2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ne diye bağiriyo kı cocuga?
Manyak mi yok,kendilerini kaybediyorlar iste,abartili abartili hareketler.hic hoslanmam oyle seylerden.benim kvde de en ufak biseyde ayyy diye ciglik atar.mesela plastik bulasik legeni bulasikliktan kayarken gorur aaaaaayyy diye basar cigligi duyanda sanir legen pirlantadan.ay bak yine aklima geldi sinir oldum

Bizimki de öyle panik hep tv izlerken biri düşer ya da ani bişey olur ama basit şeyler hemen bir ayyyyy diye kaldırır ortalığı ayaga dersin ne olmuş bu kadın zılgıt çekiyor sanki :)))

ay hakikaten bu aralar o kadar sık denk geldi ki üst üste bu muhabbet, bunu doğur da bi de o zmn konuşalım falan bilmiş bilmiş laflar, yandan sırıtmalar, dökücem dişlerini o olucak, ben bu yaşıma kadar ne kadar özlemle bekledim bu günleri, millet ne kadar densiz yaa
Sağol canm, yarın da son alişverisi yapinca Sadece yıkama ütüleme kalacak inşallah.
c.tesi gitmiyo muydun cnm sen?

kızlar uzun süreli kararsızlıktan sonra bebişimin adını serra koymaya karar verdik nasıl sizcesizin de fikrini alıp artık isimle bir şeyler yaptırmak istiyorum ..süs, tulum vs..
Bence güzel canm, artık koymak lazim biz de baya kararsz kaldik, ama sonunda bade ye karar verdik Yarın süs müs bişi alirsam bade harflerini de alicam

He he :) yok kız herkes heves edip aliyo, içinden geliyosa al. A101 de saksida topitop nasil oluyo?

Cidden ya daha dun hastaneyi aradım gebelik testi sonucumun pozitif oldugunu soylediler sanki :)

Nasil bi rüya tatlim?

Slm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam

Tamam tamam sakinleş pınarcim, hadi konuyu değiştrelim :)
Bebişler de ne güzel kokarlar simdi doğunca :)

Evet ama aradım yarin da acıkmıs, yarın gidelim dedik

Bende gecen gün gördüm.rüya geceden sabah kadar kizimi gordum dogdugunu emzirdigimi.falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…