2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah korktuguna ugratmasin canim. bol dua et bu mubarek gunlerde sadaka ver. sadaka belayi savar derler.

ınsallah canım dayanamıyorum artık herşeye ağlar hale geldım soyl sahıle ınıp dalgalara dogru bagıra bagıra aglamak ısıyorum
Bu dediğini yap canim eminim iyi gelecektir rahatlaman açisindan dök iiçini ama hemen toparlan emi
Çünkü hem kendin icin hem de sana ihtiyaci olan minik savunmasız yavrun için toparlan.

ohh masallah prenses nil'imize Kendı dr un olmasa da bebısın ıyı oldugunu ogrendın ne de olsa :)
dayandıgın yere kadar dayanırsın, sonra bırakırsın canm. Bak bız ıkı haftayı atlattık sayılır, kaldı 3 haftamız :)

biz çoştuk zaten son 24 gün :)

Canim inşallah aćılır ama hani yerleri daraldıya sanki biraz zor gibime geliyo yine de Allahin işi inşallah...öyle deyince zaten ben direk sezeryan istiyorum dedim doktora o da dur bakalim önceliğimiz normal dedi

doktoruna guven canım, emınım bu kordon olayına yuzlerce kez sahıt olmustur.

yok canım fakulte oyle fısır fısır konustu gıttı annemın kanser oldugunu bıle rapor cıkana kadar dememıstı hemen soylemıyo orası
geçmiş olsun canım, üniversite hastaneleri öle biraz maalesef ama biraz fazla pimpirikliler. bende bebişimin 2. kontrolünde gittiğim hastanede salak doktor büyüme geriliği var demişti ödüm kopmuştu, kendi doktoruma gittim çok kızdı o doktora, çok şükür bebişim sağlıklıymış

Aynen bende öyleyim elif ne uyudugumu bildim bu gece ne de uyandığımı ilki cok rahattı buna göre allaha emanetler iki kordon da yavrumun bogazında aklim sürekli onda bende bilsemki cigerleri gelişmiş kuveze girmeyecek hemen sezeryana alalim bogazındaki kordonu cikartalım diyecgim şimdi ďiken üstundeyim surekli elimle dürtuyorum hareketi varmı kordon acaba sıkılaşırda beslenmesini engellermi acaba düğüm olurmu bin tane soru geliyor aklıma iki hafta böyle gececek..senin suyuyla ilgili hicbir açiklama yapmadımı doktor?

ınsallah canım dayanamıyorum artık herşeye ağlar hale geldım soyl sahıle ınıp dalgalara dogru bagıra bagıra aglamak ısıyorum

tatlım sen cok sıkıyorsun kendını, bak bende seker var, sureklı bı yemek pısırme ve pısırdıklerımı 2-3 poset yanımda tasıma halındeyım, bobreklerımde buyume var, bende de sancı oluyo. ama bebegım ıyı allaha sukur, ısyan etme bak Allahın gucunee gıder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…