tatlım aynı durumdayım geceleri kemiklerim kırılıyor sanıyorum dönerken çatır çatırBende de sadece geceleri oluyor canım. Soluma yatıyorum 2 saat sonra kalça ağrısı ile uyanıp sağıma yatıyorum 2 saat sonra yine kalça ağrısı ile uyanıp soluma... Sabaha kadar böyle geçiyor. Bir de dönüşlerde kemiğimin kütlemesi cabası. :) Artık yatarken dönmek baya zorluyor, ben önce oturup sonra dönüyorum.
Havuzlu handa suslu plastik kucuk kadehler vardi 12 li 12 tl ydi bilgin olsun cnmanladım canım, ben de serbet degıl de meyve suyu ıkram edıcem, bardak ıcın o sorun geldı de aklıma. Cmt mahmutpasadan cicili plastık ya da karton bardak bakayım dıe dusundum.
o ağrı beni bitiriyor çok baskı var özel bölgemeBen 32 den sonra çok daha fazla hissetmeye başladım baskıyı( kafayı da dayamış iyice geceleri çok ağrım oluyo
OHH OHH MAŞALLAH PEKİ O TEL OLAYI NE ALEMDE YAPMIYACAKLAR DEĞİLMİselam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı
yok canım yapmıcaklar bobrek şişerse yapıyolarmıs onu şişme yok cok sukurOHH OHH MAŞALLAH PEKİ O TEL OLAYI NE ALEMDE YAPMIYACAKLAR DEĞİLMİ
ÇOK ŞÜKÜR CNM BNM YAA BAK NE GÜZEL HABER BU RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN SENDE ARTIK ÇOK YORMA KENDİNİyok canım yapmıcaklar bobrek şişerse yapıyolarmıs onu şişme yok cok sukur
valla oyle canım sukurler olsun ınsallah bu ıgnede acımı dindırırde rahat ederımÇOK ŞÜKÜR CNM BNM YAA BAK NE GÜZEL HABER BU RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN SENDE ARTIK ÇOK YORMA KENDİNİ
canım bugün trendyol da primalar 34,99 tl@huzurluvemutlu
canım, sen 94 lü 2 paket prima premium care i toplam 67 TL ye almıştın snrm. Nerden almıştın, benım de dolabım geldı artık ben de alayım diyorum.
İNŞ CNM İNŞ DİNDİRSİN DE DÜZEL SENDEvalla oyle canım sukurler olsun ınsallah bu ıgnede acımı dindırırde rahat ederım
o kadar mutlu oldumkı sonuca ıgnede ıyı geldı bıraz acayıp yorgun hıssedıyorum kendımıİNŞ CNM İNŞ DİNDİRSİN DE DÜZEL SENDE
DİNLEN CNM BİRAZ UZAN KENDİNE GELİRSİN İĞNEDE YOGUN DÜŞÜRDÜ BİRDE GÜNÜN STRESİ TABİ NORMALDİRo kadar mutlu oldumkı sonuca ıgnede ıyı geldı bıraz acayıp yorgun hıssedıyorum kendımı
Biz aldık canım http://www.e-bebek.com/mycey-yan-yatis-yastigi_MYC-22676yan yatış yastığı/reflü yastığı kim ne aldı acaba?
Çok hoş olmuş canım benim içinde fikir olduKizlar lohusa serbet takimi susledimmm nasil olmuss
valla yattım camış gıbıDİNLEN CNM BİRAZ UZAN KENDİNE GELİRSİN İĞNEDE YOGUN DÜŞÜRDÜ BİRDE GÜNÜN STRESİ TABİ NORMALDİR
DELİİ :)valla yattım camış gıbı
Canım ben özdilek ten aldım iki takım bide english home dan aldım bir takım yikadim hepsi güzel yumusaciklarHmm anldm cnm cok saol besigin siparisini vericz nasipse 10gun iconde gelir dedi adam nevresmini yorganinida alaym yatahnida hazr edeym diyrm cnm ne olur ne olmz hem vakit daraldi cok,cabuk geciyr zmn ayni oluyrsa vereym siparsni ya geldignde silerm dolabni yerlestrrm suan yine iyiym aysktaym en szndn ilerki gnler nolur blki hic kalkamcm yat dick doktr bilemiyrz sncta yarin ne olcgni
Ya dimi bugun dusunuyorumda dugun onceside boyle esya ivir zivir alisveris telasi vardi ayni ogunleri yasiyoruz tekrar ve hep bisi eksik oluyo 1 yil oncesine geri dondum:))
Geçmiş olsun cnm, ilk aylarda hatırlarsanız bnm de vardı böbrek ağrım, dr tavsiyesiyle sadece bol su içerek ve tabii ağrıdan ağlayarak atlatmıştım o ortalama 1 aylık süreyi. Sonra tekrarlamadı Allah'tan. Hele şimdi daha da zordur bu aylarda, tahmin ediyorum. Sağ salim tamamlasak şu süreciselam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı
sanırım ben de bundan alıcam, reflü yastığını ise gerek olursa almak lazım galiba, ama yan yatış yastığı genel olarak lazım gibi.. sağol dilosanne
saolasın canım başlarda bende cekmıstım ama dedıgın gıbı bu zamanda daha agır gelıyo rabbım kımseye yaşatmasınGeçmiş olsun cnm, ilk aylarda hatırlarsanız bnm de vardı böbrek ağrım, dr tavsiyesiyle sadece bol su içerek ve tabii ağrıdan ağlayarak atlatmıştım o ortalama 1 aylık süreyi. Sonra tekrarlamadı Allah'tan. Hele şimdi daha da zordur bu aylarda, tahmin ediyorum. Sağ salim tamamlasak şu süreci
sanırım ben de bundan alıcam, reflü yastığını ise gerek olursa almak lazım galiba, ama yan yatış yastığı genel olarak lazım gibi.. sağol dilosanne
Elifcim benim bir arkadaşım 7 aylık hamileyken böbrek taşı düşürdü çok ağrı çekti avokado yapragindan çay demledi onu içti ve çok iyi geldi sende bi arastir istersenvalla oyle canım sukurler olsun ınsallah bu ıgnede acımı dindırırde rahat ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?