2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sen 32+0 da almadın mı kız aramızda 8 gün var ben 12 ekimde aldım çalışabilir sende 19-20 ekim fln almış olman lazım
yok yani öylede olabiliyor ben 19 ekimde aldımda bana 31+6 yazmış yani raporda öyle gözükyor yani aslında hemen hemen aynı hesaba deng geliyor :)

aynen canım ben bundakı gıbı zor hamılelık gormedım hıc bide kaybettıgım bebegımde sorunlu geçmişti o bıle bu kadar degıldı o degıl ayın 3 unde kendı doktorumada gıtcem dun ultrasonda bakılırken doktor bebegın suyunda bişe fark ettı gıttı profosoru cagırdı bebegın suyunda bı değişiklik fark ettım dedı ne oldugunu bıze soylemedı fısır fısır konustular boyle gıderse kafayı yıcem ben hanı solunum sıkıntısı cekmıcek kuveze alınmıcak olsa sımdı gıder dogururum o korktugum serzeryanı bıle olurum

Valla cnm bnmki hic oyle olmdi vakit oldugu yerde durdu gecmedi hele 6 ayindn snra itekliyerek gitti vkt guzel bi hamilelk gecrmedgmdn hep sorunlu oldugu icin cok sukur az kaldi 2 ay snra kizima kavurcm ins Rabbimin izniyle

Cnm bnmya seni cok iyi anliyrm ins kotu bisey yoktr hayrlisyla dogurursn bebegni cnm 3

Valla cnm bnmki hic oyle olmdi vakit oldugu yerde durdu gecmedi hele 6 ayindn snra itekliyerek gitti vkt guzel bi hamilelk gecrmedgmdn hep sorunlu oldugu icin cok sukur az kaldi 2 ay snra kizima kavurcm ins Rabbimin izniyle
zorlu bir süreç olduğu için sana öyle gelmiştir cnm benm ama çok şükürki az kaldı az daha sabır Mevlanın izniyle kavuşacağız minnaklara ozaman bunların hepsi geçicek o kokularını içimize çekeceğiz ayyy

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bnm umarım kötü hiç birşey yoktur sen dr a sorsaydınya bi problemmi var diye söylemedimi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bnm umarım kötü hiç birşey yoktur sen dr a sorsaydınya bi problemmi var diye söylemedimi
yok canım fakulte oyle fısır fısır konustu gıttı annemın kanser oldugunu bıle rapor cıkana kadar dememıstı hemen soylemıyo orası

yok canım fakulte oyle fısır fısır konustu gıttı annemın kanser oldugunu bıle rapor cıkana kadar dememıstı hemen soylemıyo orası
peki acaba başka biryeremi göstersen cnm bnm ya Rabbim seni be minnakı korusun inşallah hayırlı güzel haberler alırsın kendi dr undan cnm bnm annenin hasta olduğunu ndn söylememiş net bilgi olsn diyemi

amin canım cok sagol doktorla konuscam eger dopğumdan sonra geçer felan derse 2 hafta dişimi sıkcam kadın dogumcuma dıcem 36 haftada dogurtsun benı dayancak gucum kalmadı
Bencede doktorunla konuş en sağlikli ve senin için hayirli olan karar neyse onu uygulayin canim.zaten hamilelik zor birde ekstra zorluklar cikincada hiç cekilmiyor ama sen yinede aklina güzel şeyler getir güzel kizini düşün inşallah herşey geçecek yavrularimizi kucağimiza aldigimiz gün.

peki acaba başka biryeremi göstersen cnm bnm ya Rabbim seni be minnakı korusun inşallah hayırlı güzel haberler alırsın kendi dr undan cnm bnm annenin hasta olduğunu ndn söylememiş net bilgi olsn diyemi
aynen canım netleşmeden orası bıse demıo bende netleşene kadar bobrege takılcak telı duyunca kaçtım

ınsallah canım dayanamıyorum artık herşeye ağlar hale geldım soyl sahıle ınıp dalgalara dogru bagıra bagıra aglamak ısıyorum

Amin insallah cnmya korkuyla yasamk cok zor
aynen öyle ama işte neyin ne olcağı belli olmaz sağlıklı desn farklı seyler olur hasta dersin sağlam olur yani neyn ne olcağını bilemeyiz dua etmek en güzeli içimizi ferah tutcaz Rabbim hakkımzda hayırlısını versin sağlıkla alalım pıtırcıklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…