2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım benim ilk kızımda da plesantam öndeydi sezeryan oldu bunda detaylıda aynen yine tam kapatıyordu geçen ay gittiğimde yrini değiştirmişti ve dr normal doğum yolu gözüküyor demişti şimdi bu cuma gidicem bakalım ne durumda bende korkuyorum sanki yine döndü başka yerlerden vuruyor karnıma kısmet artık ilkinde çok şükür ne kanama ne başka bişey bunda iğnelerden dolayı korkuyorum

kızlar siz benden ilerdesiniz eminim bayadır yaşıyorsunuzdur. benim sıpa 2 gündür öle bir kıpırdıyorki göbegim bir oraya bir buraya gidiyorcok acayip bişey bu yaaiki gündür göbegime konsantre oldum iş gücü unuttum:) o değil kıyafetin üzerindende belli oluyor artık. gittigim yerlerde millet görcek garip olcak biraz

Allah razı olsun
ilaç gibi geldi yazdıkların, benim de şuana kadar kanamam olmadı ve normalde yerinde durabilen biri değilim ama kalan süreyi gerekirse yatarak geçiririm... senin en büyük şansın bu durumu sahiplenen bi dr unun olması... ben henüz öyle bir dr la karşılaşmadım
dilerim sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. her an herkese bu duayı ediyorum.
güzel Allahım yardımcımız olsun... gerçekten ilaç gibi geldin
Allah razı olsun

Anlt cnm basima nlr gelick bileym,morlim ndn bozlsn4

iyi ki bu gün buraya yazmışım... moralim çok bozuktu...
dilerim plesantan tamamen yukarıdadır... çok zor bir süreç hele bir de moral bozan dr larla daha da felaket oluyor
iyi haberlerini bekliyor olcam, dualarım seninle
Allah yardımcımız olsun

Bozma canım moralini bebişide üzüyorsun amin canım sağol cümlemizin inşallah hepimizin doğumu gönlüne göre olu

boşver remyacım görsünler görenlerin gözü gönlü açılır benimde işte oluyor hehe bakan baksın ohhh bebeğim iyi diye düşünüyorum sende öyle yap

Canm ne demek burda ne derdi olanları okuduk,sağolsun arkadaşlar tecrübeleriyle birbirlerini rahatlattılar.hepimiz birbirimizle bildiklerimizi paylaşmak üzere varız, bazen ailemize bile söyleyemediğimiz dertlerimizi buradaki arkadaşlar sayesinde aşabiliyoruz.azıcık faydam olduyda çok sevinirim.güzel dileklerin için de çok sağol tatlım .Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi ve bebeklerimizi korusun.

aminnnn

azıcık değil çokkkkkkkkk faydan oldu

Kızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladık Rabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
Canımm çok geçmiş olsun,bi aceleci bebek daha. sen ve bebeğin sağlık durumu nasıl ,kilosu nasıl bizleri haberdar et.Allah sana ve bebeğine sağlık versin

Kızlar mrb beklenen doğum 7 ocak sezeryan ben hep ocak sonu olur diye düşünüyordum doktor 2 ocak ta yaparım dedi çok geç değilmi yahuu nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…