2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım bence en güzeli öyle ben konuştum ayrıyeten çoğu şeye gerek yok dedi bebk bezini çok getirin dedi bir de kıyafetleri en az üç tane olmalı dedi bir ince ve bir kalın battaniye şart dedi

Ben muayenemde hıc hastaneye gitmiyorum, doktorum dısardan o hastaneyi kullanacak, o yuzden bi cmt muayene cıkısı gidip görüseyim en iyisi.

Allahim tez zamanda saglikla kucaginiza almayı nasip etsin tatlm.

32.haftada buyuk riskler ortadan kalkiyor canim uzmemeye calis kendini,benim kuzenin ikizlerini 32.haftada dogum yapti 2 haftada ciktilar kuvozden

canim allah kavustursun yavrunla sizi. fidanaya da yazdim guclu ol bol bol sut sag yavrunla konus gidince. inan anne karninda beslenemeyen bebekler disarda besleniyor daha rahat. iyi olacak insallah her sey.

ağla ağla bi hal oldum zaten
haklısın yok yere onu da harab ettim
neyse ki bu gün gördük kıpır kıpırdı
dilerim herkes için her şey çok güzel olur
canım benım her doktorun dedıgıne ınanma sana olumlu konusmayan doktorada gıtme benım bu gebelıgın basında doktor gelişmemiş kalbı atmıyo almak lazım dedı aldırsam gıtcektı kızım 3 gundurde bobrek agrısı yuzunden hastanelerdeyım bı doktor enfeksıyon yok dedı bırı enfeksıyon var dedı bırı bobregınde kist var dedı bırı tel takılması lazım dedı en son gıttıgım doktorda sadece ıgne verdı suan cok ıyıyım sukurler olsun her kafadan cıkan sese aldanıp ne kendını nede bebegını uzme plasantanın dogum kanalını kapatmasındakı tek sıkıntı normal dogum yapamıcak olmandır başka sıkıntı yaratmaz sana sadece bır damla bıle olsa kanaman leken olursa doktora gıtmen gerekıyo o kadar

defterime yazayim hemen. ben de vereyim bir tarif ama bayatlama suresini bilmiyorum cok kolay veguel. ikili cikiyor ya kremkrem santi . bir paketini koy. bir bardak sivi yag 3 bardak kadar un. bu kadar yigur eger toplanmazsa az sivi yag ekle yuvarla 170 derecede 13 dak pisir pembelesmesin. yagli kagitta pisir ve soguyunca cikar. pudra sekeri serp.

Günaydın güzel anneler :) geçen haftalarda yag ve peynir yapımı ile ilgili tarif vereceğim demistim ve şimdi resimli olarak aşama aşama yazicam, ilk önce mayaladığımız yoğurdu robotun çırpma bölümüne döküyoruz yağ çıkana kadar çırpıyoruz biraz uzun sürerse içine bir bardak soğuk su ilave edip çırpmaya devam edin, sonra çıkan yağı ince süzgeçten geçirin ve süzgeçteki yağı musluğun altında soğuk suyla yıkayın, yağdan kalan ayranı peynir yapmak isiyorsanız tencereye koyun ve peynir çıkana kadar kaynatın sonra onuda süzgeçten geçirin iyice süzün ve tuzlayın afiyet olsun :)

Eklentiler

• IMG_20151028_210300.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20151028_210401.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20151028_220857.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20151028_221619.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20151028_221627.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20151028_223424.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20151028_224604.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…