- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kız elif benm hiç ağrim mağrim yok Benm acılmam olmayacak, normal doğuramayacağim ben galibadaha rahat dogurursun canım oyle aşşagıya baskı arttıkca açılmanda kolay olur
Iyy düşünsene kız, o sıvı kakayı temiZlerken parmaklarina tırnkalrina bulaşiyohaha kız sen ne kadar hassassınama kendı evladının olunca hıc ıgrenmıosun zaten başlarda koku felan olmuo anne sutu aldıkları ıcın
Maşallah sana canım, valla cok beceriklisin Dur ben de deneyeyim.Günaydın güzel anneler :) geçen haftalarda yag ve peynir yapımı ile ilgili tarif vereceğim demistim ve şimdi resimli olarak aşama aşama yazicam, ilk önce mayaladığımız yoğurdu robotun çırpma bölümüne döküyoruz yağ çıkana kadar çırpıyoruz biraz uzun sürerse içine bir bardak soğuk su ilave edip çırpmaya devam edin, sonra çıkan yağı ince süzgeçten geçirin ve süzgeçteki yağı musluğun altında soğuk suyla yıkayın, yağdan kalan ayranı peynir yapmak isiyorsanız tencereye koyun ve peynir çıkana kadar kaynatın sonra onuda süzgeçten geçirin iyice süzün ve tuzlayın afiyet olsun :)
Canim cevap yazdigin icin teaekkur eserim iyi seyler duymaya cok ihtiyacim var. Normal dogumu cok istiyordum ama artik bebegimi kucagima saglikli bir sekilde alayimda normal sezeryan hangisi olursa kismetcanim benim bugun muayene vardi kafa 38 hafta ile uyumlu dedi. tedirgin oldum.dediki 20. haftada mesela 30 hafta olsaydi sorun olurdu bu haftalarda bu kadar farkliliklar normal tek normal dogumicin sıkıntı olur dedi.
Sağlıkla toparlanır ins içini ferah tut iyi enerji yolla bebis e onlar sandığımızdan çok daha güçlü3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
Dene canım hem çok kolay hem çok lezzetli oluyor :)Maşallah sana canım, valla cok beceriklisin Dur ben de deneyeyim.
Şimdik de bunu takarsın sen kafaya meltemm dur daha 1 aydan fazlan var istesende istemesen de o çati ağrın olacak merak etme keyfini çıkar son demler...tek sorun o olsun kuzum..Kız elif benm hiç ağrim mağrim yok Benm acılmam olmayacak, normal doğuramayacağim ben galiba
Canım biz de aynı şeyi yaşıyoruz sizinle. Rabbim yardımcımız olsun hem yavrularımızın hem bizim3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
Çok teşekkürler canım. Inşallahen az sıkıntıyla atlatirız bu sürecipinkpisces ve fidanay geçmişler olsun kızlar dualarimiz sizlerle...yavrucaklarınızı en kısa zamanda küvezden çıkartıp koynunuza alıp evlerinizin yolunu tutarsınız inşallah yüreğinizi ferah tutun.
İnşallah canım atlatacaksınız Allahın izniyle.Çok teşekkürler canım. Inşallahen az sıkıntıyla atlatirız bu süreci
Valla ya hafıften aklıma takılmaya basladı bıle :) dedıgın gıbı allah beterınden saklasın.Şimdik de bunu takarsın sen kafaya meltemm dur daha 1 aydan fazlan var istesende istemesen de o çati ağrın olacak merak etme keyfini çıkar son demler...tek sorun o olsun kuzum..
canım ya sende doğum yapmışsın her şeyde bir hayır vardı aceleci bebeklerimiz bunlar ama ben eminim aceleci ve sağlıklı olacaklar annelerinin kucağına hemen gidecekler fidanay ve senin içinde dua ediyorum artık lütfen sende bizi habersiz bırakma herşey sağlıkla güzel olsun
Allahim sağlıklı omurler versin, bebiş nasl cnm?
Simdi nasilsiniz peki,Allah kolayliklar versin
32.haftada buyuk riskler ortadan kalkiyor canim uzmemeye calis kendini,benim kuzenin ikizlerini 32.haftada dogum yapti 2 haftada ciktilar kuvozden
Durumunuz iyidir inşallah canım. En kısa zamanda da sağlıkla evinize dönmenizi diliyorum.
canim allah kavustursun yavrunla sizi. fidanaya da yazdim guclu ol bol bol sut sag yavrunla konus gidince. inan anne karninda beslenemeyen bebekler disarda besleniyor daha rahat. iyi olacak insallah her sey.
Allah a şükür kuvezde biraz toparlayıp saglıkla kucagına gelecek tatlım3 gündür şancim vardı durdiramadilar bebeğim suan kuvozde dua edin
Ne kadar kalacak kuvezde Canım bilgi verdiler miDoğum oldu canım ben iyiyim ama bebeğim kuvozde
Bnm de aklıma sen geldin dün uyumamak için direndim resmeno rüyalar zaten insana kafayı yedirir uykuya dalmaya korkar oldum denizcim o kadar gerçek ki anlatamam
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda eve çıkarsınız.Doğum oldu canım ben iyiyim ama bebeğim kuvozde
Süpersin emeğine sağlık o kdr yazmışsın teşekkür ederizGünaydın güzel anneler :) geçen haftalarda yag ve peynir yapımı ile ilgili tarif vereceğim demistim ve şimdi resimli olarak aşama aşama yazicam, ilk önce mayaladığımız yoğurdu robotun çırpma bölümüne döküyoruz yağ çıkana kadar çırpıyoruz biraz uzun sürerse içine bir bardak soğuk su ilave edip çırpmaya devam edin, sonra çıkan yağı ince süzgeçten geçirin ve süzgeçteki yağı musluğun altında soğuk suyla yıkayın, yağdan kalan ayranı peynir yapmak isiyorsanız tencereye koyun ve peynir çıkana kadar kaynatın sonra onuda süzgeçten geçirin iyice süzün ve tuzlayın afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?