2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Off canım aynı benim de bugun kasilmalarim var Karnım bildigimiz sertlesiyor sürekli taş gibi oturamiyorum yürüme hissi var hep Hayır olsun

aynıyız canım hangi ağrıma yanayım bilemedim..bel kalça,kasık,pelvik ,kaburga.. kaplumbağa gibi yürür oldum artık
Aynen cnm ya sokakta öksürücem diye aklım çıkıyor her öksürmede alttan kaçıyor günlük pedide sevmiyorum günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum gününde gelsin bebişlerde çokta var daha

Off canım aynı benim de bugun kasilmalarim var Karnım bildigimiz sertlesiyor sürekli taş gibi oturamiyorum yürüme hissi var hep Hayır olsun
Hayır olsun cnm senin haftan baya olmuş az günlerin 36 dan sonra dayanamıyor bazı bebişler ay az kalmış hayırlısı hakkında

Hayır olsun cnm senin haftan baya olmuş az günlerin 36 dan sonra dayanamıyor bazı bebişler ay az kalmış hayırlısı hakkında

Eger bebek tam gününü beklerse daha 4 hafta var vayy benim halime bugün resmen ölü gibiydim sancı nın nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ama ara ara taş gibi oluyor Karnım nefesim kesiliyor resmen

Tamam canm sagol eksiklerimi eklerim

Birde şu lohusa şerbeti için aldığımız bardak sürahi tabak çanak diyeyim bunları hastaneye götürüp götürmeme arsında kalıyorum kızımda hiç böyle şeyler yapamadım hem cahildim hem ani doğum oldu bilmiyordum birde şimdi şerbet tk aldım ayaklı kurabiye tabağı aldım saksıda lolipop şeker a101den donut keklerden almayı artı bebek çikolatası bunları hastaneye götürürsem görmemiş demezler dimi birde hastanenin zaten kapı süsü var ama ben yatak başıyla bebeğin beşiğinide tülle süsletmeyi düşünüyorum görmemişin şeyi olmuş tutmuş ucunu koparmış demezler dimi

Eger bebek tam gününü beklerse daha 4 hafta var vayy benim halime bugün resmen ölü gibiydim sancı nın nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ama ara ara taş gibi oluyor Karnım nefesim kesiliyor resmen
Kısmet hayırlısı neyse o olsun son günlerin tadını çıkar ben kız doğunca keşke biraz daha içimde kalsaydı kimse koklayamasaydı demiştim

Kısmet hayırlısı neyse o olsun son günlerin tadını çıkar ben kız doğunca keşke biraz daha içimde kalsaydı kimse koklayamasaydı demiştim

Evet canım hepimiz için hayırlı güzel vakitlerde gelsin bebislerimiz bende çok kiskaniyorum geçen eşime dedim kızımız dogunca üçümüz marsa yerleselim dokunmasin kimse yaaa

demezler dıyende desın salla canım ne takıyosun mılletın dusuncesını eger hastaneye gelcek zıyaretcın coksa hastaneye gotur eve gelcek coksa bence evde yap hastanede bı cıkolata gıbı bişe ıkram edersın benım hastaneye gelcek kımse olmadıgı ıcın evde ıkram ederım mesela

Benimde yok aslında kv anne kardeş görümce belki bir iki arkadaş boşuna taşımasammı zaten hastane şerbet veriyor bende çikolata kekle geçiştirsemmi diye düşünüyorum

Benimde yok aslında kv anne kardeş görümce belki bir iki arkadaş boşuna taşımasammı zaten hastane şerbet veriyor bende çikolata kekle geçiştirsemmi diye düşünüyorum
yanı gelcek cok kişin yoksa evde yaparsın ıkramını daha mantıklı canım benım cok cok gelen olsa 3 4 kısı gelır zıyarete oda tahmınen bide o hastaneden cıkarken onları toplamak var o gelcek olanlar evede gelır

Teşekkür ederim :)
İki birden fazla evet elbette zor olacak. Daha sonra da zor olacak. Suan ilk oğlumla ilgili bir sıkıntım yok ki... O bahsettikleri uykusuz geceler olmadı ilk bir kaç gün sadece... Gaz sancısı da olmadı. En baştan beri çok sıkıntı vermedi oğlum. Rahat bir hamilelik geçirdim. Benim doğan mutlu bundan etkilenmiş olabilecegini düşünüyorum. Yine çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum. Oğlumun ihtiyaçlarını karsilayabiliyorum. İnşallah bu oglum da ilki gibi olursa. O zaman iki bebek hiç bebek üçü yap da gör mu diyecekler. Ama Allah isteyene versin iki tamamdir :)

Üzülme üzülme belli de olmaz benimki azıcık tontişti seninki farklı olabilir ayyy o günler gelsinde burdan onları konuşalım yaaa yok 2 ye geçti yok göbüşü düştü vs vs...
İnş tatlim ya karnım catlayacak gibi şiş, ben de cok uzatmasin doğsun istiyorum artık

Canim biz senle aynı hastanede doğum yapıcaz ben hasta yatisla konuştum iki Sürahi şerbet ve bardak temini yapiyolarmis ama model olarak nasıldır bilmiyorum

Aradaki dengeyi kesinlkle esinin kurmasi lazım, cok haklisin ama bazi esler o kadar anlayişsiz ki kadin ağzini acsa direk kadini sucluyolar

Tabi eşimle konuşmuş olmam bildigimi yapmayacağım anlamına gelmiyor alttan alttan islicem :)) kV ler için tehlike çanları çalmaya başladı bile
He he :) benm ki de dün diyo kı, beraber yıkarız :) ben izin verir miyim hıç, tabi ki esimle ikimz yıkayacagiz. O desin, ben bildiğimi yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…