Canım benim ilk kızımda da plesantam öndeydi sezeryan oldu bunda detaylıda aynen yine tam kapatıyordu geçen ay gittiğimde yrini değiştirmişti ve dr normal doğum yolu gözüküyor demişti şimdi bu cuma gidicem bakalım ne durumda bende korkuyorum sanki yine döndü başka yerlerden vuruyor karnıma kısmet artık ilkinde çok şükür ne kanama ne başka bişey bunda iğnelerden dolayı korkuyorumbaşlangıçta tam kapatmıyor diyordu ilk dr um
detaylıda total previa dendi
bu gün kontrol vardı
tam kapatıyor dedi. ve bir sürü kötü senaryo anlattıııııı
kendimi zor attım eve
seninki tam mı kapatıyor acaba,
biliyorsundur previanın da çeşitleri var
Ben 3 doktora gittim canm o dönemler ağla ağla kafayı yiyordum.Bana ayrıntılıdaki dr. ve kendi doktorum parsiyal,bir başka dr. da totalist dedi.Ama benm doktorum beni çok rahatlattı. 3 ay öncesine kadar ,çook aktif bir hayatı olan,at gibi koşturan ben doktorumun önerisiyle hareketlerimi %50 -60 kısıtladım.,ilişki kesinlikle yok,eğilmek ,ayakta çok durmak vs...Ben bunlara dikkat ettim çok şükür en ufak bir kanamam olmadı.Hatta doktoruma diğer doktorun olumsuz söylemlerini anlattığımda sakın olumsuz düşünme ,sen kendini kolla Allahın izniyle bu süreci sağlıka atlatıcaz yanıtını aldım.Bi de benm senin gibi 10 hastamdan hiçbirinin öyle aşırı kanaması olmadı dedi.Canım sana söylenenleri tahmin edebiliyorum sen sakın kafana takıp da kendini ve bebeğini üzme.Ayrıca kk den de bu durumda olup(çoğunlukla totalist) bebeğini sezeryanla sağlıkla kucağına alan bir sürü anne hikayesi okudum.Onlar da beni çok rahatlattı.Sana tavsiyem zaten 30. haftaya gelmişsin ,braz daha sabret hareketlerini kısıtla ,gerisini Allaha bırak.Allahın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum.
Anlt cnm basima nlr gelick bileym,morlim ndn bozlsn4cevap için teşekkürler
ben de 30 haftalık hamileyim
artık çıkması imkansız dedi bu gün
hiç iyi şeyler söylemediği için anlatıp moralini bozmiyim
kanamam olmadı ama sadece evde yatman lazım dedi
eğilip kalkma yürümek ayakta durmak yasak
doğuma kadar yatmalısın dedi(((
Hmm anldm cnm Rabbim hayrlisyla bebeklrmzi saglkli sekilde kucgmza almyi nasip eder ins38. haftayı görür görmez acilen bebeği almamız lazım dedi
Canım benim ilk kızımda da plesantam öndeydi sezeryan oldu bunda detaylıda aynen yine tam kapatıyordu geçen ay gittiğimde yrini değiştirmişti ve dr normal doğum yolu gözüküyor demişti şimdi bu cuma gidicem bakalım ne durumda bende korkuyorum sanki yine döndü başka yerlerden vuruyor karnıma kısmet artık ilkinde çok şükür ne kanama ne başka bişey bunda iğnelerden dolayı korkuyorum
Hmm anldm cnm Rabbim hayrlisyla bebeklrmzi saglkli sekilde kucgmza almyi nasip eder ins
Anlt cnm basima nlr gelick bileym,morlim ndn bozlsn4
Bozma canım moralini bebişide üzüyorsun amin canım sağol cümlemizin inşallah hepimizin doğumu gönlüne göre oluiyi ki bu gün buraya yazmışım... moralim çok bozuktu...
dilerim plesantan tamamen yukarıdadır... çok zor bir süreç hele bir de moral bozan dr larla daha da felaket oluyor
iyi haberlerini bekliyor olcam, dualarım seninle
Allah yardımcımız olsun
boşver remyacım görsünler görenlerin gözü gönlü açılır benimde işte oluyor hehe bakan baksın ohhh bebeğim iyi diye düşünüyorum sende öyle yapkızlar siz benden ilerdesiniz eminim bayadır yaşıyorsunuzdur. benim sıpa 2 gündür öle bir kıpırdıyorki göbegim bir oraya bir buraya gidiyorcok acayip bişey bu yaa iki gündür göbegime konsantre oldum iş gücü unuttum:) o değil kıyafetin üzerindende belli oluyor artık. gittigim yerlerde millet görcek garip olcak biraz
Canm ne demek burda ne derdi olanları okuduk,sağolsun arkadaşlar tecrübeleriyle birbirlerini rahatlattılar.hepimiz birbirimizle bildiklerimizi paylaşmak üzere varız, bazen ailemize bile söyleyemediğimiz dertlerimizi buradaki arkadaşlar sayesinde aşabiliyoruz.azıcık faydam olduyda çok sevinirim.güzel dileklerin için de çok sağol tatlım .Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi ve bebeklerimizi korusun.Allah razı olsun
ilaç gibi geldi yazdıkların, benim de şuana kadar kanamam olmadı ve normalde yerinde durabilen biri değilim ama kalan süreyi gerekirse yatarak geçiririm... senin en büyük şansın bu durumu sahiplenen bi dr unun olması... ben henüz öyle bir dr la karşılaşmadım
dilerim sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. her an herkese bu duayı ediyorum.
güzel Allahım yardımcımız olsun... gerçekten ilaç gibi geldin
Allah razı olsun
Bozma canım moralini bebişide üzüyorsun amin canım sağol cümlemizin inşallah hepimizin doğumu gönlüne göre olu
Canm ne demek burda ne derdi olanları okuduk,sağolsun arkadaşlar tecrübeleriyle birbirlerini rahatlattılar.hepimiz birbirimizle bildiklerimizi paylaşmak üzere varız, bazen ailemize bile söyleyemediğimiz dertlerimizi buradaki arkadaşlar sayesinde aşabiliyoruz.azıcık faydam olduyda çok sevinirim.güzel dileklerin için de çok sağol tatlım .Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi ve bebeklerimizi korusun.
Canımm çok geçmiş olsun,bi aceleci bebek daha. sen ve bebeğin sağlık durumu nasıl ,kilosu nasıl bizleri haberdar et.Allah sana ve bebeğine sağlık versinKızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
Geçmiş olsun canim Rabbim bebegine hayirli sağlıklı uzun ömür versin insaAllah bebek nasıl iyi miKızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
Geçmiş olsun iyisini inş bebisleKızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edindogmustur sanirim allah anali babali buyutsun neden erken geldi minnos
cnm iyisindir inşallah,
bu arada baktım da 2*94=69.99 cnm orada 63 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?