2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar hersene muharrem orucunu tutup aşureyi yapardım bu sene hem şeker hem doğuma yakın olması yapamadım ama komşularım sağolsun çok getirdiler ama yine bi yanım eksik gibi ben en iyisi hafta sonu yapayım berekettir

Benm kv yapmiş, birazdan 1 kase yiycem walla :)

canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef :eek:
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cm :KK68:bel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir :KK61:

Leyloşum çok sevindim ya, inş benm bebiş de dönmez.
Bel ağrin da inş sorun olmaz, benm annemde ileri bel fıtığı vardı ama 3 tane normal doğum yaptı.
Kv de de bel fıtığı var o da 3 normal doğum yapmiş.

Canım yaa ne vicdansız insanlar var yaaa valla ben de öyle birini bu yaşıma dek tanımadım,sinir oldum okurken.Ama sen ne kadar temiz kalpliymişsin ki Allah sana aynı gün aynı şeyi komşun vasıtasıyla ikramda bulundu.
Cnm teyze yolumu beklemiş bi de :( görür görmez gözlerim doldu sarıldım Allah senin vasıtanla bana aşure yolladı sanki dedim teyzeye anlattım o da duygulandı :(( malesef böyle insanlar var evet Yaptığı o kdr günah ki kızla bi de hiçbir sorunumuz yoktu tek yaptığım şey hamile kalmak. Hamileleğimi öğrendiğinden beri bu halde

ayy deniz ya geleyim senin yanına o şuursuz arkadaşına iki tokat çakayım arkadaşım bu ne bencil neterbiyesiz biriymiş terbiyesiz şey :KK67:
sen ne güzel bir kalbe sahipsin ki komşun yapmış ve kısmetini almışsın allah bile kabul etmemiş o bencilin yaptığını öyleleri hep dört ayak üstüne düşer ama her şey bitti mi yaptıkları bütün kötülükler de karşılarına çıkar iyi insanların başına hep güzel şeyler gelir sen merak etme o yaptıklarının altında ezilir cezasını çeker güzel kalpli canım arkadaşım
Leylacım inan teyzeye bi sarılışım var görmen lazım :( Allah büyük gerçekten

Leyloşum çok sevindim ya, inş benm bebiş de dönmez.
Bel ağrin da inş sorun olmaz, benm annemde ileri bel fıtığı vardı ama 3 tane normal doğum yaptı.
Kv de de bel fıtığı var o da 3 normal doğum yapmiş.
çok sağol meltemcim inşallah dönmez meltem ya ve umarım bende anneler gibi normal doğum yaparım :)

Cnm teyze yolumu beklemiş bi de :KK43: görür görmez gözlerim doldu sarıldım Allah senin vasıtanla bana aşure yolladı sanki dedim teyzeye anlattım o da duygulandı :KK43:( malesef böyle insanlar var evet Yaptığı o kdr günah ki kızla bi de hiçbir sorunumuz yoktu tek yaptığım şey hamile kalmak. Hamileleğimi öğrendiğinden beri bu halde
Sen aldırma canım Allah doğrunun yanındadır.Aa bi de terfini duyunca iyice delirmiştir o zaman :-)

Leylacım inan teyzeye bi sarılışım var görmen lazım :KK43: Allah büyük gerçekten
o teyzenin sana aşure getirmesi senin kalbinin ne kadara temiz olduğunu gösterir hemen yeseydin denizcim
ama o şahsın yaptığı şey çok ayıp gerçekten kişiliksiz takma beyinli canavar kadınmı erkekmi yapan kişiliksiz

Kızlar izne çıktıktan sonra o kadar yogundum ki giremedim.bebegin mobilyaları geldi temizlik ti gündü misafirdi çok yoğun geçiyor inşallah herkes iyidir sayfada çok birikmiş okumaya çalısacgim artik...

canım ya kıyamam üzülme pınar cım sanırım doğanın bize bahşeyttiği şeyleri yaşamak zorundayız maalesef :eek:
bu arada biz dr dan geldik doktorlar arası bilgi tecrübe farklılığı gerçekten gözle görülür şekilde anlaşılıyor dünkü ölçümlerden sonra bugün ki ölçümler hem de her şeyi 2 defa yaptı dr um kızım tam tamına 2200 kg boyu da 45,5 cm :KK68:bel ağrımdan bahsettim maalesef doğum şeklini etkiler dedi ama yine de 37. haftada görüşücez dedi ki kızım kafayı tam doğum pozisyonuna sokmuş bir adım sonrası kanala girip doğmakmış yani asla yukarı dönmez dedi çatı ağrımda bundan dolayı fazlaymış @nilaycım daha fazla ağrı aslında çok güzel bir şeymiş normal doğumun göstergesiymiş ama benim belim sıkıntı yaratabilir :KK61:
gözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sonraki randevun ne zmn? bnm 3 hafta sonra gel dedi, sonra 2 hafta, 10 gün diye kısalacakmış kontroller.

