Seninn tatlışş Nil bebişini yerimm bennbende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı
Alt tarafi bir ruya canim,takma kafanabende daha hiç görmedim kızımın yüzünü yetmezmiş gibi şimdi de rüya gördüm gerçi kabus demek daha doğru olur off çok fenaydı
Csnim ben yikadim utuledim yerlestirdim bile hala mis gibi duruyorlar,bi daha yikarmiyim bilmiyorumKIZLAR GÜNYDIN
kızlar bugun bebek kıyafetlerini yıkayım hazır olsun dıyorum ama 1.5 ay oncesınden yıkamak havasız bır koku yapar mı gıysıler üzerinde tekrar yıkamak gerekır mı zaman yaklaşınca? napsam ?
GunaydinKIZLAR GÜNYDIN
kızlar bugun bebek kıyafetlerini yıkayım hazır olsun dıyorum ama 1.5 ay oncesınden yıkamak havasız bır koku yapar mı gıysıler üzerinde tekrar yıkamak gerekır mı zaman yaklaşınca? napsam ?
Cnm bizde senin için endişelendik ve üzüldükSaat kac okursa olsun en kucuk bisey de bile kac kez acile gitmisligim var. Bu bilincteyim. Benim bebegim.zor bulunmus bi bebek zaten .icim icimi yiyor ama yapacak biseyim yok. Bebegim hareket ettigi icin birde size danisayim dedim.
Boyunu banada soylemiyor bnde sormuyorum tam dogru aonuclar alnimiyor tahmini oluyor zaten sizinkide tahmini yaklasik bir sonucMerhaba aralik anneleri uzun zamandir sizi takipteyim. Dun kontrolümüz vardi kilo 2090gr dedi ama hic boyu söylemiyor doktorumuz fl uzunlugunu 7 ile çarptığım zaman 46 cm çıkıyor normalmi sizce
Üzülme tatlım ya demir içeren besinleri almaya çalış , cennet hurması çok faydalıBen şu demir ilacı Yüzünden bir türlü süt saati ayarlayamıyorum.
yıka tatlım ben de geçen hafta yıkadım şimdi de çantalarımızı hazırlayacam her geçen gün ağırlaşıyoruz ..eşim ütüledi yoksa ben bitiremezdim yardımcın da önemliKIZLAR GÜNYDIN
kötüydü nilaycım ya anlatıp kimsenin içini karartmayayım eşime anlattım o bile dayanamadı kızdı hatta öyle şeymi olur diye falanHayırdır leylacım nasıl gördün nil'i?
evet pınarcım bende öyle düşünmeye çalışıyorum zaten yoksa insan sona yaklaştıkça heyecan ve stres artıyor gerçektenAlt tarafi bir ruya canim,takma kafana
saklamasınlar ya ben artık dayanamıyorum umarım yarın görürün artık yüzünü öleceğim meraktan rüyalarım bile sinir bozuyorSeninn tatlışş Nil bebişini yerimm benngüzelliklerini saklıyorlar bizden Leylacım kesin bnde arada kabus görüyorum bu aralar saçma sapan doğum yaklaştı ya ondan sanrm bozma moralini sakın
fena sayılmaz gülaycım sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz umarim herşey yolundadır :)
Ayy cidden onlar da napcaklarını bilemiyolarsaklamasınlar ya ben artık dayanamıyorum umarım yarın görürün artık yüzünü öleceğim meraktan rüyalarım bile sinir bozuyor
eşim bile ohh be son aya girdik artık dedi aslında onlarda ne kadar stres olmuşlar yazık uyanınca kızın odasına gidip bakıyor günüm güzel geçsin diye birde bizim karnımızda olanları hissetseler nasıl olurlar yazık
amin canım ya hepimiz huzurlu sağlıklı ve mutlu olalımAyy cidden onlar da napcaklarını bilemiyolarne güzel ya Allah bozmasın huzurumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?