- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İnş canm.Sadece geceleri az biraz cati agrim oluyor donerken.cat walk yuruyorum hala bir ara penguen gibiydim.hareketli olmak iyi diyorlar normal dogum icin umarim hareketliligimiz ise yarar.zaten dogurasim da yok 42 uyar bana
Kızlar Aman diyim kan ilacı demir haplarinizi ihmal etmeyin Dr söyledi doğumda kan değerleri çok onemliymis ben bilmiyodum baya ihmal ettim dün yapılan kan tahlili de haliyle biraz düşük çıktı toparlarim inşallah
Sağol canm, yarın da son alişverisi yapinca Sadece yıkama ütüleme kalacak inşallah.Hadi güle güle temizlenin canım:) ,o işi de çıkardın aradan.
He he :) benm ki de dün diyo kı, beraber yıkarız :) ben izin verir miyim hıç, tabi ki esimle ikimz yıkayacagiz. O desin, ben bildiğimi yaparim.
Yıldönümüz kutlu olsun canım bizimde 20 gazirandı 1. Yıldönümümüzdü sizin kacıncı yılSagol tatlim,sizindw simdiden kutlu olsun,seneye tam bir aile olucaz insallah
Yani güzelim bardaklarımı taşımak istemiyorum kırılır felan en iyisi hastaneyle idare etmekCanim biz senle aynı hastanede doğum yapıcaz ben hasta yatisla konuştum iki Sürahi şerbet ve bardak temini yapiyolarmis ama model olarak nasıldır bilmiyorum
Ne diye bağiriyo kı cocuga?Ayy Allah iyiliğini versin kaçmak için bencede geçerli bir sebep gerçekten :)) bende abartılı bagira bagira sevmelerden hoslanmam kim olursa olsun geçen de görümceme söyledim bebekleri openlere sinir oluyorum bebek opulmez koklanir diye heralde almıştır mesajı benim kV zaten çok gür sesli ve bir konusmaya başladı mı kimse onu durduramaz gorumcemin oğlunu severken kendinden geçiyor ama ben fırsat vermem geçen de yine torununu severken eşim demiş aman anne bizimkine böyle yapma derya kızar istemez diye
Ayy evet denizcm ya, ciddi ciddi 1 ay kadar zaman kaldi yaklasik olarak, 1 ay sonra kuzular evmzde olacaklar :)Çok hoplama kız yorma bebişkomu normal tempo iyidir büyüdü artk göbüşler bu hafta iyice öne çıktı 9uncu ayımıza gircez az kaldı
Yani güzelim bardaklarımı taşımak istemiyorum kırılır felan en iyisi hastaneyle idare etmek
bağırıyorli etraf duysun ben seviyorum oysaki narince sevseler nolcakNe diye bağiriyo kı cocuga?
Ben a1001de donut var kapalı pakette hoşuma gitti birde tarçınlı kurabiyem var bayatlamıyor bir kavonozu süsleyip onu götürmeyi düşünüyorumBende canım yaa aldım şerbet takımını ama hastanedeki de iyidir heralde yaa hem kapı süsleri falan da çok güzeldi ama o diğer yicekleri fln nasıl tasiycaz hastaneye ben de hastane için bi tek çikolata yaptiriyım diyorum
Ben a1001de donut var kapalı pakette hoşuma gitti birde tarçınlı kurabiyem var bayatlamıyor bir kavonozu süsleyip onu götürmeyi düşünüyorum
İnşallah sağsalimm gelsin bebeklerimiz çok heyecanlı artık son zmaanlar daha dün 12 haftalıktı ay cinsiyet ne acaba muhabbetleri yapıyrdukAyy evet denizcm ya, ciddi ciddi 1 ay kadar zaman kaldi yaklasik olarak, 1 ay sonra kuzular evmzde olacaklar :)
Canm her yere gec kaldiğimdan alişmişim kosar adm yürümeye, yavaşlayamiyorum :))
Ayy gercekten mi, coook heyecanli, allah bi avazda sağliklı doğum nasip etsin tatlm.Merhaba tüm anneler; dogumun başladı doktor suyunu patlattı açıklığım 5cm bebeğim erken geliyor lütfen benim için dua edin .......
Sıçsın içine diyosun :) ha ha :)Rica ederim canım, kızın iyi günlerde doldursun.
Iyyyy, kargolu kargosuz hiç farketmez, olmasaydı iyiydi :)Bol kokulu kakalar da kargosuz meltem
3 bitti canimYıldönümüz kutlu olsun canım bizimde 20 gazirandı 1. Yıldönümümüzdü sizin kacıncı yıl
3 bitti canim
Sıçsın içine diyosun :) ha ha :)
Güle güle kullanin aylacim :)Merhaba kızlar sonunda dolabım geldi bütün gün onu yerleştirmekle uraştım ama hiç yorulmadım zevkliydi bu arada biri doğurmuş umarım kolay ve sağlıklı bir doğum olmuşturEki Görüntüle 1670652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?