Cnm cok guzel olmus bayildm kizinin dolabina duvar boyasina biz oda yapamiyrz malesef bizimki okonuda sansli degil anasiyla babaciginin yaninda yatick mecbur esim cok memnun bu durumdn fkt ben esim memnun diye memnunum tabi fkt icimdede vardi yani oda duzmk nasip belki genc odasini duzerz nasip olurda ins gule gule kullanin ins cnmKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Bahar çiçekleri aldım cnm ama beyaz sabun kokuluyu da merak ediyorum açıkçası bulursam denicem
Kizlar gece kiz bni bi yokladi gece bi sanciyla uyandim Allahtan yalanci sanciyms yarim saat ole bi cektm uykumdn uyandirdi o derece rgl donemnde yasadgn sanci gibiydi 10dk da 1 olsydi doktra gidicktmki evin icinde 4 dondum gece cok sukur o yarim saat bna 3saat oldu
slm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım
ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
Saol cnm aryk yaklsti vkt uyumayin ben geliyrm diyor bizim kizGeçmiş olsun canım. Gece gerçekten vakit geçmiyor gibi geliyor uyanınca.
hıı tamam canım bende herşeyi tersinden yıkarım renkleri solmuyor hem yeni kalıyorlar ama tersin ütülemeyordum bu da güzel bir fikir aslında daha da iyi bir fikir :)Anladım canım o zaman sende düşünmemeye çalış. Etiket konusunda ben sadece yanlarındaki etiketleri kestim. Yıkarken de tersinden yıkayıp ütülemeyi de tersinden yapmayı düşünüyorum. Ben kendi kıyafetlerimizi de tersinden yıkayıp tersinden ütülerim. :)
evet ya aslında neler var da bizim gezmeye fırsatımız olmadığı için bilmiyoruz sen ikinci bebişte bunları tekrar kullanırsın yaBenm de hoşuma gitti cnm bi de gerçekten çok yygun annem de diyo kumaşı kaliteli olan böyleymiş 10 tl ye bile varmış gecelik. Ne bilim dmek ki araştırmak gezmek lazım hep ben 2. Bebiş de çk daha uyanık olcam
Çok ciciymiş :) İyi günlerle kullansın inşaallah sağlıkla huzurlaKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
nilaycım ben bahar çiçeklerini almışım ama bakmadan aldım yani ötekilerin kokusunu bilmiyorum tatlımKızlar dalan roxy matik alanlar hangi kokusunu aldınız? :)
Yok cnm kullanmadım amaSağol denizcim. Bende bahar çiçekleri ve lavantayı gördüm de beyaz sabun kokuluyu hiç görmedim. Sen kullandın mı nasıl kokuyor?
Hiç tadını çıkaramadım hamileliğin o knuda şanssızız çalışınca olmuyo yani doya doya gezebilmekevet ya aslında neler var da bizim gezmeye fırsatımız olmadığı için bilmiyoruz sen ikinci bebişte bunları tekrar kullanırsın ya
deniz sen hastane çantasına kaç tane battaniye koyacaksın ekim ve kasım anneleri hep paylaştıkları resimlerde kendi battaniyeleri ni örtmüşlerdi bebeklerin üstüne ki bende zaten öyle yapıcam tabi hastane çıkışı battaniyelerinin dışında kaç tane alacağız ya da sen alacak mısın
tatlım ben bahar kokusunu aldım yıkandıktan sonra kokusu kalmıyor bence konuya da gerek yok bebişimizin kokusu yeter canımKızlar dalan roxy matik alanlar hangi kokusunu aldınız? :)
bence liste güzel olmuş bende kafamda aşağı yukarı aynı şeyleri planladım bende 2 tane 10 lu hasdtane çıkışı bir tanede 5 li alıcam ne olur ne olmazHiç tadını çıkaramadım hamileliğin o knuda şanssızız çalışınca olmuyo yani doya doya gezebilmek( cnm ben 1 adet kalın battaniye 2 tane de hastane çıkışı içindekilerden olcak pamuk. Herhalde yeter listeme öyle yazmışım.
Bebiş için çanta listem;
*10-15 adet bez
*ıslak mendil unibaby
*ağız mendili
*tırnak makası
*biberon
*kullan-at alt açma
*pişik kremi
*saç tarak fırça
*2 pazen battaniye( hastane çıkışının içindekiler)
*1 kalın battaniye
*2 adet 10'lu hastane çıkışı
*çorap
*2 adet yelek
- oto koltuğunu alcaz yanımıza taşıma için
Hastane çıkışımız 5 tane var 2 tanesini koycam çantaya az mı gelir leylacım sen nasıl yapıcan?Eksik gördüğün bir şey var mı listede
meltemciğim çok güzel bebişinin dolabı güle güle kullansınKızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
tatlım ben 10lu hastane çıkışı 1 tane aldım üç tane de 5li set almıştım 10lu hastane çıkışı bir tane yeter mibence liste güzel olmuş bende kafamda aşağı yukarı aynı şeyleri planladım bende 2 tane 10 lu hasdtane çıkışı bir tanede 5 li alıcam ne olur ne olmaz
deniz kendin için neler alacaksın
ya canım birde tırnak makası neden lazım olacak ben bilmiyorum almamız gerekli mi
ben 10 lu hastane çıkıuşıundan 3 tane 5 li den 2 tane aldım doğuma kaç tane yeter bilmiyorum ama ben yanıma tane 10 lu bir tane 5 li alıcamtatlım ben 10lu hastane çıkışı 1 tane aldım üç tane de 5li set almıştım 10lu hastane çıkışı bir tane yeter mi
Ay cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilimbence liste güzel olmuş bende kafamda aşağı yukarı aynı şeyleri planladım bende 2 tane 10 lu hasdtane çıkışı bir tanede 5 li alıcam ne olur ne olmaz
deniz kendin için neler alacaksın
ya canım birde tırnak makası neden lazım olacak ben bilmiyorum almamız gerekli mi
nilaycım ben bahar çiçeklerini almışım ama bakmadan aldım yani ötekilerin kokusunu bilmiyorum tatlım
sedef açıkçası 10 lu hastane çıkışlarında çok gereksiz şeyler var gibi ben sadece battaniyeleri için öyle aldım ama 8 li olanlardada var battaniyekızlar 1o lu hastane çıkış kaç tane aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?