2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende gecen gün gördüm.rüya geceden sabah kadar kizimi gordum dogdugunu emzirdigimi.falan
Ayni sey bendede var canim nasil islediyse bikincaltima.aliyorum bebegi sag mememe bismillah deyip dogru tutus pozisyonunda emzirmeye calisiyorum.dogru pozisyonda degilse mememden cekip tekrar veriyorum.iyice yedim kafayi

Cidden ya daha dun hastaneyi aradım gebelik testi sonucumun pozitif oldugunu soylediler sanki :)

Nasil bi rüya tatlim?
çok kötü cnm hiç moralini bozmiyim boş yere.
Ben ilk evde ypmıştım testi dün gibi gerçektennn en güzel zamanları hep beraber paylaşmaya devam edelim inş

Slm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam
biz de ev hayirlamaya gittik oturmaktan popo agrisindan duramadim ev sahibinin sözünü kestim kalktik valla:)) benim de agriyor bir de bebek asagida agirlik yapiyor

merhaba arkadaşlar, nasipse inşallah bende aralık annesi olcam.
aranızda plesantası aşağıda olan var mı... ve kaçıncı haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var... dr hiç iyi şeyler söylemedi moralim çok bozuldu

donut ne canim bir de kurabiye tarifi alabilir miyiz?
kac metre tul gider acaba yatak basligina ve besige?

8
Bnm assagida cnm kanamam oluyr plesentadn dolayi ihtimalini fln soylemedi sadece bu aylrda yukrda olmsi lazim dedi 7,ayimda fkt hala assagida eger dogum olurda kanamam cok gelirse. Sezeryana alacgini soyledi cnku bebektn gidiyrms kanama bebege zarari olucgi icin sezeryana alcgini soyledi seninde kanaman oluyrmu?

ben de herkes sevsin bebegimi ustune titresin isterim. asıl fazla ilgi gormezse uzulurum. genelde burada kiskanirim seni ben kiskanirim kendimden modunda annecikler

cevap için teşekkürler
ben de 30 haftalık hamileyim
artık çıkması imkansız dedi bu gün
hiç iyi şeyler söylemediği için anlatıp moralini bozmiyim
kanamam olmadı ama sadece evde yatman lazım dedi
eğilip kalkma yürümek ayakta durmak yasak
doğuma kadar yatmalısın dedi(((

Ay uykusuz geceler olmadimi ozaman cok sanslisiniz kizimi hatirliyorum 3.5 / 4 aya kadar anca bi duzen saglayabilmistum uykusuz geceler gaz sancilari gurbetteydim ama yinede cok guzeldi o kis kokusu sahiplenme duygusu herseyi bastiriyodu gece bi yandan uyuyup bi yandan sallamaktan kas yapmistim artik:) simdi kizim 2 yasinda cok sukur duzene giriyo ya bi sekilde rabbim yardim ediyo ama 2 cocuklu halimi merak ediyorum hem sabir hem sevgi hem sakinlik 2 cocukta da dengeyi saglayabilmek Allah yardimcimiz olsun ins.

38. haftayı görür görmez acilen bebeği almamız lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…