O yeni doğuranlar lohusalik psikolojisindeler. Minicik bebek kucaklarinda sürekli nefes alıyor mu almıyor mu kontrolü, aç mi, altı mi pis, gazi mi var, uykusu mu var. Kabus mu gördü. Usuyor mu. Ay hapsirdi hasta mi olacak. Sarı sanki rengi sariligimi arttı. Kakası neden bu renk. Pisik mi oldu. Bingildagi çok mu küçük. Yemin ederim bir bu kadar daha sayarım sırf bebekle ilgili binbir çeşit soru telaş yasiyorlar. Kendilerindeki ağrı sizi psikoloji, tepelerinde olan ya da olmayan insanların sürekli birbirinden farklı akıl verişi yönlendirmesi. Offff oluyorlar bir çoğu. İçimdeyken ne de rahatmisim diyorlar ışteAynen canım , üstüne birde bebiş hareket etti, etmedi, bişi mi oldu ,noldu tilkileri kafalarda dönüp duruyo , doğuralım hiç yoktan bebişimiz gözümüzün önünde olur
ben kızımın odasını sirkeli suyla sildirdim en güzel hijyen maddesikaynattigimiz suyun icine sirke koyabiliriz,bi yerde okumustum
cnmmm hadi hayırlı haberlerle inşallah bu durumda her dr farklı seyler söylüyor ama bu dr haklı bence öyle herşeyde tel nedir ya çok basit bişi sankı güzel haber al cnm inşallah snn kendi dr unda randevun ayın 3 ndemiydi buda takılcak derse bide ona tahlil sonucunu gösterirsin oda takılcak derse artık bakarsın caresine ama sanmıyorumkızlar dun ıyıkı kaçmışım hastaneden burdakı doktor tel takılmalık durumda degıl dedı ıdrar tahlılı ıstedı ogleden sonra cıkcak şişerse tel takılır dedı hangı doktora ınancamıda şaşırdım
Aynen canım benimde haftalık temiLiğe gelen abla var evde dolap içlerine kadar yapacak bugun ,yarın beşik geliyor biZimde (ek de resim) .son 20 gün benim sezeryan a ,bugun manikür pedikür sac bakım günümevet doğru anlık olacak büyük ihtimal bugün evdeyim yardımcı abla var şuan annem var evde derin bir temizliğe başlandı ben şimdiden çok yoruldumbirde dr gidice bu telaşın içinde umarım nil hanım yüzünü gösterir
Aynen canım benimde haftalık temiLiğe gelen abla var evde dolap içlerine kadar yapacak bugun ,yarın beşik geliyor biZimde (ek de resim) .son 20 gün benim sezeryan a ,bugun manikür pedikür sac bakım günüm
cok saol canım ınsallah basit bı enfeksıyon kistidir tel takılmaz deyınce cok sevındım ayın 3 unde randevum onada sorcam bakalım o ne çare bulcak ıcım bıraz rahatladı valla bıde agrım geçseydı çok ıyı olcaktıcnmmm hadi hayırlı haberlerle inşallah bu durumda her dr farklı seyler söylüyor ama bu dr haklı bence öyle herşeyde tel nedir ya çok basit bişi sankı güzel haber al cnm inşallah snn kendi dr unda randevun ayın 3 ndemiydi buda takılcak derse bide ona tahlil sonucunu gösterirsin oda takılcak derse artık bakarsın caresine ama sanmıyorum
oo sen tam bakıma girmişsin süper ne güzel hissedersin kendini beşik gelince resim atarsın, senin sezeryandı az kalmış ya topiğin ilk bebeği senin mi olacak oyy kuzuya maşallah sağlıkla gelsin mışıl mışıl uyusun beşiğindeAynen canım benimde haftalık temiLiğe gelen abla var evde dolap içlerine kadar yapacak bugun ,yarın beşik geliyor biZimde (ek de resim) .son 20 gün benim sezeryan a ,bugun manikür pedikür sac bakım günüm
Bence eski usul kaynatmak en sağlıklısı kimyasallara gerek yokgerekli bir şey mi acaba ben kaynatmayı düşünüyordum normalde emzikleri falan yıkamak içinde nuk emzik biberon deterjanı var onu alacaktım eğer gerekliyse alayım bende :)
Canım ya normal gece kullanılan pedler yeterli gelmez mikızlar bi de depend hasta külodu mu aldınız hepiniz? yoksa hasta pedi mi?
