- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sağol canm, aminGenelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.
Canım ikisinde de yedek uç var. Birinde 2 tane birinde 3 tane. 2 tane yedek uç olan başlangıç seti olarak geçiyor, ayrıca içinde 5 adet deniz suyu var.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullan canım.
Yok tatlım benimkiler küçülmedi hiç. Oğlumda da 2 yaşına kadar bu şekilde yıkamıştım. Ütüye gelince sadece dıştan yeterli bence. Sıcaklık mikrop varsa zaten içtekini de yok ediyor.hıı benim kafam karıştı şimdi bir tur 40 derece de atayım eğer küçülürse 30 dereceden devam ederim bende de bebek programı onu kullanayım o zaman ve ütü konusu benim için hala muallak iç dış mı ütüleniyor yoksa sadece iç tarafı yeterli olurmu acaba
slm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım
ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
Canım dünürüm ben buna bayıldım çok zevkli bir seçim, yakışır gelinime, cicişlerini doldur artık mis mis ohh
Şimdi anladım cnm sağol. Sen de kraftınkini alıp beğendiysen ben de eksik kalmiim o zmn
Ben de kesmeyi düşünüyorum yıkamadan cnm.
Sağol pınarcim, hepimiz inş bi hevesle aldiğimz esyalari sağlıkla huzurla kullanalim.Kuzucuklarina da bakincok guzel olmus eline saglik,gule gule kullanin meltemcim
tamam cnım ya dıştan yapayım o zaman dediğin doğru tek taraflı daha pratik kendime iş çıkartmayayım hemYok tatlım benimkiler küçülmedi hiç. Oğlumda da 2 yaşına kadar bu şekilde yıkamıştım. Ütüye gelince sadece dıştan yeterli bence. Sıcaklık mikrop varsa zaten içtekini de yok ediyor.
evet canım ya ama o etiketler bebek cildini tahriş eder bence kessen daha iyi olur meltemcim ama yine de sen bilirsin
Kolay gelsin canım sanatamam cnım ya dıştan yapayım o zaman dediğin doğru tek taraflı daha pratik kendime iş çıkartmayayım hem
Yok cnm biz odayı 1 yaşından sonra yapıcazSağol canm denizim :)
Siz hallettiniz mi duru bebişin odasını? Foto koyduğunu hatrlayamadım.
tamam canım sorBilemedim canm ya , hepinz kesmişsinz benm ablam kesmemiş, ben bi doktor kuzenime sorayım ona göre karar veririm.
çok güzel ve uygun muş gerçekte güle güle giy denizcim :)Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
Benm de hoşuma gitti cnm bi de gerçekten çok yygun annem de diyo kumaşı kaliteli olan böyleymiş 10 tl ye bile varmış gecelik. Ne bilim dmek ki araştırmak gezmek lazım hep ben 2. Bebiş de çk daha uyanık olcamçok güzel ve uygun muş gerçekte güle güle giy denizcim :)
evrt canim.Sezeryan mi olacaksin
kötüydü nilaycım ya anlatıp kimsenin içini karartmayayım eşime anlattım o bile dayanamadı kızdı hatta öyle şeymi olur diye falan
Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Bahar çiçekleri aldım cnm ama beyaz sabun kokuluyu da merak ediyorum açıkçası bulursam denicemKızlar dalan roxy matik alanlar hangi kokusunu aldınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?