2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar dün kuzumun dolabı geldi nihayet Bi tek camlarinin arkasına tülü dikecekler anneannesi ile babaannesi :)
Cnm cok guzel olmus bayildm kizinin dolabina duvar boyasina biz oda yapamiyrz malesef bizimki okonuda sansli degil anasiyla babaciginin yaninda yatick mecbur esim cok memnun bu durumdn fkt ben esim memnun diye memnunum tabi fkt icimdede vardi yani oda duzmk nasip belki genc odasini duzerz nasip olurda ins gule gule kullanin ins cnm

Geçmiş olsun canım. Gece gerçekten vakit geçmiyor gibi geliyor uyanınca.

slm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım

ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim

Ben 4moms aldım açıp kapaması kaldırıp saklaması çok kolay vede görüntü olarak diğerlerine nazaran daha hoş bence. Ben park yatak alma taraftarı değildim hiç görüntüleri hiç cezbetmiyodu beni ama çocuğu olan herkes çok kullanışlı olduğunu söylediği için almaya karar verdik. Ayrıca çok da sağlam.

hıı tamam canım bende herşeyi tersinden yıkarım renkleri solmuyor hem yeni kalıyorlar ama tersin ütülemeyordum bu da güzel bir fikir aslında daha da iyi bir fikir :)

evet ya aslında neler var da bizim gezmeye fırsatımız olmadığı için bilmiyoruz sen ikinci bebişte bunları tekrar kullanırsın ya
deniz sen hastane çantasına kaç tane battaniye koyacaksın ekim ve kasım anneleri hep paylaştıkları resimlerde kendi battaniyeleri ni örtmüşlerdi bebeklerin üstüne ki bende zaten öyle yapıcam tabi hastane çıkışı battaniyelerinin dışında kaç tane alacağız ya da sen alacak mısın

Sağol denizcim. Bende bahar çiçekleri ve lavantayı gördüm de beyaz sabun kokuluyu hiç görmedim. Sen kullandın mı nasıl kokuyor?
Yok cnm kullanmadım ama derinsu06 almıştı sabun kokuludan. Ben beyaz sabun kokusunu sevdiğim için merak ettim görsem aslında denemek istiyorum. Lavanta oldum olası ağır geliyo bana bilmiyorum o nasıldır denersen yorum bekleriz Nilaycım

Hiç tadını çıkaramadım hamileliğin o knuda şanssızız çalışınca olmuyo yani doya doya gezebilmek ( cnm ben 1 adet kalın battaniye 2 tane de hastane çıkışı içindekilerden olcak pamuk. Herhalde yeter listeme öyle yazmışım.

Bebiş için çanta listem;

*10-15 adet bez
*ıslak mendil unibaby
*ağız mendili
*tırnak makası
*biberon
*kullan-at alt açma
*pişik kremi
*saç tarak fırça
*2 pazen battaniye( hastane çıkışının içindekiler)
*1 kalın battaniye
*2 adet 10'lu hastane çıkışı
*çorap
*2 adet yelek
- oto koltuğunu alcaz yanımıza taşıma için

Hastane çıkışımız 5 tane var 2 tanesini koycam çantaya az mı gelir leylacım sen nasıl yapıcan?Eksik gördüğün bir şey var mı listede

bence liste güzel olmuş bende kafamda aşağı yukarı aynı şeyleri planladım bende 2 tane 10 lu hasdtane çıkışı bir tanede 5 li alıcam ne olur ne olmaz
deniz kendin için neler alacaksın
ya canım birde tırnak makası neden lazım olacak ben bilmiyorum almamız gerekli mi

tatlım ben 10lu hastane çıkışı 1 tane aldım üç tane de 5li set almıştım 10lu hastane çıkışı bir tane yeter mi

tatlım ben 10lu hastane çıkışı 1 tane aldım üç tane de 5li set almıştım 10lu hastane çıkışı bir tane yeter mi
ben 10 lu hastane çıkıuşıundan 3 tane 5 li den 2 tane aldım doğuma kaç tane yeter bilmiyorum ama ben yanıma tane 10 lu bir tane 5 li alıcam

Ay cnm nolur nolmaz at çantaya tırnaklar uzun doğar fln ne bilim bende 1 tane de 5 li koyayım bari doğru diyosun nolur nolmaz.

Anniş listem hastane için:

*2 gecelik 1 pijama sabahlık takım
*1 hırka
* terlik lohusa tacım süsler
*2 atlet
*2 emzirme sütyeni
*3 çorap
*Depend külot
* 1 ufak havlu
*gögüs kremi * gögüs kalkanı
*sıcak su torbası ufak boy
*çubuk kraker çikolata :)) kendime bunlar
*şarj aleti
*diş fırçası macun saç fırçası
*deodorant
* evlenme cüZdanı ( bunu kim ekletti hatırlamıyorum ama ekle dendi)
* makyaj malzemesi rimel göz kalemi ruj ( abartmam tabi )
*kirli torbası
* ıslak mendil

Yine yorum ve varsa ekleme alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…