oo sen tam bakıma girmişsin süper ne güzel hissedersin kendini beşik gelince resim atarsın, senin sezeryandı az kalmış ya topiğin ilk bebeği senin mi olacak oyy kuzuya maşallah sağlıkla gelsin mışıl mışıl uyusun beşiğinde
yalnız çok garip benim kızımda babasının sesine hemen tepki veriyor uyuyorsa uyanıyor hatta geçen gün bide fırça attım çocuğumu uyandırdın diye oda kısık sesle konuşuyor yazık uyanmasın prensesim ohh bide üstüne babasını çok severmiş diye de beni kızdırıyor :)Evet aynı uyuma problemleri herkesde akşam eşim mac izledi gelmiş ben uyurken sesinden karnımdaki oğluş uyandı sonra da zorla uyuyan ben
Böyle söyleyince de üzüldüm bak şimdiO yeni doğuranlar lohusalik psikolojisindeler. Minicik bebek kucaklarinda sürekli nefes alıyor mu almıyor mu kontrolü, aç mi, altı mi pis, gazi mi var, uykusu mu var. Kabus mu gördü. Usuyor mu. Ay hapsirdi hasta mi olacak. Sarı sanki rengi sariligimi arttı. Kakası neden bu renk. Pisik mi oldu. Bingildagi çok mu küçük. Yemin ederim bir bu kadar daha sayarım sırf bebekle ilgili binbir çeşit soru telaş yasiyorlar. Kendilerindeki ağrı sizi psikoloji, tepelerinde olan ya da olmayan insanların sürekli birbirinden farklı akıl verişi yönlendirmesi. Offff oluyorlar bir çoğu. İçimdeyken ne de rahatmisim diyorlar ışte
Kızlar doğum valizinde olması gerekenlere ait liste bi bakın isterseniz
http://gebelik.org/dosyalar/dogumvalizi.html
deme ama bence de kaynatalım sadece nuk deterjanı bile ek gıdaya başlayınca kullanıcam zatenBence eski usul kaynatmak en sağlıklısı kimyasallara gerek yokkimyacı olduğum için en bitkisel denen ürünlerde bile katkı oluyor
çok şükür cnm daha güzl haberler al inşallah gecicek inşallah hepsi atlatcaz bu gnleri sonra başlarız burdan yıne yazmaya ay bu çocuk uyumak blmyor napcaz :) ay bu grip oldu napcaz isal oldu diye diye dert yanarız :)cok saol canım ınsallah basit bı enfeksıyon kistidir tel takılmaz deyınce cok sevındım ayın 3 unde randevum onada sorcam bakalım o ne çare bulcak ıcım bıraz rahatladı valla bıde agrım geçseydı çok ıyı olcaktı
Bende yarın ve perşembe evdeyimmmevet doğru anlık olacak büyük ihtimal bugün evdeyim yardımcı abla var şuan annem var evde derin bir temizliğe başlandı ben şimdiden çok yoruldumbirde dr gidice bu telaşın içinde umarım nil hanım yüzünü gösterir
bencede en güzeli dayanmak ama tabi ağrı durumu nasıl olur hiç bilmiyorum böbrek ağrısı hayatım bir defa çektim oda havuzdan mikrop kapmıştım ondan yani sizin ağrınızla kıyaslayamam bile benimki artık sinek ısırığı gibi kalıyor galiba umarım ağrısız sıkıntısız atlatırız hepimiz bu süreci gerçekten yolun sonu gözükmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?