umarım canım benim kızın da başı hep aşağıdaydı bu kadar amuda kalkmışlar normal ve güzel doğumlarımız olur :)
canım ya fena ağrıyor deme, geçen gün halı yamulmuş ayağımla ittirip düzelteyim dedim ayyy aman allahım yapmaz olsaydım keşke o nasıl bir acı ve ağrıdır yere yapıştım ev kalabalık millet doğuruyorum sandı ayaklandı :)
Bende de sadece geceleri oluyor canım. Soluma yatıyorum 2 saat sonra kalça ağrısı ile uyanıp sağıma yatıyorum 2 saat sonra yine kalça ağrısı ile uyanıp soluma... Sabaha kadar böyle geçiyor. Bir de dönüşlerde kemiğimin kütlemesi cabası. :) Artık yatarken dönmek baya zorluyor, ben önce oturup sonra dönüyorum.
ya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)üff ya halimize bakdoğsunlar da kurtulalım
üff ya halimize bakdoğsunlar da kurtulalım
buradaki öpücük atan kız, profil foton cnm.Hangi foto canim
öyle mi dediler, onlar için fark eden ne acaba...ben ped aldim oncekinde hastaneden oyle demislerdi diye.
havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?havluyu kımın ıcın yazdın bılmıyorum ama, bebege havlu sana el havlusu ve banyo yapacaksın ya, sana havlu kaymayan terlık ve sampuan canm. Ek olarak bunları gordum
mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..bana ablam getrmıs ama mıkrodalgam fırınım olmadıgı ıcın ıse yaramayacak, eskı usul kaynatıcam herseyı
ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor.Canım ya normal gece kullanılan pedler yeterli gelmez mi
O yeni doğuranlar lohusalik psikolojisindeler. Minicik bebek kucaklarinda sürekli nefes alıyor mu almıyor mu kontrolü, aç mi, altı mi pis, gazi mi var, uykusu mu var. Kabus mu gördü. Usuyor mu. Ay hapsirdi hasta mi olacak. Sarı sanki rengi sariligimi arttı. Kakası neden bu renk. Pisik mi oldu. Bingildagi çok mu küçük. Yemin ederim bir bu kadar daha sayarım sırf bebekle ilgili binbir çeşit soru telaş yasiyorlar. Kendilerindeki ağrı sizi psikoloji, tepelerinde olan ya da olmayan insanların sürekli birbirinden farklı akıl verişi yönlendirmesi. Offff oluyorlar bir çoğu. İçimdeyken ne de rahatmisim diyorlar ışte
canım ya sen yine en olumlu bakana inan bebek için en doğrusu bu galiba son durumdan bizide haberdar et elifcimkızlar dun ıyıkı kaçmışım hastaneden burdakı doktor tel takılmalık durumda degıl dedı ıdrar tahlılı ıstedı ogleden sonra cıkcak şişerse tel takılır dedı hangı doktora ınancamıda şaşırdım
Ben 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyı( kafayı da dayamış iyice geceleri çok ağrım oluyo
aynen kızlar geceleri diyorum başka bişi demiyorum, ama şükürler olsun dayanılmaz değil.Bende de sadece geceleri oluyor canım.
evet ya doğurunca paylaşıma açmış olucam diye kıskanıyorum ben de şimdiden yaaya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)
aynen kızlar geceleri diyorum başka bişi demiyorum, ama şükürler olsun dayanılmaz değil.
evet ya doğurunca paylaşıma açmış olucam diye kıskanıyorum ben de şimdiden yaa
Guzelms cnm tsklr bnde bunu alicm nasipse karar verdm besiklrn boyutlri aynimidr hepsi yani nevresmlrn besigi aldktn snrami alsm
Anladim canim ben daha once profil fotomo kendi resmimi koymustum ya onu kastettin sandim.yani bana benzettin sandim kisaca:)buradaki öpücük atan kız, profil foton cnm.
öyle mi dediler, onlar için fark eden ne acaba...
havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?
mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..
ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor.
Cnm doktoruna soyle cnku bnde ole oldu doktruma soyledim o dogum sancisiymis adet sancisi gibi olurmus serum vermsti ertelmkvicin dogumumuben de 2 sabahtır adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum. ve devamlı sürüyor. aralıklı değil. çok şiddetli de değil. gün içinde geçiyor. ama korkmaya başladım..
bilmiyorum canim ben yine oyle aldim. benim 3. bebek hic sterilator almadim baslarda kaynatiliyor ama sonra ben bulasik makinasinda yikayip kullanmadan once kaynar sudan gecirdim hep sonra is bitince koymaya yer yok:))buradaki öpücük atan kız, profil foton cnm.
öyle mi dediler, onlar için fark eden ne acaba...
havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?
mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..
ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor.
keske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesinya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)
COĞU AYNI OLUYOR DİYE BİLİYORUM CNM AMA TABİ SEN DAHA İYİ BİLİRSİNGuzelms cnm tsklr bnde bunu alicm nasipse karar verdm besiklrn boyutlri aynimidr hepsi yani nevresmlrn besigi aldktn snrami alsm
ama sabahları 1 saat kadar sürüp sonra gün içinde bi daha olmuyor. cuma sabahtan gidicez doktora. nst ye sokar büyük ihtimal.Cnm doktoruna soyle cnku bnde ole oldu doktruma soyledim o dogum sancisiymis adet sancisi gibi olurmus serum vermsti ertelmkvicin dogumumu
Sana benzerse kesin guzel olur zaten canimAnladim canim ben daha once profil fotomo kendi resmimi koymustum ya onu kastettin sandim.yani bana benzettin sandim kisaca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?