2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayy inşallah cnm döner dediğin gibi olur hayırlısı olsun inşallah çok sağol

hayrlısı de canım, kendını ılla normale de odaklama. Ben de basta oyleydım ama kendını delı gıbı normale odaklayanlar ssezeryan olunca bunalıma gırıyomus, o yuzden "onemlı olan benm ve bebegımın sağlıgı" de sezeryan ıhtımalını de kabullen. Ben de oyle yapıyorum.

tel takımını mecburı gormeyene ınan cnm :) inşallah da gerekmez cnm

Canım bence o kadarda korkmamak gerek mikroplara da ihtiyaç var yoksa en ufak bi durumda hasta olur bebekler tabi benim fikrim yinede sen bilirsin tecrübeli annelere sormak gerek

Bende yarın ve perşembe evdeyimmm cumayı sıkıştıramadım o gün çok iş var çünkü bensiz halledemezler ( napim cuma gelicem
ay sonu deme ondan öyle kuzum olsun denizcim yapamasınlar sensiz boşver en güzeli sana bağlı kalsınlar
inan işe gitmemek bile iyi geliyor artık evde pijama tv sesi huzur var arkadaşım huzur ohhhh keyif yapalım sefamız olsun yoksa çatı ağrım beni öldürecek üstünede ilk aylardaki bel arğrısı tekrar başladı gibi ben oturuyorum gerçi benimde yapacaklarım var ama oooo eşim gelsin ondan rica ederim yapacaklarımı

Canım bence o kadarda korkmamak gerek mikroplara da ihtiyaç var yoksa en ufak bi durumda hasta olur bebekler tabi benim fikrim yinede sen bilirsin tecrübeli annelere sormak gerek
ya niileyim canım ya insan düşününce sanırım biraz abartıyor aslında dediğin çok doğru o kadar da abartmamak gerekli ben yine senin tavsiyene uyayım en iyisi ve en güzeli :)

Böyle söyleyince de üzüldüm bak şimdi
Geçen sene 3 ekimde doğum yaptım. Doğumdan önce kk da 2014 Ekim annelerinde çok aktiftim. Arastirmadigim okumadığım şey yoktu. Yikanabilir bezler, uyku eğitimi hatta ek gıdaya kadar almış yurumustum :)
Tecrübesizliğimi bilgiyle doldurmaya çalışıyordum. Hazırdım artık. Doğsun gelsin diye agliyordum resmen aşırı sabirsizdim. Doğdu yanımda kimse yoktu ben eşim ve bi bebek. Ve normal doğum yapmama rağmen ağrılarım çoktu. Sanki hiçbirşey bilmiyordum. Öyle acemiydim ki. Ama ilk banyosunu bile biz yaptırdık. Herşey yoluna girdi.
Yani doğumdan sonra hiç tahmin ettiğim gibi olmamıştı. Lohusalik ise çok başka birşey.
Şimdi ikinci için gün sayıyorum, heyecan içindeyim. Ve sizin gibi sabirsizlanmama engel olamıyorum. Merak içinde biran önce gelmesini istiyorum.

canım o tel de %100 agrıyı kesecek dıe bısı yok, hatta bazılarında daha cok agrıya sebep olmus. En guzelı bu kadar sona yaklasmısken dayanmak.
bence de o zaman ağrıyı kesmeyecekse ne gerek var dayanın kızlar az kaldı allah size sabır versin

boyu kac nılaycım ? suyudur, rahim uzunluğudur, kordon mordon herşey iyi yani. Hadı bakalım cok sevındım cnm :)

Boyunu sormadım canım. Herşey iyiymiş çok şükür. Çalışman için de bir sorun yok dedi. Yarın da raporumu alacağım inşallah. Bir tek geceleri çatı ağrısı beni sinir ediyor.

Boyunu sormadım canım. Herşey iyiymiş çok şükür. Çalışman için de bir sorun yok dedi. Yarın da raporumu alacağım inşallah. Bir tek geceleri çatı ağrısı beni sinir ediyor.

bende çatı ağrısı yok sukur ama ben de sağa sola donemıyorum artık yatakta, esım cekıstırıyo, çok sinir bozucu ya böcek gibi sırt üstü kalıyoruz. Hantal olmayayım die de yürüyüşlere o kadar dikkat ettim halbuki

Ben 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyı ( kafayı da dayamış iyice geceleri çok ağrım oluyo

Sağol tatlım. Başı aşağıda leylacım. Benim oğlanın başı neredeyse hep aşağıdaydı canım. Umarım doğumdan önce de dönmez.
umarım canım benim kızın da başı hep aşağıdaydı bu kadar amuda kalkmışlar normal ve güzel doğumlarımız olur :)

canım ya fena ağrıyor deme, geçen gün halı yamulmuş ayağımla ittirip düzelteyim dedim ayyy aman allahım yapmaz olsaydım keşke o nasıl bir acı ve ağrıdır yere yapıştım ev kalabalık millet doğuruyorum sandı ayaklandı :)

Bende de sadece geceleri oluyor canım. Soluma yatıyorum 2 saat sonra kalça ağrısı ile uyanıp sağıma yatıyorum 2 saat sonra yine kalça ağrısı ile uyanıp soluma... Sabaha kadar böyle geçiyor. Bir de dönüşlerde kemiğimin kütlemesi cabası. :) Artık yatarken dönmek baya zorluyor, ben önce oturup sonra dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…