Saol cnm özele gittim ben çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk :)ALlahım ya sadece bnm hastanelerim mi çalışmıyor bugüninşallah güzel haberle çık gel cnm, hayırlısı olsun.
Merhaba canım benim bildiğim ilk 3 ay folik asitten başka hiç bir ilaç verilmiyor diye biliyorum bir başka birine sormadan ilaç verildiyse içme derim tatlım...Demirim benim cok dusuk cikti demir hapi kullanmaya baslayan varmi kizlar.
hanımlar ben 7. haftada olmama rağmen 6 aylıklar gibi şişkinim çok fena göbeğim çıktı benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Progestan 200 mg ve folik asit içiyorum progestandan 1 tane folik asit yarım tablet içiyorum bunlardan biri mi yan etki yapıyor acaba ?
Saol canım kan şekeri kan sayimi tiroid hepatit B bir kaç tane dahaa var böyle aile hekimine git dedi 10 gün sonrada kontrole giderken tahlil sonuclarinida goturucem
Bir de düşük tehlikenin varsa hiiiiç önemseme cnm.zorlamayalim kendimizi..zaten bildgm kadarıyla progestan kullanmak da zor
çalışan yer var mı bugün? ben devleti de özeli de aradım ama bugün muayene alamadıklarını söylediler
Tatlim keseyi gordukten sonra betaya bakmaya gerek yok hem degerlerin masalahh iyi sakinles biraz allah bebisini sana bagislasinMerhaba kızlar sat 15 mart
14 nisan beta 191
16 nisan beta 530
18 nisan beta 2149
20 nisan beta 4369
23 nisan beta 10053 yardımcı olurmusunuz bir düzensilik mi var kan testi manyağı oldum bu arada 20 nisan da doktora gittim keseyi gördük ama paranoyak oldum birşey söyleyin benim gibi kan testi manyağı varmı aranızda
Canım sen de belki geç dölenme oldu ve gid gide değelerlerin atıyor kese göründüyse gebelik olduğun kesin 2 hafta sonra inşallah bebeğin kalp atışlarını duyarsın tahminin diye düşünüyorum...Merhaba kızlar sat 15 mart
14 nisan beta 191
16 nisan beta 530
18 nisan beta 2149
20 nisan beta 4369
23 nisan beta 10053 yardımcı olurmusunuz bir düzensilik mi var kan testi manyağı oldum bu arada 20 nisan da doktora gittim keseyi gördük ama paranoyak oldum birşey söyleyin benim gibi kan testi manyağı varmı aranızda
Teşekkür ederim iki kimyasal bir abortus tan sonra tedirginimTatlim keseyi gordukten sonra betaya bakmaya gerek yok hem degerlerin masalahh iyi sakinles biraz allah bebisini sana bagislasin
Canım kıyamam sana bir de ilaçda aldın sen kendini soğuklardan koru ve bol bol c vitamini al portakol meyve limon falan tüket tatlım... olmadı sıcak bi duş alsan göğüslerini vikslesen ( bu arada viks kullanılabiliyormu bilmiyorum ama ) allah şifa versin tatlım... Dikkat et tatlım kendine ve bebişine....Kizlar dua bekliyorim sizlerden kafayi yiycem bu bogazjm tekrarliyo bi turlu atamadim bu hastaligi iki hafta bitti psikolojim bozuldu valla bi gecsede kurtulsam allahimm
Aynen bende öyleyimmm bir tuhaf şekilde şişkinlik var davul gibi oldu göbegim ya:Shanımlar ben 7. haftada olmama rağmen 6 aylıklar gibi şişkinim çok fena göbeğim çıktı benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Progestan 200 mg ve folik asit içiyorum progestandan 1 tane folik asit yarım tablet içiyorum bunlardan biri mi yan etki yapıyor acaba ?
Teşekkür canım bakalım cumartesi çağırdı doktor yine işallah bu sefer rabbim yüzümüze gülerCanım sen de belki geç dölenme oldu ve gid gide değelerlerin atıyor kese göründüyse gebelik olduğun kesin 2 hafta sonra inşallah bebeğin kalp atışlarını duyarsın tahminin diye düşünüyorum...
banada yazdı bazı tahliller ne diye sormamışım . teşekkür ederim canım
Evet karındanaa, ne güzeel :) senin nasıl duyuldu dıştan mı?
Canm benmde bademcikler sisti ihlamur kaynattim günde iki cay bardagi ictim yumusatti iyi geldi.Kizlar dua bekliyorim sizlerden kafayi yiycem bu bogazjm tekrarliyo bi turlu atamadim bu hastaligi iki hafta bitti psikolojim bozuldu valla bi gecsede kurtulsam allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?