2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı
Seninn tatlışş Nil bebişini yerimm benngüzelliklerini saklıyorlar bizden Leylacım kesinbnde arada kabus görüyorum bu aralar saçma sapan doğum yaklaştı ya ondan sanrmbozma moralini sakın

Csnim ben yikadim utuledim yerlestirdim bile hala mis gibi duruyorlar,bi daha yikarmiyim bilmiyorum

Gunaydin bnde gecen sali gunu yikadim cuma cantasini hazirladim bence beklemeye gerek yok yikayip uyuleyip yerlestirmek lazim hazir olmaliyiz artik bide agirlasiyoruz zaten bn nevresimlrini falan utuleyecegm onlar kaldi bi tek zaten dolapta neden kirlensinki yikayin dursun bence

Saat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.
Cnm bizde senin için endişelendik ve üzüldük ( O yüzden yazdm sana, inşallah kötü bir şey yoktur dr. a git , ara yada sor bi şekilde durumunu bildir kesinlikle. hayırlı güzel haberlerini bekliyor olacağız.Allah korusun ikinizi de

Merhaba aralik anneleri uzun zamandir sizi takipteyim. Dun kontrolümüz vardi kilo 2090gr dedi ama hic boyu söylemiyor doktorumuz fl uzunlugunu 7 ile çarptığım zaman 46 cm çıkıyor normalmi sizce

Merhaba aralik anneleri uzun zamandir sizi takipteyim. Dun kontrolümüz vardi kilo 2090gr dedi ama hic boyu söylemiyor doktorumuz fl uzunlugunu 7 ile çarptığım zaman 46 cm çıkıyor normalmi sizce
Boyunu banada soylemiyor bnde sormuyorum tam dogru aonuclar alnimiyor tahmini oluyor zaten sizinkide tahmini yaklasik bir sonuc

yıka tatlım ben de geçen hafta yıkadım şimdi de çantalarımızı hazırlayacam her geçen gün ağırlaşıyoruz ..eşim ütüledi yoksa ben bitiremezdim yardımcın da önemli

Günaydın güzel anneler
Benim doktorumdan rahatı yok valla adam baktı iki uç senede bir doğuruyorum bana diyor kasım sonu gel bakarız sonra zaten doğuma gelirsin bu adam bana güveniyor bu haftaya kadar sırf ferramat kan hapı aldım bu hafta magnezyum hapı magnorm verdi

Seninn tatlışş Nil bebişini yerimm benngüzelliklerini saklıyorlar bizden Leylacım kesinbnde arada kabus görüyorum bu aralar saçma sapan doğum yaklaştı ya ondan sanrmbozma moralini sakın
saklamasınlar ya ben artık dayanamıyorum umarım yarın görürün artık yüzünü öleceğim meraktan rüyalarım bile sinir bozuyor
eşim bile ohh be son aya girdik artık dedi aslında onlarda ne kadar stres olmuşlar yazık uyanınca kızın odasına gidip bakıyor günüm güzel geçsin diye birde bizim karnımızda olanları hissetseler nasıl olurlar yazık

Ayy cidden onlar da napcaklarını bilemiyolar ne güzel ya Allah bozmasın huzurumuzu

Kızlar otribebe burun aspiratörünün hem başlangıç seti (içinde ayrıca deniz suyu var) hem de normal aspiratörü var. Başlangıç setini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…