2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

cogu hastane bebegı yıkıyo ama bızden havlu ısterler mı sormak lazım.

ben de 2 sabahtır adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum. ve devamlı sürüyor. aralıklı değil. çok şiddetli de değil. gün içinde geçiyor. ama korkmaya başladım..

gunde 2-3 kere oluyosa ve dınlennce gecıyosa sıkıntı yok aslıcım.

bılgılendırme ıcın sagol cnm.

Anladim canim ben daha once profil fotomo kendi resmimi koymustum ya onu kastettin sandim.yani bana benzettin sandim kisaca:)
valla bu sevimli kız çocuğu sana benziyorsa ultrason fotosundaki bebik de sana benziyor demektir

bilmiyorum canim ben yine oyle aldim. benim 3. bebek hic sterilator almadim baslarda kaynatiliyor ama sonra ben bulasik makinasinda yikayip kullanmadan once kaynar sudan gecirdim hep sonra is bitince koymaya yer yok:))
Haklısın bi de işim bitince nereye kaldırıcam onu düşünmem lazım. hali hazırda zor sığıyoruz bu eve.

cogu hastane bebegı yıkıyo ama bızden havlu ısterler mı sormak lazım.
bence gerek yok ya bebe havlusuna. kendime de orta boy bi havlu alırım, banyo yapmam ama duş alırım. sağol cankuşum.

gunde 2-3 kere oluyosa ve dınlennce gecıyosa sıkıntı yok aslıcım.
zaten uyanınca oluyo yani en dinlenmiş olduğum an. gün içinde de olmuo.. ama sabah yaklaşık 1 saat adet sancısı gibi kesintisiz oluyo. ahanda diyorum oğluşum geliyor. içim pır pır oluyor. eşim evden çıkarken diyorum ki ayın kaçı bugün ? oğlunun doğum günü olsun ister misin? ayyyh diyor dur daha var

bişey değil canım.

bende de bı ara gunde 2-3 kere oldu Her seferınde bı 20 dk falan surdu, doktorum onemlı degıl demıstı.

Kizlar lohusa serbet takimi susledimmm nasil olmuss

şahane olmus canım :)
yalnız ben bısey sorucam sımdı 6 ya da 8 tane bardak goturuyosunuz ya Mıllet ıctıkten sonra baskalarına da ıkram ederken nasıl yıkayacaksınız bu bardakları acaba?
Ben sırf bunu dusundugumden plastık bardak goturmeyı dusunuyorum :))

Ne güzel maşallahh hiç vakit kaybetmeden ikinciye hamile kalmışsın , bende senin gibi olsun istiyorum inşallah. Biz tabi henüz deneyimlemediğimiz birşey için konuşuyoruz, eminim bebek bakımı, lohusalık da hamilelik kadar zordur. bebişler doğunca karşılaştırma imkanımız olacak inşallah bizimde. sen tabi deneyimli bir anne olarak başına gelecekleri biliyorsun :))
inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin de bebişlerimizin mis kokusunu içimize çekelim

şahane olmus canım :)
yalnız ben bısey sorucam sımdı 6 ya da 8 tane bardak goturuyosunuz ya Mıllet ıctıkten sonra baskalarına da ıkram ederken nasıl yıkayacaksınız bu bardakları acaba?
Ben o yüzden 32tane susledim 120kisiyi sadece kayınvalidem getirecek eve

Bende plastiklerden alicaktim ama icime sinmedi cam daha sık olur dedim cnm bizim aile pek kalabalik deil yani oyuzden skinti olmaz die dusunuyorum annem ben yikar kurularim dio bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…