- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ya öyle diyoruz ama ben karnımın içinden çıkınca özlerim boşluk eksiklik olur gibi geliyor nendense ne bencilim deme ama:)
Vaktinde gelsinler de geçen zamanı biz anlamayalım bence canım ama doğunca da yeni şeyler çıkacak. Son çıkış kaçtı malum. :)
buradaki öpücük atan kız, profil foton cnm.
öyle mi dediler, onlar için fark eden ne acaba...
havlu genel olarak yazdım ama bebeğe gerekli mi bilmiyorum, bebeği orada yıkıycaklar mı, bnden havlu mu istiycekler?
mikrodalgaya girenlerden değil de elektrikli olanlardan alsam mı acaba ben araştırayım biraz daha..
ben de bilmiyorum ki cnm araştırırken karşıma hep bu depend hasta külodu/pedi çıkıyor, herkesin listesinde illa yazıyor.
ben de 2 sabahtır adet olacakmışım gibi sancıyla uyanıyorum. ve devamlı sürüyor. aralıklı değil. çok şiddetli de değil. gün içinde geçiyor. ama korkmaya başladım..
Selam kizlar. Karni asagiya inmemislere nasil bir his oldugunu anlatayim. Benim karnim 2 haftadir asagida. O gunden beri dunyam degisti resmen. Once mide yanmam bicak gibi kesildi cok sevindim. Sonra bir bel agrisi basladi ki yerimden kalkamaz hale getirdi beni. Dusunun ki tum hamileligim boyunca ve oncesinde aktif spor yapan bi insanim. Yani karin kaslarim cogu kisiden daha gucludur ama buna ragmen bebegin yaptigi baskiya dayanamadi belim. Simdi biraz daha iyiyim spora devam ediyorum ancak bebek beklenenden erken gelecek dedi doktor. Bu durumda karnimiz indikten sonra 3 4 hafta icinde bekleniyormus dogum. Normalde 36da inmeye baslarmis. Bilginiz olsun. Bu arada cati muayenesi de normal vajinal muayene. Bunu korkunc diye tabir etmelerine anlam veremedim. Herkese hayirli dogumlar.
valla bu sevimli kız çocuğu sana benziyorsa ultrason fotosundaki bebik de sana benziyor demektirAnladim canim ben daha once profil fotomo kendi resmimi koymustum ya onu kastettin sandim.yani bana benzettin sandim kisaca:)
Haklısın bi de işim bitince nereye kaldırıcam onu düşünmem lazım. hali hazırda zor sığıyoruz bu eve.bilmiyorum canim ben yine oyle aldim. benim 3. bebek hic sterilator almadim baslarda kaynatiliyor ama sonra ben bulasik makinasinda yikayip kullanmadan once kaynar sudan gecirdim hep sonra is bitince koymaya yer yok:))
bence gerek yok ya bebe havlusuna. kendime de orta boy bi havlu alırım, banyo yapmam ama duş alırım. sağol cankuşum.cogu hastane bebegı yıkıyo ama bızden havlu ısterler mı sormak lazım.
zaten uyanınca oluyo yani en dinlenmiş olduğum an. gün içinde de olmuo.. ama sabah yaklaşık 1 saat adet sancısı gibi kesintisiz oluyo. ahanda diyorum oğluşum geliyor. içim pır pır oluyor. eşim evden çıkarken diyorum ki ayın kaçı bugün ? oğlunun doğum günü olsun ister misin? ayyyh diyor dur daha vargunde 2-3 kere oluyosa ve dınlennce gecıyosa sıkıntı yok aslıcım.
çok sempatik ve aynı zamanda şık görünüyor cnm, eline sağlık.Kizlar lohusa serbet takimi susledimmm nasil olmuss
valla bu sevimli kız çocuğu sana benziyorsa ultrason fotosundaki bebik de sana benziyor demektir
Haklısın bi de işim bitince nereye kaldırıcam onu düşünmem lazım. hali hazırda zor sığıyoruz bu eve.
bence gerek yok ya bebe havlusuna. kendime de orta boy bi havlu alırım, banyo yapmam ama duş alırım. sağol cankuşum.
zaten uyanınca oluyo yani en dinlenmiş olduğum an. gün içinde de olmuo.. ama sabah yaklaşık 1 saat adet sancısı gibi kesintisiz oluyo. ahanda diyorum oğluşum geliyor. içim pır pır oluyor. eşim evden çıkarken diyorum ki ayın kaçı bugün ? oğlunun doğum günü olsun ister misin? ayyyh diyor dur daha var
Tesekkur ederim cnm :)çok sempatik ve aynı zamanda şık görünüyor cnm, eline sağlık.
Kizlar lohusa serbet takimi susledimmm nasil olmuss
Ne güzel maşallahh hiç vakit kaybetmeden ikinciye hamile kalmışsın , bende senin gibi olsun istiyorum inşallah. Biz tabi henüz deneyimlemediğimiz birşey için konuşuyoruz, eminim bebek bakımı, lohusalık da hamilelik kadar zordur. bebişler doğunca karşılaştırma imkanımız olacak inşallah bizimde. sen tabi deneyimli bir anne olarak başına gelecekleri biliyorsun :))Geçen sene 3 ekimde doğum yaptım. Doğumdan önce kk da 2014 Ekim annelerinde çok aktiftim. Arastirmadigim okumadığım şey yoktu. Yikanabilir bezler, uyku eğitimi hatta ek gıdaya kadar almış yurumustum :)
Tecrübesizliğimi bilgiyle doldurmaya çalışıyordum. Hazırdım artık. Doğsun gelsin diye agliyordum resmen aşırı sabirsizdim. Doğdu yanımda kimse yoktu ben eşim ve bi bebek. Ve normal doğum yapmama rağmen ağrılarım çoktu. Sanki hiçbirşey bilmiyordum. Öyle acemiydim ki. Ama ilk banyosunu bile biz yaptırdık. Herşey yoluna girdi.
Yani doğumdan sonra hiç tahmin ettiğim gibi olmamıştı. Lohusalik ise çok başka birşey.
Şimdi ikinci için gün sayıyorum, heyecan içindeyim. Ve sizin gibi sabirsizlanmama engel olamıyorum. Merak içinde biran önce gelmesini istiyorum.
ne demek canım :)çok işime yaradı, liste yaptım kendime :) teşekkürler canım :)
Ben o yüzden 32tane susledim 120kisiyi sadece kayınvalidem getirecek eveşahane olmus canım :)
yalnız ben bısey sorucam sımdı 6 ya da 8 tane bardak goturuyosunuz ya Mıllet ıctıkten sonra baskalarına da ıkram ederken nasıl yıkayacaksınız bu bardakları acaba?
Ben o yüzden 32tane susledim 120kisiyi sadece kayınvalidem getirecek eve
maşallah cnmSağol canım herşey yolundaymış. 1861 gram olmuş oğlum. :)
Kizlar lohusa serbet takimi susledimmm nasil olmuss
Bende plastiklerden alicaktim ama icime sinmedi cam daha sık olur dedim cnm bizim aile pek kalabalik deil yani oyuzden skinti olmaz die dusunuyorum annem ben yikar kurularim dio bakalimşahane olmus canım :)
yalnız ben bısey sorucam sımdı 6 ya da 8 tane bardak goturuyosunuz ya Mıllet ıctıkten sonra baskalarına da ıkram ederken nasıl yıkayacaksınız bu bardakları acaba?
Ben sırf bunu dusundugumden plastık bardak goturmeyı dusunuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?