Doğum oldu canım ben iyiyim ama bebeğim kuvozdeGrubumuzun ilk bebeği
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla ve kolayca bebeğini kucağına almanı dilerim. Dualarımız senin ve bebeğin için. Bizi haberdar et.
Saol canım duaların izi eksik etmeyinallah yardımcın olsun ikiniz için de dua edicem sağlıkla kavuşun birbirinize aceleci pıtış sağlıkla gelsin ilk bebeğimiz olacak sağlıkla kavuşun birbirinize
Allah bağışlasın. umarım ikinizde iyisinizdirKızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
Evet canım bence en güzeli öyle ben konuştum ayrıyeten çoğu şeye gerek yok dedi bebk bezini çok getirin dedi bir de kıyafetleri en az üç tane olmalı dedi bir ince ve bir kalın battaniye şart dedicanta ıcın hastaneyle bı konusmak lazım galıba.
Allah ın izni ile yakın zamanda bebişin kendisini toplayacaktır annesi. sen içini ferah tut inşaallah. Allah yardımcınız olsun canım.3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
bende öle düşünüyorum kuzum. iyidir inşaallah diye babasıyla birbirimizi avutup seviniyoruz işteboşver remyacım görsünler görenlerin gözü gönlü açılır benimde işte oluyor hehe bakan baksın ohhh bebeğim iyi diye düşünüyorum sende öyle yap
Allah ın izni ile iki bebişimizde sağlıcakla annelerine kavuşacak inşallah. 2 ay önce bir babayla konuşmuştum. bebekleri anne karnında beslenemediği için 28. haftada alınmıştı. şimdi ayını doldurdu maşallah. bugunde doktor kuzenimle konuştum. abla kaç haftalık oldu dedi. 32 nin içinde dedim. kurtardın inşaallah dedi. haftanız iyi hayırlısı ileÇok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.
Geçmiş olsun canım Rabbim bebegini bagislasin insaAllah tez zamanda sagligina kavussun3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
aklıma geldin bu saatte uyandım bakayım dedim bebeğin doğmuş kuvözde demek ama eminim daha çabuk çıkacak fidancım mesajını gördüğümden beri sana ve bebeğine dua ediyorum hatta anneme eşime kardeşlerime bile dua ettirdim lütfen bizi habersiz bırakma hep çok güzel haberlerinizi bekliyoruzSaol canım duaların izi eksik etmeyin
canım ya sende doğum yapmışsın her şeyde bir hayır vardı aceleci bebeklerimiz bunlar ama ben eminim aceleci ve sağlıklı olacaklar annelerinin kucağına hemen gidecekler fidanay ve senin içinde dua ediyorum artık lütfen sende bizi habersiz bırakma herşey sağlıkla güzel olsunÇok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.
iyidir remyacım sen kaygılanma yeter doğan bebeklerimiz ve doğmayı bekleyen bebeklerimiz hepsi, iyi olacaklar inşallahbende öle düşünüyorum kuzum. iyidir inşaallah diye babasıyla birbirimizi avutup seviniyoruz işte
Hyr cnm daha belli degil cati muayanesi yapcakmis ole belli olcakmisSenin sezeryan kesinlestimi ,bevek iri oldugundan sezeryan olabilir demistin
Alemsnya iyi oyle olsn bklm hakkimizda hayrlisi olsn insyok yok hayattta anlatmam moralini bozmak yerine yüksek tutmak lazım
ben bir günlük üzülmek için izin verdim kendime
yarın bu modla bulmak istemiyorum kendimiiii
Ya bende de minicik bi mercimek tanesi gibi bişi var, gebelk oncesi de vardi, ama ben hıc kabız olmam, o meme gibi şey dd agri yapmadı Acaba o da mi basur baslangici.gebelikle birlikte yeni başlamış dikkat edersem gebelik sonrası geçermiş anlayacağın bir ümit yani :)
Bende cocuk yok ya hastaneye gelecek, olsa alirdim.Beyaz saksıya ben kendim koyucam canım mavi kurdelayla bağladınmı tamam
Walla leylos yameltem sen kaçtıkça kaka muhabbeti sanki seni kovalıyor
Gidip opup,yaliycam bendeBi ön hazırlık olsun sana da :)
Kızlar merhaba. Bugün 33+3 te zorunlu sezeryanla doğum yaptım. Aralık annesi derken kasımı bile atladıkRabbim hepimize ve bebişlerimize sıhhat saglık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?