2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Canım dünürüm ben buna bayıldım çok zevkli bir seçim, yakışır gelinime, cicişlerini doldur artık mis mis ohh

hep park yatak kullanacağım
Şimdi anladım cnm sağol. Sen de kraftınkini alıp beğendiysen ben de eksik kalmiim o zmn

Ben de kesmeyi düşünüyorum yıkamadan cnm.

Benimkilerin icinde 2ser tane vardi,bi enselerinde bide karin kisimlarinda.hepsini kestim bir torba etiket cikti

başlangıç seti daha mantıklı o zaman bence
ya benim aldıklarımın hep içinde etiketler son karar kesme yönünde en güzeli :)

bende kesicem bebek cildi çok hassas olur, bence çok iyi yapmışsın ohh miişs gibi olmuşlar sağlıkla giysin bebeğin

bende kesicem umarım herşeyleri çok güzel olur folikcim

Ben yıkadıktan sonra, ütü yaparken kestim canım. İç sol taraflarında da var mutlaka kes onları da. koyu ve açık renklileri ayır mutlaka yıkanırken. İlk kez yıkanacakları için ne olur ne olmaz

Ben yıkadıktan sonra, ütü yaparken kestim canım. İç sol taraflarında da var mutlaka kes onları da. koyu ve açık renklileri ayır mutlaka yıkanırken. İlk kez yıkanacakları için ne olur ne olmaz
evet yanlarında da varmış ya bende demin dikkat ettim sen kaç derecede yıkadın ben 40 derece diye düşündüm ama doğru olurmu ki

evet yanlarında da varmış ya bende demin dikkat ettim sen kaç derecede yıkadın ben 40 derece diye düşündüm ama doğru olurmu ki
Evet canım ben de 40 derecede yıkadım. Benim makinada allergyplus & baby ayarı var. Ona çevirip sıcaklığıda 40 a ayarlıyorum. Ekstra durulama yapıyor.

Ben 30da yikadigim halde sanki kuculmusler gibime geldi.bence 30 yeterli zaten utude mikroplar olecek,yikama derecesi cok onemli degil

Oh maşallah bebeğine de sana da canım. Normalde benim de ilaçla hiç aram yoktur. Hatta eşime diyorum, ben hamileyken içtiğim ilacı Hayatım boyunca içmedim. hamileliğimi öğrendiğim ilk günden Elevit'e başladım. Zaten 2.3. Ayda Küba'daydım o vitaminler olmasa hayatta kalamazdım. Yemeklerini hiç yiyemedim. Makarna ve Peynirli pizza ile geçti zaman . Kan hapına geç başladık ama benim için mecbur. Et yemiyorum, köfte v.b. dışında. Sebze bakliyat delisiylm ama doktor hamilelikte etin yerini doldurmaz dedi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sağlıkla alalım kucağımıza.

O zaman senden de kısa zamanda foto bekliyoruz :)
Etiket Derken yıkama talimati falan olan etiketlerden bahsediyosun snrmBenm ablam getirdi ya kıyafetleri hepsinde de etiketler duruyo tatlim ya, o kesmemiş Ben de kesmem.

O zaman senden de kısa zamanda foto bekliyoruz :)
Etiket Derken yıkama talimati falan olan etiketlerden bahsediyosun snrmBenm ablam getirdi ya kıyafetleri hepsinde de etiketler duruyo tatlim ya, o kesmemiş Ben de kesmem.
evet canım ya ama o etiketler bebek cildini tahriş eder bence kessen daha iyi olur meltemcim ama yine de sen bilirsin

Evet canım ben de 40 derecede yıkadım. Benim makinada allergyplus & baby ayarı var. Ona çevirip sıcaklığıda 40 a ayarlıyorum. Ekstra durulama yapıyor.
Ben 30da yikadigim halde sanki kuculmusler gibime geldi.bence 30 yeterli zaten utude mikroplar olecek,yikama derecesi cok onemli degil
hıı benim kafam karıştı şimdi bir tur 40 derece de atayım eğer küçülürse 30 dereceden devam ederim bende de bebek programı onu kullanayım o zaman ve ütü konusu benim için hala muallak iç dış mı ütüleniyor yoksa sadece iç tarafı yeterli olurmu acaba

He he :) ya bu bebişler çok fenalar, parmaklarında oynatıyorlar şimdiden bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…