2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah sana canım, valla cok beceriklisin Dur ben de deneyeyim.

canim benim bugun muayene vardi kafa 38 hafta ile uyumlu dedi. tedirgin oldum.dediki 20. haftada mesela 30 hafta olsaydi sorun olurdu bu haftalarda bu kadar farkliliklar normal tek normal dogumicin sıkıntı olur dedi.
Canim cevap yazdigin icin teaekkur eserim iyi seyler duymaya cok ihtiyacim var. Normal dogumu cok istiyordum ama artik bebegimi kucagima saglikli bir sekilde alayimda normal sezeryan hangisi olursa kismet

Kız elif benm hiç ağrim mağrim yok Benm acılmam olmayacak, normal doğuramayacağim ben galiba
Şimdik de bunu takarsın sen kafaya meltemm dur daha 1 aydan fazlan var istesende istemesen de o çati ağrın olacak merak etme keyfini çıkar son demler...tek sorun o olsun kuzum..

Şimdik de bunu takarsın sen kafaya meltemm dur daha 1 aydan fazlan var istesende istemesen de o çati ağrın olacak merak etme keyfini çıkar son demler...tek sorun o olsun kuzum..
Valla ya hafıften aklıma takılmaya basladı bıle :) dedıgın gıbı allah beterınden saklasın.

Kızlar çok sağolun desteğiniz için. Birden olunca çok üzüldük çok ağladık ama çok şükür erken doğum sıkıntıları haricince büyük bir sorunumuz yok. Bereket ciğer geliştiriciyi yetiştirebildik en az 48 saat önce vuruldu. Birkaç saattir desteksiz nefes alabiliyormuş deneme amaçlı çıkarmışlar aleti. Ya burada sokmuyorlar yanına bir kere girebildim camdan görebiliyoruz ancak..

Allahim sağlıklı omurler versin, bebiş nasl cnm?

Simdi nasilsiniz peki,Allah kolayliklar versin

32.haftada buyuk riskler ortadan kalkiyor canim uzmemeye calis kendini,benim kuzenin ikizlerini 32.haftada dogum yapti 2 haftada ciktilar kuvozden

Durumunuz iyidir inşallah canım. En kısa zamanda da sağlıkla evinize dönmenizi diliyorum.

canim allah kavustursun yavrunla sizi. fidanaya da yazdim guclu ol bol bol sut sag yavrunla konus gidince. inan anne karninda beslenemeyen bebekler disarda besleniyor daha rahat. iyi olacak insallah her sey.

Süpersin emeğine sağlık o kdr yazmışsın teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…