2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
temizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
bu arada herkese sorayım kızlar bebek eşyalarını yıkamadan önce içlerinde etiketler var onları kesip de yıkıyoruz deme ben karar veremdim acaba öylemi yapmak gerekir bebek cildi narin çizer falan diye yanlışmı düşündüm yoksa gereksiz bir ayrıntıya mı takıldım ?

selam kasımın güzel anneleri..

ben 36. haftamda işten ayrılıp salı gunü izne çıktım..

evde yatıyorum ohhh mis valla...

eski sayfaları oku oku bitiremedim en sonunda pes ettim
aramıza hoşgeldin tatlım ama biz aralık ayının güzel anneleriyiz
olsun zaten çoğumuz kasımda doğum yapıcaz deme ama

Üzülme tatlım ya demir içeren besinleri almaya çalış , cennet hurması çok faydalı
Sütü çok severim ben, gece uyumadan önce içmeye bayılıyorum ama o zaman da demir ilacını içermiyorum ya :) ondan sütü gün içinde bir yere atmak canımı sıkıyor ona mızmızlandım :))

Dün gündüz benim bebito tembellik yapıp bol bol uyudu. Akşamüzerine doğru artık telaşlnmaua başladım. Doktorumu aradım, çikolata ye sola yat yarım saat bekle hareket etmezse tekrar konuşalım dedi. Bizimki lütfetti bir iki kımıldadı ama bunun için ben koca bir kare çikolata yemiştim. dr hareket ettiyse iyi ama az diyorsun içimiz rahat etsin NST çektir bana gönder dedi. Meğer bizim oğlan gezmek istiyormuş. NST ye bağlandım resmen dans etti! Ama ne hareketler, babası Dansı dışarıdan bile göründüğü için video çekti :) çikolata enerjisini attı! Sancım vs çıkmadı, hareketlilik de maşallah. Böylece NST ile tanışmış olduk. Ay sancı çekerken bağlanıp yatarak beklemek çok sıkıcı göründü bana :)

desitin mavi mi alıyorum mor mu?
Genelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.

sanki yedek ucu olan en üstteki daha iyi gibi ama deneyimli anneler daha iyi bilir bence
Canım ikisinde de yedek uç var. Birinde 2 tane birinde 3 tane. 2 tane yedek uç olan başlangıç seti olarak geçiyor, ayrıca içinde 5 adet deniz suyu var.

Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Çok güzel olmuş. Güle güle kullan canım.

selam kasımın güzel anneleri..

ben 36. haftamda işten ayrılıp salı gunü izne çıktım..

evde yatıyorum ohhh mis valla...

eski sayfaları oku oku bitiremedim en sonunda pes ettim
Biz aralık anneleriyiz. Tabi kasımda doğuran da olacak.

Göbeği için bakım seti ne aldın?

Evet Can'ım bende hepsini tek tek kestim küçücük kıyafetlerden bi çöp poşeti etiket çıktı . Sonra yıkadım ütüledim mis oldular . Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah bebelerimize :) ama dikkat et yıkarken battaniyeyle falan yıkama pamuklanırlar . Birde 30 derece de en kısa programa at kokusu gitsin yeter leke falan yok zaten . Ters çevirip yıkadım hepsini

Bebek kıyafetlerinin çoğunda etiket kıyafetin dışında oluyor. İçinde olmadığı için bebeğin tenine değmez zaten. Benim cildim de hassas olduğu için bütün kıyafetlerimin etiketlerini keserim.

Gereksiz bir ayrıntı değil, çok haklısın.

Ay sancı çekerken bağlanıp yatarak beklemek çok sıkıcı göründü bana :)
Aynı fikirdeyim

Cnm göbek bakimi için ne aldin ben hic bisi almadim aklima gelmedi

Sütü çok severim ben, gece uyumadan önce içmeye bayılıyorum ama o zaman da demir ilacını içermiyorum ya :) ondan sütü gün içinde bir yere atmak canımı sıkıyor ona mızmızlandım :))
Ben hiç almadım ilac demir , kalsiyum , magnezyum , kan ilacı , folik asit bile almadım doğru düzgün , bebeğimin gelişimi iyi benim kilo da iyi sevmiyorum ilac içmeyi dr um da destekledi degerler iyi çıktı takviye yapmadık gayet de memnunum tatlım

slm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım

ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…