2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maşallah meltem sana valla böyle bir sayım yok yani 16 güne bitirdin işi :)))) çılgın arkadaşım bnm süpersin ne diym sana :)

aventın mıkrodalga ıcın sterılator lerı var canım. Bıberonu emzıgı o kutunun ıcıne yerlestırıp, mıkrodalgada 2-3 dk da kaynatıp cıkarıyosun.
iyimiş de bnm eşim mikrodalgaya karsı evde var ama kullandırtmıyor kanserojen diye hele bide bunu desem makinayı atar :) çöpe

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben kendimi o kadar korumama rağmen grip oldum çok kötüyüm, işlerimi toparlayıp eve geçeceğim yoksa dinlenmeden geçmeyecek. Bir de doktorum rapor için Cuma günü 30 Ekimde çağırdı, özel hastaneler çalışıyor mu bilginiz var mı?Bir de ben Sat göre dün 32 hafta oldum ama o ultrasona göre çağırdı beni sıkıntı olmaz dimi

Evet cnm bende medicana da bahar hanima gelmek istiyodum fakat dogum ucretinin 3500 oldugunu duyunca vazgectim:) evet doktorumdan cok memnunum insallah saglikla gelsin bebisler :)

günaydın cnm çok geçmiş olsun bu arada havanın klirliliğinden olabilir normal dikkatli olmaya çalışta erkenden bitsn inşallah cnm 30 ekinde bnmde randevum var cnm aradım sordum çalışıyoruz dedi kadın sende bi ara istersen

Sağol canım zaten Zonguldak havası da berbat, eşim hastaydı çok korudum kendimi ayrı yattık yan yana gelmedik ama araba gidip gelirken geçti demek ki. Dün aradım yarın 2 de belli olacak dedi, bende 12 de çıkıp eve geçeceğim olurda Cuma çalışmıyoruz derse evimde hastaneye baya uzak endişe ettim raporum sarkar diye

raporda sıkıntı olmaz cnm dr ayarlar okadarını senlik bir durum yok çünki resmi tatil olmuş olduğundan uzatmalara kalırsın oda sorun olmaz dr çözer sıkıntı yapma sen

Bu dediğini yap canim eminim iyi gelecektir rahatlaman açisindan dök iiçini ama hemen toparlan emi
Çünkü hem kendin icin hem de sana ihtiyaci olan minik savunmasız yavrun için toparlan.
yapcam canım dayanamıyorum bugun bı boy evde yaptım hırsımı alamadım ama daha

kaçtım valla kolumdakı serum ıgnesını söktürdüm kaçtım
çılgın arkadaşım bnm sen içini ferah tut nolur bak minik kızında etkileniyor bundan siz Allah ın iznyle sapasağlam olacaksınız bebişi alcaksın kucağına koklayacaksın merak etme azcık kaldı bak Rabbim sana dayanma gücü versin arkadaşım üzme o güzel canını

ınsallah bana bakanlarda yanılmıstır canım gıdıyorum sımdı hastaneye

aldırıyorlarsa bende götreym yanıma iyimiş valla :) ohh misss eşim başlar şimdi bu ne şimdi koca canta yapmışsın yine demeye :)

walla ben ortaboy bı cekceklı valıze ancak sıgdırırım ancak, gülen de gülsün :)
Bi sürü süsleme malzemesi, cıkolata, bardak çanak, saç kurutma makınası falan olacak. Nereye sıgdırayım onları ben Artı benım ve bebegın esyaları...

suyun mıktarı ıyımıs ama farklılık varmıs suyunda geçmiş olsun sanada canım uzulme daha doguma kadar duzelır o kordon Allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…