- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Kızlar çatı ağrısını kaburga ağrısını geçtim benim kalçalarım çok ağrıyor dayak yemişim gibi sağ tarafım daha çok ağrıyor korkuyorum fıtık ağrısımı anlamadım zor yürüyorum ağrıdan
Aynen cnm ya sokakta öksürücem diye aklım çıkıyor her öksürmede alttan kaçıyor günlük pedide sevmiyorum günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum gününde gelsin bebişlerde çokta var dahaaynıyız canım hangi ağrıma yanayım bilemedim..bel kalça,kasık,pelvik ,kaburga.. kaplumbağa gibi yürür oldum artık
Hayır olsun cnm senin haftan baya olmuş az günlerin 36 dan sonra dayanamıyor bazı bebişler ay az kalmış hayırlısı hakkındaOff canım aynı benim de bugun kasilmalarim var Karnım bildigimiz sertlesiyor sürekli taş gibi oturamiyorum yürüme hissi var hep Hayır olsun
Hayır olsun cnm senin haftan baya olmuş az günlerin 36 dan sonra dayanamıyor bazı bebişler ay az kalmış hayırlısı hakkında
Tamam canm sagol eksiklerimi eklerimListelerin güzel cnm kendin için tarak diş macunu fırçası göz kalemi ruj pedi az koymuşsun korse gibi birşeyde koyabilirsin çorapta az ıslanır bişey olur bir ufak havlu yada kağıt havlu ben çok üşüdüğüm için birde yelek koymayı düşünüyorum tabikide şarz mk bol bol foto alıcam bebek için atlet kilot yerine çıtçıtlı badi koyabilirsin artı bir tane ufak biberon çay kaşığıda koysan iyi olur şimdilik bunlar aklıma geliyor bende hazırlık aşamasındayım
Kısmet hayırlısı neyse o olsun son günlerin tadını çıkar ben kız doğunca keşke biraz daha içimde kalsaydı kimse koklayamasaydı demiştimEger bebek tam gününü beklerse daha 4 hafta var vayy benim halime bugün resmen ölü gibiydim sancı nın nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum ama ara ara taş gibi oluyor Karnım nefesim kesiliyor resmen
Kısmet hayırlısı neyse o olsun son günlerin tadını çıkar ben kız doğunca keşke biraz daha içimde kalsaydı kimse koklayamasaydı demiştim
demezler dıyende desın salla canım ne takıyosun mılletın dusuncesını eger hastaneye gelcek zıyaretcın coksa hastaneye gotur eve gelcek coksa bence evde yap hastanede bı cıkolata gıbı bişe ıkram edersın benım hastaneye gelcek kımse olmadıgı ıcın evde ıkram ederım meselaBirde şu lohusa şerbeti için aldığımız bardak sürahi tabak çanak diyeyim bunları hastaneye götürüp götürmeme arsında kalıyorum kızımda hiç böyle şeyler yapamadım hem cahildim hem ani doğum oldu bilmiyordum birde şimdi şerbet tk aldım ayaklı kurabiye tabağı aldım saksıda lolipop şeker a101den donut keklerden almayı artı bebek çikolatası bunları hastaneye götürürsem görmemiş demezler dimi birde hastanenin zaten kapı süsü var ama ben yatak başıyla bebeğin beşiğinide tülle süsletmeyi düşünüyorum görmemişin şeyi olmuş tutmuş ucunu koparmış demezler dimi
Benimde yok aslında kv anne kardeş görümce belki bir iki arkadaş boşuna taşımasammı zaten hastane şerbet veriyor bende çikolata kekle geçiştirsemmi diye düşünüyorumdemezler dıyende desın salla canım ne takıyosun mılletın dusuncesını eger hastaneye gelcek zıyaretcın coksa hastaneye gotur eve gelcek coksa bence evde yap hastanede bı cıkolata gıbı bişe ıkram edersın benım hastaneye gelcek kımse olmadıgı ıcın evde ıkram ederım mesela
yanı gelcek cok kişin yoksa evde yaparsın ıkramını daha mantıklı canım benım cok cok gelen olsa 3 4 kısı gelır zıyarete oda tahmınen bide o hastaneden cıkarken onları toplamak var o gelcek olanlar evede gelırBenimde yok aslında kv anne kardeş görümce belki bir iki arkadaş boşuna taşımasammı zaten hastane şerbet veriyor bende çikolata kekle geçiştirsemmi diye düşünüyorum
Sagol tatlim,sizindw simdiden kutlu olsun,seneye tam bir aile olucaz insallah
Teşekkür ederim :)Hep böyle değilmi zaten herkes herşeyi çok iyi biliyor , bende birkaç kişiye ikinciyi hemen düşündüğümüzü söyleme gafletinde bulundum , bildiğin güldüler yüzüme yüzüme , laflar hep aynı sen hele bir doğur ilkini, gece uykusuzluğu , ağlama krizleri, gaz Sancısı neymiş görde , görürüz seni ikinciyi istiyormusun hala ... Felaket tellallığını çok seviyoruz Milletçe ..ne kadar güzel yapmışsın ikinci bebişe hemen hamile kalmakla maşallah size , ikisi bir arada büyür ne güzel işte böyle bir anneleri olduktan sonra
İnş tatlim yaÜzülme üzülme belli de olmaz benimki azıcık tontişti seninki farklı olabilir ayyy o günler gelsinde burdan onları konuşalım yaaa yok 2 ye geçti yok göbüşü düştü vs vs...
Birde şu lohusa şerbeti için aldığımız bardak sürahi tabak çanak diyeyim bunları hastaneye götürüp götürmeme arsında kalıyorum kızımda hiç böyle şeyler yapamadım hem cahildim hem ani doğum oldu bilmiyordum birde şimdi şerbet tk aldım ayaklı kurabiye tabağı aldım saksıda lolipop şeker a101den donut keklerden almayı artı bebek çikolatası bunları hastaneye götürürsem görmemiş demezler dimi birde hastanenin zaten kapı süsü var ama ben yatak başıyla bebeğin beşiğinide tülle süsletmeyi düşünüyorum görmemişin şeyi olmuş tutmuş ucunu koparmış demezler dimi
Valla ben konuştum canım iyiki de yapmışım eşimin sözleri beni çok rahatlattı hatta baba olarak ben bile ikinci plandayim senin kokun ona yeticek falan dedi baya konuştuk en azından ilerde bu sebeple bir sorun yasarsak hazırlıklı olsun benim ön yargilarimi bilsin istedim uyarsin ailesini muhattap etmesin beni yani
He he :) benm ki de dün diyo kı, beraber yıkarız :) ben izin verir miyim hıç, tabi ki esimle ikimz yıkayacagiz. O desin, ben bildiğimi yaparim.Tabi eşimle konuşmuş olmam bildigimi yapmayacağım anlamına gelmiyor alttan alttan islicem :)) kV ler için tehlike çanları çalmaya başladı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?