2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol canm, amin

Yok tatlım benimkiler küçülmedi hiç. Oğlumda da 2 yaşına kadar bu şekilde yıkamıştım. Ütüye gelince sadece dıştan yeterli bence. Sıcaklık mikrop varsa zaten içtekini de yok ediyor.

Sağol cici annesi :) ben kendim çizdim, mobilyacimizin da ellerine saglik :)

Yok tatlım benimkiler küçülmedi hiç. Oğlumda da 2 yaşına kadar bu şekilde yıkamıştım. Ütüye gelince sadece dıştan yeterli bence. Sıcaklık mikrop varsa zaten içtekini de yok ediyor.
tamam cnım ya dıştan yapayım o zaman dediğin doğru tek taraflı daha pratik kendime iş çıkartmayayım hem

Sağol canm denizim :)
Siz hallettiniz mi duru bebişin odasını? Foto koyduğunu hatrlayamadım.
Yok cnm biz odayı 1 yaşından sonra yapıcaz park yatağı odaya kurduk bi de büyük şifonyerimi bebiş için boşalttım. koltuk koyduk odaya emzirme için. aldıklarımızı yerleştircem daha ama bugün anca kışlıkları çıkarabildim eşimin yardımıyla Bizim yatak odası salon kadar o yüzden şanslıyım baya idare eder bizi rahat rahat

Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
çok güzel ve uygun muş gerçekte güle güle giy denizcim :)

kötüydü nilaycım ya anlatıp kimsenin içini karartmayayım eşime anlattım o bile dayanamadı kızdı hatta öyle şeymi olur diye falan

Anladım canım o zaman sende düşünmemeye çalış. Etiket konusunda ben sadece yanlarındaki etiketleri kestim. Yıkarken de tersinden yıkayıp ütülemeyi de tersinden yapmayı düşünüyorum. Ben kendi kıyafetlerimizi de tersinden yıkayıp tersinden ütülerim. :)

Kizlar gece kiz bni bi yokladi gece bi sanciyla uyandim Allahtan yalanci sanciyms yarim saat ole bi cektm uykumdn uyandirdi o derece rgl donemnde yasadgn sanci gibiydi 10dk da 1 olsydi doktra gidicktmki evin icinde 4 dondum gece cok sukur o yarim saat bna 3saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…