Canım dünürüm ben buna bayıldım çok zevkli bir seçim, yakışır gelinime, cicişlerini doldur artık mis mis ohhKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Şimdi anladım cnm sağol. Sen de kraftınkini alıp beğendiysen ben de eksik kalmiim o zmnhep park yatak kullanacağım
Ben de kesmeyi düşünüyorum yıkamadan cnm.temizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
bu arada herkese sorayım kızlar bebek eşyalarını yıkamadan önce içlerinde etiketler var onları kesip de yıkıyoruz deme ben karar veremdim acaba öylemi yapmak gerekir bebek cildi narin çizer falan diye yanlışmı düşündüm yoksa gereksiz bir ayrıntıya mı takıldım ?
Kuzucuklarina da bakinKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Benimkilerin icinde 2ser tane vardi,bi enselerinde bide karin kisimlarinda.hepsini kestim bir torba etiket ciktiBebek kıyafetlerinin çoğunda etiket kıyafetin dışında oluyor. İçinde olmadığı için bebeğin tenine değmez zaten. Benim cildim de hassas olduğu için bütün kıyafetlerimin etiketlerini keserim.
Gereksiz bir ayrıntı değil, çok haklısın.
Aynı fikirdeyim
başlangıç seti daha mantıklı o zaman benceGenelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.
Canım ikisinde de yedek uç var. Birinde 2 tane birinde 3 tane. 2 tane yedek uç olan başlangıç seti olarak geçiyor, ayrıca içinde 5 adet deniz suyu var.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullan canım.
ya benim aldıklarımın hep içinde etiketler son karar kesme yönünde en güzeli :)Bebek kıyafetlerinin çoğunda etiket kıyafetin dışında oluyor. İçinde olmadığı için bebeğin tenine değmez zaten. Benim cildim de hassas olduğu için bütün kıyafetlerimin etiketlerini keserim.
Gereksiz bir ayrıntı değil, çok haklısın.
Aynı fikirdeyim
bende kesicem bebek cildi çok hassas olur, bence çok iyi yapmışsın ohh miişs gibi olmuşlar sağlıkla giysin bebeğinEvet Can'ım bende hepsini tek tek kestim küçücük kıyafetlerden bi çöp poşeti etiket çıktı . Sonra yıkadım ütüledim mis oldular . Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah bebelerimize :) ama dikkat et yıkarken battaniyeyle falan yıkama pamuklanırlar . Birde 30 derece de en kısa programa at kokusu gitsin yeter leke falan yok zaten . Ters çevirip yıkadım hepsini
bende kesicem umarım herşeyleri çok güzel olur folikcimCanım dünürüm ben buna bayıldım çok zevkli bir seçim, yakışır gelinime, cicişlerini doldur artık mis mis ohh
Şimdi anladım cnm sağol. Sen de kraftınkini alıp beğendiysen ben de eksik kalmiim o zmn
Ben de kesmeyi düşünüyorum yıkamadan cnm.
Ben yıkadıktan sonra, ütü yaparken kestim canım. İç sol taraflarında da var mutlaka kes onları da. koyu ve açık renklileri ayır mutlaka yıkanırken. İlk kez yıkanacakları için ne olur ne olmaztemizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
bu arada herkese sorayım kızlar bebek eşyalarını yıkamadan önce içlerinde etiketler var onları kesip de yıkıyoruz deme ben karar veremdim acaba öylemi yapmak gerekir bebek cildi narin çizer falan diye yanlışmı düşündüm yoksa gereksiz bir ayrıntıya mı takıldım ?
