- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 133
- 34
İyi diyelim iyi olsun cnm.idare ediyoz ayni.agrilar bendedw var felaket baya agri cekiyorum bendeSlm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam
he sen yarın tatil diye şey ettin yani, anladım.Evet ama aradım yarin da acıkmıs, yarın gidelim dedik
saol kuzucuum inş.Ozaman, siz de güle güle kakalayın canm :)
Minik kuzular onlar yerim ben onlari.musaitlerse yarin bir arkadasimiza bebek gormeye gidicez.25 gunluk falan oldu gidip kokliyayim biTamam tamam sakinleş pınarcim, hadi konuyu değiştrelim :)
Bebişler de ne güzel kokarlar simdi doğunca :)
Ayni sey bendede var canim nasil islediyse bikincaltima.aliyorum bebegi sag mememe bismillah deyip dogru tutus pozisyonunda emzirmeye calisiyorum.dogru pozisyonda degilse mememden cekip tekrar veriyorum.iyice yedim kafayiBende gecen gün gördüm.rüya geceden sabah kadar kizimi gordum dogdugunu emzirdigimi.falan
Senin sezeryan kesinlestimi ,bevek iri oldugundan sezeryan olabilir demistinİyi diyelim iyi olsun cnm.idare ediyoz ayni.agrilar bendedw var felaket baya agri cekiyorum bende
Cidden ya daha dun hastaneyi aradım gebelik testi sonucumun pozitif oldugunu soylediler sanki :)
Nasil bi rüya tatlim?
biz de ev hayirlamaya gittik oturmaktan popo agrisindan duramadim ev sahibinin sözünü kestim kalktik valla:)) benim de agriyor bir de bebek asagida agirlik yapiyorSlm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam
ayy bugün arkadaşın 15 günlük bebeğini ziyarete gittik, kıyamam küçücüüüükalamadım kucağıma
Bi ön hazırlık olsun sana da :)Minik kuzular onlar yerim ben onlari.musaitlerse yarin bir arkadasimiza bebek gormeye gidicez.25 gunluk falan oldu gidip kokliyayim bi
çok kötü cnm hiç moralini bozmiyim boş yere.
Ben ilk evde ypmıştım testi dün gibi gerçektennnen güzel zamanları hep beraber paylaşmaya devam edelim inş
kac metre tul gider acaba yatak basligina ve besige?Birde şu lohusa şerbeti için aldığımız bardak sürahi tabak çanak diyeyim bunları hastaneye götürüp götürmeme arsında kalıyorum kızımda hiç böyle şeyler yapamadım hem cahildim hem ani doğum oldu bilmiyordum birde şimdi şerbet tk aldım ayaklı kurabiye tabağı aldım saksıda lolipop şeker a101den donut keklerden almayı artı bebek çikolatası bunları hastaneye götürürsem görmemiş demezler dimi birde hastanenin zaten kapı süsü var ama ben yatak başıyla bebeğin beşiğinide tülle süsletmeyi düşünüyorum görmemişin şeyi olmuş tutmuş ucunu koparmış demezler dimi
Bnm assagida cnm kanamam oluyr plesentadn dolayi ihtimalini fln soylemedi sadece bu aylrda yukrda olmsi lazim dedi 7,ayimda fkt hala assagida eger dogum olurda kanamam cok gelirse. Sezeryana alacgini soyledi cnku bebektn gidiyrms kanama bebege zarari olucgi icin sezeryana alcgini soyledi seninde kanaman oluyrmu?merhaba arkadaşlar, nasipse inşallah bende aralık annesi olcam.
aranızda plesantası aşağıda olan var mı... ve kaçıncı haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var... dr hiç iyi şeyler söylemedi moralim çok bozuldu
8
Bnm assagida cnm kanamam oluyr plesentadn dolayi ihtimalini fln soylemedi sadece bu aylrda yukrda olmsi lazim dedi 7,ayimda fkt hala assagida eger dogum olurda kanamam cok gelirse. Sezeryana alacgini soyledi cnku bebektn gidiyrms kanama bebege zarari olucgi icin sezeryana alcgini soyledi seninde kanaman oluyrmu?
Ay uykusuz geceler olmadimi ozaman cok sanslisiniz kizimi hatirliyorum 3.5 / 4 aya kadar anca bi duzen saglayabilmistum uykusuz geceler gaz sancilari gurbetteydim ama yinede cok guzeldi o kis kokusu sahiplenme duygusu herseyi bastiriyodu gece bi yandan uyuyup bi yandan sallamaktan kas yapmistim artik:) simdi kizim 2 yasinda cok sukur duzene giriyo ya bi sekilde rabbim yardim ediyo ama 2 cocuklu halimi merak ediyorum hem sabir hem sevgi hem sakinlik 2 cocukta da dengeyi saglayabilmek Allah yardimcimiz olsun ins.Teşekkür ederim :)
İki birden fazla evet elbette zor olacak. Daha sonra da zor olacak. Suan ilk oğlumla ilgili bir sıkıntım yok ki... O bahsettikleri uykusuz geceler olmadı ilk bir kaç gün sadece... Gaz sancısı da olmadı. En baştan beri çok sıkıntı vermedi oğlum. Rahat bir hamilelik geçirdim. Benim doğan mutlu bundan etkilenmiş olabilecegini düşünüyorum. Yine çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum. Oğlumun ihtiyaçlarını karsilayabiliyorum. İnşallah bu oglum da ilki gibi olursa. O zaman iki bebek hiç bebek üçü yap da gör mu diyecekler. Ama Allah isteyene versin iki tamamdir :)
8
Bnm assagida cnm kanamam oluyr plesentadn dolayi ihtimalini fln soylemedi sadece bu aylrda yukrda olmsi lazim dedi 7,ayimda fkt hala assagida eger dogum olurda kanamam cok gelirse. Sezeryana alacgini soyledi cnku bebektn gidiyrms kanama bebege zarari olucgi icin sezeryana alcgini soyledi seninde kanaman oluyrmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?