- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Manyak mi yok,kendilerini kaybediyorlar iste,abartili abartili hareketler.hic hoslanmam oyle seylerden.benim kvde de en ufak biseyde ayyy diye ciglik atar.mesela plastik bulasik legeni bulasikliktan kayarken gorur aaaaaayyy diye basar cigligi duyanda sanir legen pirlantadan.ay bak yine aklima geldi sinir oldumNe diye bağiriyo kı cocuga?
unnado ya baksana bi tatlim, takımlar 70-80 tl falandikızlar gecelik sabahlık takımı alacam bildiğiniz uygun fiyatlı site var mı ..çok pahalı gecelikler
İlk alişverise ozel kargo almadılar tatlimgitti gidiyor
ama +kargo bedeli var orada dimi? gg'de ücretsiz kargo avantajıyla...
Amin Deryacim iyi dileklerin hepimizin olsun insallahMaşallah canım Allah bebeginizle mutlu mesut huzurlu seneler nasip etsin bugünlerinizi aratmasin
Manyak mi yok,kendilerini kaybediyorlar iste,abartili abartili hareketler.hic hoslanmam oyle seylerden.benim kvde de en ufak biseyde ayyy diye ciglik atar.mesela plastik bulasik legeni bulasikliktan kayarken gorur aaaaaayyy diye basar cigligi duyanda sanir legen pirlantadan.ay bak yine aklima geldi sinir oldum
ay hakikaten bu aralar o kadar sık denk geldi ki üst üste bu muhabbet, bunu doğur da bi de o zmn konuşalım falan bilmiş bilmiş laflar, yandan sırıtmalar, dökücem dişlerini o olucak, ben bu yaşıma kadar ne kadar özlemle bekledim bu günleri, millet ne kadar densiz yaaHep böyle değilmi zaten herkes herşeyi çok iyi biliyor , bende birkaç kişiye ikinciyi hemen düşündüğümüzü söyleme gafletinde bulundum , bildiğin güldüler yüzüme yüzüme , laflar hep aynı sen hele bir doğur ilkini, gece uykusuzluğu , ağlama krizleri, gaz Sancısı neymiş görde , görürüz seni ikinciyi istiyormusun hala ... Felaket tellallığını çok seviyoruz Milletçe ..ne kadar güzel yapmışsın ikinci bebişe hemen hamile kalmakla maşallah size , ikisi bir arada büyür ne güzel işte böyle bir anneleri olduktan sonra
c.tesi gitmiyo muydun cnm sen?Sağol canm, yarın da son alişverisi yapinca Sadece yıkama ütüleme kalacak inşallah.
Amin Deryacim iyi dileklerin hepimizin olsun insallah
ooo folik bunu beğendi!İlk alişverise ozel kargo almadılar tatlim
cnm iyisindir inşallah,
bu arada baktım da 2*94=69.99 cnm orada 63 değil
Bence güzel canm, artık koymak lazim biz de baya kararsz kaldik, ama sonunda bade ye karar verdik Yarın süs müs bişi alirsam bade harflerini de alicamkızlar uzun süreli kararsızlıktan sonra bebişimin adını serra koymaya karar verdik nasıl sizcesizin de fikrini alıp artık isimle bir şeyler yaptırmak istiyorum ..süs, tulum vs..
He he :) yok kız herkes heves edip aliyo, içinden geliyosa al. A101 de saksida topitop nasil oluyo?Birde şu lohusa şerbeti için aldığımız bardak sürahi tabak çanak diyeyim bunları hastaneye götürüp götürmeme arsında kalıyorum kızımda hiç böyle şeyler yapamadım hem cahildim hem ani doğum oldu bilmiyordum birde şimdi şerbet tk aldım ayaklı kurabiye tabağı aldım saksıda lolipop şeker a101den donut keklerden almayı artı bebek çikolatası bunları hastaneye götürürsem görmemiş demezler dimi birde hastanenin zaten kapı süsü var ama ben yatak başıyla bebeğin beşiğinide tülle süsletmeyi düşünüyorum görmemişin şeyi olmuş tutmuş ucunu koparmış demezler dimi
Hay allahm ne değişik insanlar :) tovbe tovbebağırıyorli etraf duysun ben seviyorum oysaki narince sevseler nolcak
İnşallah sağsalimm gelsin bebeklerimiz çok heyecanlı artık son zmaanlar daha dün 12 haftalıktı ay cinsiyet ne acaba muhabbetleri yapıyrdukAllaha şükürler olsun bugünlerimize geldik birbirimize bu kdr destekle
Bnm bu aralar rüyalar tuhaflaştı hele bugün öğle uykusunda bi rüya gördüm uyumaya korkar oldum @nilbebekveannesi nlcak bu halimiz şu minnakları bi alsak da kucağımıza rahatlasak
Sen pek seviyorsun diye dedim canım.
Manyak mi yok,kendilerini kaybediyorlar iste,abartili abartili hareketler.hic hoslanmam oyle seylerden.benim kvde de en ufak biseyde ayyy diye ciglik atar.mesela plastik bulasik legeni bulasikliktan kayarken gorur aaaaaayyy diye basar cigligi duyanda sanir legen pirlantadan.ay bak yine aklima geldi sinir oldum
Evet ama aradım yarin da acıkmıs, yarın gidelim dedikay hakikaten bu aralar o kadar sık denk geldi ki üst üste bu muhabbet, bunu doğur da bi de o zmn konuşalım falan bilmiş bilmiş laflar, yandan sırıtmalar, dökücem dişlerini o olucak, ben bu yaşıma kadar ne kadar özlemle bekledim bu günleri, millet ne kadar densiz yaa
c.tesi gitmiyo muydun cnm sen?
Bende gecen gün gördüm.rüya geceden sabah kadar kizimi gordum dogdugunu emzirdigimi.falanİnşallah sağsalimm gelsin bebeklerimiz çok heyecanlı artık son zmaanlar daha dün 12 haftalıktı ay cinsiyet ne acaba muhabbetleri yapıyrdukAllaha şükürler olsun bugünlerimize geldik birbirimize bu kdr destekle
Bnm bu aralar rüyalar tuhaflaştı hele bugün öğle uykusunda bi rüya gördüm uyumaya korkar oldum @nilbebekveannesi nlcak bu halimiz şu minnakları bi alsak da kucağımıza rahatlasak
Ozaman, siz de güle güle kakalayın canm :)ooo folik bunu beğendi!ama ben gg'den söyledim 2*94=69 tl
Slm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?