2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
fidanay cnm Rabbim yardimciniz olsun ins ve en kisa zamanda kavusun saglicakla bebeginle

canta ıcın hastaneyle bı konusmak lazım galıba.
Evet canım bence en güzeli öyle ben konuştum ayrıyeten çoğu şeye gerek yok dedi bebk bezini çok getirin dedi bir de kıyafetleri en az üç tane olmalı dedi bir ince ve bir kalın battaniye şart dedi

boşver remyacım görsünler görenlerin gözü gönlü açılır benimde işte oluyor hehe bakan baksın ohhh bebeğim iyi diye düşünüyorum sende öyle yap
bende öle düşünüyorum kuzum. iyidir inşaallah diye babasıyla birbirimizi avutup seviniyoruz işte

Çok sağolun arkadaşlar. Suyu bitmek uzereydi, yaklaşık 10 gündür vücudum beslemeyi bırakmış bebeğimi. 31 32 hafta ile uyumluydu. Son kontrole kadar herşey yolundaydı hatta biraz önde bile gidiyodu. Şimdi kuvezde.

Allah ın izni ile iki bebişimizde sağlıcakla annelerine kavuşacak inşallah. 2 ay önce bir babayla konuşmuştum. bebekleri anne karnında beslenemediği için 28. haftada alınmıştı. şimdi ayını doldurdu maşallah. bugunde doktor kuzenimle konuştum. abla kaç haftalık oldu dedi. 32 nin içinde dedim. kurtardın inşaallah dedi. haftanız iyi hayırlısı ile

Saol canım duaların izi eksik etmeyin
aklıma geldin bu saatte uyandım bakayım dedim bebeğin doğmuş kuvözde demek ama eminim daha çabuk çıkacak fidancım mesajını gördüğümden beri sana ve bebeğine dua ediyorum hatta anneme eşime kardeşlerime bile dua ettirdim lütfen bizi habersiz bırakma hep çok güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım ya sende doğum yapmışsın her şeyde bir hayır vardı aceleci bebeklerimiz bunlar ama ben eminim aceleci ve sağlıklı olacaklar annelerinin kucağına hemen gidecekler fidanay ve senin içinde dua ediyorum artık lütfen sende bizi habersiz bırakma herşey sağlıkla güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…