var dedim
secime yetisemeyecek tatlim,sanmiyorum gitmeyecek sanirim
secime yetisemeyecek tatlim,sanmiyorum gitmeyecek sanirim
Neye benziyo onu görseydik barioyy canım yiğenim ya kıyamam nazlı kız olacak annesi doğun bir gösterecek yüzünü pir gösterecek merak etme
Sorma cnm ağuStosun başında bi foto var ama o zmn daha mnicikti şimdi oturmuştur artk yüzü çok mrk ediyorumNaz yapıyor size merak edin istiyor sürpriz olacak bizimki ilk defa son gittiğimde göstermedi oda yalnız gittim küstü heralde bir hafta var oğlumu görmrye usg fotosunu kime göstersem babasına benzetiyo bakalım senin meleğin kime benzeyecek hiç ipucu vermemiş gerçi
Saat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.Bazı ciddi durumlar internetten baktım diyerek geçiştirilemez bence. Asıl erken doğum istemiyosan hastane git ki önlem alsınlar( evde erken doğum istemiyorum diyerek beklemekle mi engellenecek? İnşallah bebege bişey olmaz. K bakma ama snaa biraz kızdım bebişler bizim sorumluluğumuzda bi lokma canı var biz düşüncez biz kollayacağız biz dikkat edeceğiz her şeye
Kızlar bu deli yağmurda çıktık dışarı. Prensesimin karyolasını aldık. Uyku seti, yarı oropedik yatağı da içinde. 14 kasımda gelecek inşallah. Sadece eksiğimiz prensesim kaldı
Kesinlikle gidicem zaten. Buradan son durumumu bildiririm. Allahın izniyle minişim iyiymis dicem teyzeleriCnm bu geceyi allahın izniyle bi şekilde atlat ama en azından yarın sabah git bir acile dr ara bişeyler yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?