kızlar bugün yaşadığım hikayemi paylaşayım dedim: hamileliğimi öğrendiği andan itibaren tipi tavrı değişen iş ona kalcak korkusuyla kötü ruha bürünen bir arkadaş yine her zmanki gibi ARA ARA bağırarak ve göstere göstere yediği şeyleri ( allahtan aşeren bi hamile olmadım) bir tip; bugün kendini daha da aşarak bağıra bağıra AŞURE yer misin diye dolaştı herkesi önümden geçmeyi Yanımdakine berimdekine herkese göstermeyi ve sormayı ihmal etmedi. Ya sabır dedim. Akşamında komşu teyzemizi ellerinde aşureler benim işten dönmemi bekler buldum:KK37:Daha kapımızı açarken yanıma geldi elinde tas tas aşure ile:KK22:Ailemde de çevremde de ne düşmanlık ne kin nefret görerek büyütülmedim. 8 aylık hamileyim inşallah evladımı da ViCDANLI, sevgi dolu ve iyi bir kalbe sahip yetiştiririm. ( bu arada eşimin benim cnm çekmese bile uğraşılarını da es geçemem )
Gelelimm kıssadan hisseye ; VİCDAN İNSANIN İÇİNDEKİ TANRI'DIR. Victor Hugo
bnm güzel kalpli arkadaşım, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inş hepimizi :KK74:

çok sağol selin cim ya gerçekten iki dr un ölçümü ne kadar farklıymış bugün daha iyi anladım gerçekten ama maalesef bebek çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ve artık göremezmişiz maalesef çok aşağıya inmiş kuzu maalesef :eek::KK48:
bnmki de artık yüzünü görme şansımız azalıyor bebeğin pozisyonu gereği dedi.

Benim kafadan bi tane daha sanki çocuğu kendimize değil de esimizin ailesine doguracakmisiz gibi :)) canım bildiğim kadarıyla sen calismiyosun sanırım ne güzel bebisini sen buyutuceksin sanslisin
Bende sadece ben boyle dusunuyorum saniyordum:KK48:dogum sonrasini dusundukce uykularim kaciyor simdiden.
Evet canim 2-3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.

gözün aydın cnm, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, sonraki randevun ne zmn? bnm 3 hafta sonra gel dedi, sonra 2 hafta, 10 gün diye kısalacakmış kontroller.

bnm güzel kalpli arkadaşım, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inş hepimizi :KK74:

bnmki de artık yüzünü görme şansımız azalıyor bebeğin pozisyonu gereği dedi.
2 hafta sonra gelmemi istedi aslında normalde 3 hafta sonra çağırırdım ama bebek aşağıda diye böyle yapalım program ondan sonra haftada bir olacak dedi

Basa gelen cekilir canim yapacak bisey yok,onyargili olmamaya calisiyorum.
masallah nil bebege iyi bakmissin gelinime.
dogum konusundada hayirlisi olsun diyicez bizim dememizle olmuyor son anda hersey degisebiliyor o yuzden cok sartlandirmamiz lazim kendimizi

kaç haftadır tuttum kendimi ağzıma sürmedim bişi. bu ara gözüm döndü resmen. bilinçli davranma kontrolümü kaybediyorum. diyetisyen 3 gün ölç dedi. ölçmediğim günler kendimi özgür tatilde gibi falan hissediyorum. ne kadar baskılanmışsam artık. farkındayım psikoloji çöküşte yani. kaçamak yaptığımda kendime kızıyorum fazlasıyla bencil ve nefsime yenilmiş hissediyorum. ama az kaldı hayırlısı ile bi doğursakta ..

Ha ha :) aynısını ben de yapiyorum Olcüm bittikten sonra asureyi yedim Ama asure disinda bişi yemedim walla ben, doktorum meyve we cevizi artr dedi, onu bile yaparken pişmanlk hssediyorum. Yeme boswer sakın, doğumdan sonra 1 ay sınırsız yiycez Bebiş için dayan annesi.

Back
X