- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ayy inşallah cnm döner dediğin gibi olur hayırlısı olsun inşallah çok sağol
kızlar dun ıyıkı kaçmışım hastaneden burdakı doktor tel takılmalık durumda degıl dedı ıdrar tahlılı ıstedı ogleden sonra cıkcak şişerse tel takılır dedı hangı doktora ınancamıda şaşırdım
fani2606 nilaycım dr randevun ne zaman tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bence o kadarda korkmamak gerek mikroplara da ihtiyaç var yoksa en ufak bi durumda hasta olur bebekler tabi benim fikrim yinede sen bilirsin tecrübeli annelere sormak gerekdeme ama bence de kaynatalım sadece nuk deterjanı bile ek gıdaya başlayınca kullanıcam zaten
peki normal tencerede kaynatıcaz ya ne kadar yıkanırsa yıkansın yemek kalıntısı falan vardır önceden sadece su dolu tencereyi kaynatıp ikinici kaynatma yapsak yeterlimi yoksa gereksiz bir ayrıntımı olur acaba
ay sonu deme ondan öyle kuzum olsun denizcim yapamasınlar sensiz boşver en güzeli sana bağlı kalsınlarBende yarın ve perşembe evdeyimmmcumayı sıkıştıramadım o gün çok iş var çünkü bensiz halledemezler ( napim cuma gelicem
ya niileyim canım ya insan düşününce sanırım biraz abartıyor aslında dediğin çok doğru o kadar da abartmamak gerekli ben yine senin tavsiyene uyayım en iyisi ve en güzeli :)Canım bence o kadarda korkmamak gerek mikroplara da ihtiyaç var yoksa en ufak bi durumda hasta olur bebekler tabi benim fikrim yinede sen bilirsin tecrübeli annelere sormak gerek
Geçen sene 3 ekimde doğum yaptım. Doğumdan önce kk da 2014 Ekim annelerinde çok aktiftim. Arastirmadigim okumadığım şey yoktu. Yikanabilir bezler, uyku eğitimi hatta ek gıdaya kadar almış yurumustum :)Böyle söyleyince de üzüldüm bak şimdi
bence de o zaman ağrıyı kesmeyecekse ne gerek var dayanın kızlar az kaldı allah size sabır versincanım o tel de %100 agrıyı kesecek dıe bısı yok, hatta bazılarında daha cok agrıya sebep olmus. En guzelı bu kadar sona yaklasmısken dayanmak.
Sağol canım herşey yolundaymış. 1861 gram olmuş oğlum. :)
oo maşallah oğluşuna tostos olmuş nilaycım ya ohh ne güzel haberler bunlar maşallah peki kafası aşağıda mıy mış bıdık oğlanınSağol canım herşey yolundaymış. 1861 gram olmuş oğlum. :)
Maşallahh cnm oğlunaaSağol canım herşey yolundaymış. 1861 gram olmuş oğlum. :)
boyu kac nılaycım ? suyudur, rahim uzunluğudur, kordon mordon herşey iyi yani. Hadı bakalım cok sevındım cnm :)
oo maşallah oğluşuna tostos olmuş nilaycım ya ohh ne güzel haberler bunlar maşallah peki kafası aşağıda mıymış bıdık oğlanın
Boyunu sormadım canım. Herşey iyiymiş çok şükür. Çalışman için de bir sorun yok dedi. Yarın da raporumu alacağım inşallah. Bir tek geceleri çatı ağrısı beni sinir ediyor.
Ben 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyıBoyunu sormadım canım. Herşey iyiymiş çok şükür. Çalışman için de bir sorun yok dedi. Yarın da raporumu alacağım inşallah. Bir tek geceleri çatı ağrısı beni sinir ediyor.
umarım canım benim kızın da başı hep aşağıdaydı bu kadar amuda kalkmışlar normal ve güzel doğumlarımız olur :)Sağol tatlım. Başı aşağıda leylacım. Benim oğlanın başı neredeyse hep aşağıdaydı canım. Umarım doğumdan önce de dönmez.
canım ya fena ağrıyor deme, geçen gün halı yamulmuş ayağımla ittirip düzelteyim dedim ayyy aman allahım yapmaz olsaydım keşke o nasıl bir acı ve ağrıdır yere yapıştım ev kalabalık millet doğuruyorum sandı ayaklandı :)Boyunu sormadım canım. Herşey iyiymiş çok şükür. Çalışman için de bir sorun yok dedi. Yarın da raporumu alacağım inşallah. Bir tek geceleri çatı ağrısı beni sinir ediyor.
bende çatı ağrısı yok sukur ama ben de sağa sola donemıyorum artık yatakta, esım cekıstırıyo, çok sinir bozucu yaböcek gibi sırt üstü kalıyoruz. Hantal olmayayım die de yürüyüşlere o kadar dikkat ettim halbuki
Ben 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyıkafayı da dayamış iyice geceleri çok ağrım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?