2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canm bende öyleyim 15 günde iki kilo almisim

ben beğimin kalp atışlarını geçen hafta duymuştum doktorum 6 hafta 2 günlük 7 mm demişti ama son adet tarihimden hesaplarsak şuanda ben 8. hafta içindeyim gibi oluyor sanırım geç döllenme denilen banada denk geldi... Söylenenlere göre 6 haftalık ve 8 haftalığa kadar kalp atışları duyulurmuş diye biliyorum...

Merhaba kızlar sat 15 mart
14 nisan beta 191
16 nisan beta 530
18 nisan beta 2149
20 nisan beta 4369
23 nisan beta 10053 yardımcı olurmusunuz bir düzensilik mi var kan testi manyağı oldum bu arada 20 nisan da doktora gittim keseyi gördük ama paranoyak oldum birşey söyleyin benim gibi kan testi manyağı varmı aranızda

Kizlar dua bekliyorim sizlerden kafayi yiycem bu bogazjm tekrarliyo bi turlu atamadim bu hastaligi iki hafta bitti psikolojim bozuldu valla bi gecsede kurtulsam allahimm

Tatlim keseyi gordukten sonra betaya bakmaya gerek yok hem degerlerin masalahh iyi sakinles biraz allah bebisini sana bagislasin

Canım sen de belki geç dölenme oldu ve gid gide değelerlerin atıyor kese göründüyse gebelik olduğun kesin 2 hafta sonra inşallah bebeğin kalp atışlarını duyarsın tahminin diye düşünüyorum...

Kizlar dua bekliyorim sizlerden kafayi yiycem bu bogazjm tekrarliyo bi turlu atamadim bu hastaligi iki hafta bitti psikolojim bozuldu valla bi gecsede kurtulsam allahimm
Canım kıyamam sana bir de ilaçda aldın sen kendini soğuklardan koru ve bol bol c vitamini al portakol meyve limon falan tüket tatlım... olmadı sıcak bi duş alsan göğüslerini vikslesen ( bu arada viks kullanılabiliyormu bilmiyorum ama ) allah şifa versin tatlım... Dikkat et tatlım kendine ve bebişine....

Aynen bende öyleyimmm bir tuhaf şekilde şişkinlik var davul gibi oldu göbegim ya:S

Canım sen de belki geç dölenme oldu ve gid gide değelerlerin atıyor kese göründüyse gebelik olduğun kesin 2 hafta sonra inşallah bebeğin kalp atışlarını duyarsın tahminin diye düşünüyorum...
Teşekkür canım bakalım cumartesi çağırdı doktor yine işallah bu sefer rabbim yüzümüze güler

ya kızlar ben ayvayı yedım bulantı donemım cok hafıf gectıgı ıcın sureklı acıkıyorum ben doguma kadar 100 kıloya cıkarım boyle gıderse :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…