- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Evet canım bence en güzeli öyle ben konuştum ayrıyeten çoğu şeye gerek yok dedi bebk bezini çok getirin dedi bir de kıyafetleri en az üç tane olmalı dedi bir ince ve bir kalın battaniye şart dedi
Çok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.
Simdi nasilsiniz peki,Allah kolayliklar versinKızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
Hiç istemediğin şeylerle karşılaşabilirsin pınarcım :)Gidip opup,yaliycam bendebakalim annesi ne tepki verecek
Olsun canim artik cok gucluler hicbisey olmayacak,insallah enkisa zamanda gule oynaya cikacaksiniz hastaneden3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
32.haftada buyuk riskler ortadan kalkiyor canim uzmemeye calis kendini,benim kuzenin ikizlerini 32.haftada dogum yapti 2 haftada ciktilar kuvozdenÇok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.
Ooooof yaaa bide cati muayenesi var demiHyr cnm daha belli degil cati muayanesi yapcakmis ole belli olcakmis
daha rahat dogurursun canım oyle aşşagıya baskı arttıkca açılmanda kolay olurSlm kizlar nasilsiniz bakayim
Beni sorarsaniz çatı ağrisi yetmezmiş gibi birde popom ağriyor ayiptir söylemesi.hiç yürüyemiyorum ya ayol ben nasil normal doğuracam
kendının olunca oyuncak bebek gıbı olur elınde ınsan kendı bebegınde daha cesur oluoayy bugün arkadaşın 15 günlük bebeğini ziyarete gittik, kıyamam küçücüüüükalamadım kucağıma
Kızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
canim allah yardimciniz olsun sakin uzulme bol bol sag sutunu haftan iyi saglicskla cikacak kuzun. yanina gidince konus onla elini tut canim.3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
canim allah kavustursun yavrunla sizi. fidanaya da yazdim guclu ol bol bol sut sag yavrunla konus gidince. inan anne karninda beslenemeyen bebekler disarda besleniyor daha rahat. iyi olacak insallah her sey.Çok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.
canım benım her doktorun dedıgıne ınanma sana olumlu konusmayan doktorada gıtme benım bu gebelıgın basında doktor gelişmemiş kalbı atmıyo almak lazım dedı aldırsam gıtcektı kızım 3 gundurde bobrek agrısı yuzunden hastanelerdeyım bı doktor enfeksıyon yok dedı bırı enfeksıyon var dedı bırı bobregınde kist var dedı bırı tel takılması lazım dedı en son gıttıgım doktorda sadece ıgne verdı suan cok ıyıyım sukurler olsun her kafadan cıkan sese aldanıp ne kendını nede bebegını uzme plasantanın dogum kanalını kapatmasındakı tek sıkıntı normal dogum yapamıcak olmandır başka sıkıntı yaratmaz sana sadece bır damla bıle olsa kanaman leken olursa doktora gıtmen gerekıyo o kadarağla ağla bi hal oldum zaten
haklısın yok yere onu da harab ettim
neyse ki bu gün gördük kıpır kıpırdı
dilerim herkes için her şey çok güzel olur
Allah yardımcın olsun bebegıne saglık sıhat versın ınsallah canım tez zamanda kucagına almanı dılerım Allahtan3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
defterime yazayim hemen. ben de vereyim bir tarif ama bayatlama suresini bilmiyorum cok kolay veguel. ikili cikiyor ya kremkrem santi . bir paketini koy. bir bardak sivi yag 3 bardak kadar un. bu kadar yigur eger toplanmazsa az sivi yag ekle yuvarla 170 derecede 13 dak pisir pembelesmesin. yagli kagitta pisir ve soguyunca cikar. pudra sekeri serp.Yuvarrlar simit gibi kek içinde çikolata var dışıda çikolata kaplamalı fiyatıda uygun kurabiye 5 yk. Pudra şekeri yarım paket margarin vanilin kapartma tozu 1sb ufalanmış fındık yada ceviz aldığı kadar un minik minik yuvarlıyorsun fırına sür dk hiç bakmadım pişince kızarınca çıkar beş dk beklet yarım çay bardağı pudra şekeri ve tarçını karıştır bir leğende kurabiyelerle bütünleştir bir haftada bayatlamıyor kıyır kıyır oluyor
haha kız sen ne kadar hassassınWalla leylos yaiçim bi garip oluyo bezi ve o malum seyi dusundukce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?