evet yanlarında da varmış ya bende demin dikkat ettim sen kaç derecede yıkadın ben 40 derece diye düşündüm ama doğru olurmu kiBen yıkadıktan sonra, ütü yaparken kestim canım. İç sol taraflarında da var mutlaka kes onları da. koyu ve açık renklileri ayır mutlaka yıkanırken. İlk kez yıkanacakları için ne olur ne olmaz
Bayıldımmm çok güzel olmuşşşşGüle güle sağlıkla kulllanınnn Meltemcim
Evet canım ben de 40 derecede yıkadım. Benim makinada allergyplus & baby ayarı var. Ona çevirip sıcaklığıda 40 a ayarlıyorum. Ekstra durulama yapıyor.evet yanlarında da varmış ya bende demin dikkat ettim sen kaç derecede yıkadın ben 40 derece diye düşündüm ama doğru olurmu ki
Ben 30da yikadigim halde sanki kuculmusler gibime geldi.bence 30 yeterli zaten utude mikroplar olecek,yikama derecesi cok onemli degilevet yanlarında da varmış ya bende demin dikkat ettim sen kaç derecede yıkadın ben 40 derece diye düşündüm ama doğru olurmu ki
Oh maşallah bebeğine de sana da canım. Normalde benim de ilaçla hiç aram yoktur. Hatta eşime diyorum, ben hamileyken içtiğim ilacı Hayatım boyunca içmedim.Ben hiç almadım ilac demir , kalsiyum , magnezyum , kan ilacı , folik asit bile almadım doğru düzgün , bebeğimin gelişimi iyi benim kilo da iyi sevmiyorum ilac içmeyi dr um da destekledi degerler iyi çıktı takviye yapmadık gayet de memnunum tatlım
temizlendi aslında ama eşyaları yıkmadım ki ütüleyip her şeyi yerleştiremedim o yüzden hiç foto çekmedim ama işlerim biter yakında hemen çekip atıcam söz:)
Canim bilmiyorumki sanirim tekrar nst ye giricem. Sen nasilsin agrin felan varmi?
evet canım ya ama o etiketler bebek cildini tahriş eder bence kessen daha iyi olur meltemcim ama yine de sen bilirsinO zaman senden de kısa zamanda foto bekliyoruz :)
Etiket Derken yıkama talimati falan olan etiketlerden bahsediyosun snrmBenm ablam getirdi ya kıyafetleri hepsinde de etiketler duruyo tatlim ya, o kesmemiş Ben de kesmem.
Ayy cok guzelll meltemcim kuzucugunla birlikte guzel gunlerde kullanin canim cok begendim valla tullerde olunca cok daha sık olur :)
Evet canım ben de 40 derecede yıkadım. Benim makinada allergyplus & baby ayarı var. Ona çevirip sıcaklığıda 40 a ayarlıyorum. Ekstra durulama yapıyor.
hıı benim kafam karıştı şimdi bir tur 40 derece de atayım eğer küçülürse 30 dereceden devam ederim bende de bebek programı onu kullanayım o zaman ve ütü konusu benim için hala muallak iç dış mı ütüleniyor yoksa sadece iç tarafı yeterli olurmu acabaBen 30da yikadigim halde sanki kuculmusler gibime geldi.bence 30 yeterli zaten utude mikroplar olecek,yikama derecesi cok onemli degil
Dün gündüz benim bebito tembellik yapıp bol bol uyudu. Akşamüzerine doğru artık telaşlnmaua başladım. Doktorumu aradım, çikolata ye sola yat yarım saat bekle hareket etmezse tekrar konuşalım dedi. Bizimki lütfetti bir iki kımıldadı ama bunun için ben koca bir kare çikolata yemiştim. dr hareket ettiyse iyi ama az diyorsun içimiz rahat etsin NST çektir bana gönder dedi. Meğer bizim oğlan gezmek istiyormuş. NST ye bağlandım resmen dans etti! Ama ne hareketler, babası Dansı dışarıdan bile göründüğü için video çekti :) çikolata enerjisini attı! Sancım vs çıkmadı, hareketlilik de maşallah. Böylece NST ile tanışmış olduk. Ay sancı çekerken bağlanıp yatarak beklemek çok sıkıcı göründü bana :)
Teşekkürler tatlim Hepimizin bebişleri inş.
Pek güzel :) Sağlıkla kullansın minik kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?