temizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)Sağol canm leyloşum benm :) sen daha temizlemedim die nil bebeğinkileri atmadin ama bekliyoruz bak :)
Evet cnm ya, "hadi hadi, zaman geçmiyo" diye diye şu güne geldik, herşeylerini de hazırladık, sıra hanımlarin ve beylerin gelişinde :)
Canim bilmiyorumki sanirim tekrar nst ye giricem. Sen nasilsin agrin felan varmi?Baya tostos olmuş :)
Neden 10 sonra çağrdi, herşey yolunda
Saol canm sizede masallah :)Maşallah ikinize de
aramıza hoşgeldin tatlım ama biz aralık ayının güzel anneleriyizselam kasımın güzel anneleri..
ben 36. haftamda işten ayrılıp salı gunü izne çıktım..
evde yatıyorum ohhh mis valla...
eski sayfaları oku oku bitiremedim en sonunda pes ettim
Ayy cok guzelll meltemcim kuzucugunla birlikte guzel gunlerde kullanin canim cok begendim valla tullerde olunca cok daha sık olur :)Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Amiiiiin canım benim sağlıkla sıhhatle gelsinler de sesleriyle odalarını doldursalar:)Evet zuhalcim, ben de kuzumun kuzuları die sevebilmek için kuzu sectim kulplari :)
Bebek esyası iste ne alsan tatli oluyo :) allah hepimize ağiz tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Sütü çok severim ben, gece uyumadan önce içmeye bayılıyorum ama o zaman da demir ilacını içermiyorum ya :) ondan sütü gün içinde bir yere atmak canımı sıkıyor ona mızmızlandım :))Üzülme tatlım ya demir içeren besinleri almaya çalış , cennet hurması çok faydalı
Pek güzel :) Sağlıkla kullansın minik kuzunKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Genelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.desitin mavi mi alıyorum mor mu?
Canım ikisinde de yedek uç var. Birinde 2 tane birinde 3 tane. 2 tane yedek uç olan başlangıç seti olarak geçiyor, ayrıca içinde 5 adet deniz suyu var.sanki yedek ucu olan en üstteki daha iyi gibi ama deneyimli anneler daha iyi bilir bence
Çok güzel olmuş. Güle güle kullan canım.Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Biz aralık anneleriyiz. Tabi kasımda doğuran da olacak.selam kasımın güzel anneleri..
ben 36. haftamda işten ayrılıp salı gunü izne çıktım..
evde yatıyorum ohhh mis valla...
eski sayfaları oku oku bitiremedim en sonunda pes ettim
Göbeği için bakım seti ne aldın?Kızlar bu pazarı tamamen bebişe ayırdım kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantasına koyacaklarımı ayırdım akşam bavula yerleştirecem inşallah çok heyecanlı bişi ya :) bavula koyarım eksikleri de artık tek tük tamamlarım . Göbeği için bakım setini falan da aldım ihtiyaçlarını tamamen bitirip doğuma odaklanmak istiyorum artık .
Evet Can'ım bende hepsini tek tek kestim küçücük kıyafetlerden bi çöp poşeti etiket çıktı . Sonra yıkadım ütüledim mis oldular . Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah bebelerimize :) ama dikkat et yıkarken battaniyeyle falan yıkama pamuklanırlar . Birde 30 derece de en kısa programa at kokusu gitsin yeter leke falan yok zaten . Ters çevirip yıkadım hepsinitemizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
bu arada herkese sorayım kızlar bebek eşyalarını yıkamadan önce içlerinde etiketler var onları kesip de yıkıyoruz deme ben karar veremdim acaba öylemi yapmak gerekir bebek cildi narin çizer falan diye yanlışmı düşündüm yoksa gereksiz bir ayrıntıya mı takıldım ?
eczanelerden alabilirsin içinde spreyi ve gazlı bezleri var tek tek . Göbeği düşene kadar yeter zaten göbek bakım seti dediğinde verirler zatenBiz aralık anneleriyiz. Tabi kasımda doğuran da olacak.
Göbeği için bakım seti ne aldın?
Bebek kıyafetlerinin çoğunda etiket kıyafetin dışında oluyor. İçinde olmadığı için bebeğin tenine değmez zaten. Benim cildim de hassas olduğu için bütün kıyafetlerimin etiketlerini keserim.temizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
bu arada herkese sorayım kızlar bebek eşyalarını yıkamadan önce içlerinde etiketler var onları kesip de yıkıyoruz deme ben karar veremdim acaba öylemi yapmak gerekir bebek cildi narin çizer falan diye yanlışmı düşündüm yoksa gereksiz bir ayrıntıya mı takıldım ?
Aynı fikirdeyimAy sancı çekerken bağlanıp yatarak beklemek çok sıkıcı göründü bana :)
Cnm göbek bakimi için ne aldin ben hic bisi almadim aklima gelmediKızlar bu pazarı tamamen bebişe ayırdım kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantasına koyacaklarımı ayırdım akşam bavula yerleştirecem inşallah çok heyecanlı bişi ya :) bavula koyarım eksikleri de artık tek tük tamamlarım . Göbeği için bakım setini falan da aldım ihtiyaçlarını tamamen bitirip doğuma odaklanmak istiyorum artık .
Ben hiç almadım ilac demir , kalsiyum , magnezyum , kan ilacı , folik asit bile almadım doğru düzgün , bebeğimin gelişimi iyi benim kilo da iyi sevmiyorum ilac içmeyi dr um da destekledi degerler iyi çıktı takviye yapmadık gayet de memnunum tatlımSütü çok severim ben, gece uyumadan önce içmeye bayılıyorum ama o zaman da demir ilacını içermiyorum ya :) ondan sütü gün içinde bir yere atmak canımı sıkıyor ona mızmızlandım :))
Teşekkür ederim canımCanım
eczanelerden alabilirsin içinde spreyi ve gazlı bezleri var tek tek . Göbeği düşene kadar yeter zaten göbek bakım seti dediğinde verirler zaten
Canım ben kraft 60×120 sarachaneden 450 tl ye aldimslm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım
ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?