2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Keseyi gördük densonra bhcg baktırmak a gerek yok canm kalp atışları icin bekle

Canim
Valla yapmadigim kalmadi vikside valla kullaniyorum tam iyiyim diyorum tekrarliyo allahtan hayirlisi diyorum acaba bebis icin yatmam gerekiyo allah bu hastaligi verdi de vesile mi ediyo neyse buna sukur bebis saglikli olsunda ins sifa bulurum bu kandil gunu

kartopi Acil şifalar tatlım sıkma canını yatabiliyorsan yat dinlen talım işte bu tip hastalıklar böyle bir an önce güz kuvet versin sana bana ....

Canm benmde bademcikler sisti ihlamur kaynattim günde iki cay bardagi ictim yumusatti iyi geldi.
ıhlamur adaçayı tarzı bitki çayları maydonoz falan düşük tehlikesi yapıyormuş diye duymuştum tatlım aman dikkat et bilmiyorum tam emin değilim ama ginede araştır ben limon bal sıcak su yapıyorum sürekli , benimde boğazlar şişti bir kaç gündür ama limon portakol falan idare ediyorumyorum şimdilik

ıhlamurda sıkıntı yok canım guvenle ıcebılırsınız bak nettede yazıyo

Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.

Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.

Mrb kizlar aranizda yerlesme kanamasi yasayan var mi.nasil oluyor.hangi gun ve ne kdr devam ediyor.benim bat yarin.bugun lekelenme oldu.hcg 150 cikmis.ama tatil oldugu icin dr uma gidemedim.hcg nin yukselmesi icimi rahatlatti.yarin yinede giderm diyorum ama gec mi olur acaba ne dersiniz

canım acıldede olsa hcg baktırsan ıyı olur en azından artıs varmı yokmu kontrol edersın yerlesme kanaması acık renklı peceteye sılınce gelır 1 2 damla

Canim baktirdim.sali 40.di bugun 150 nasil sence risk var mi.hep peceteye silince geliyor

Kızlar kasik ağrılarım fazla yok gibi artik kesildi sanki buda beni tedirgin etti .sizlerin nasıl ağrısı olupta kesilen varmi

Kizlar bana istanbul avcilarda kalp atisini dinleyebilecegim (makinasi bozuk olmayan ) doktor onerin allah askina medikana ve dogusa gittim saka gibi ya sekli goruyorum sesi disari vermiyor makinalari

Kizlar bana istanbul avcilarda kalp atisini dinleyebilecegim (makinasi bozuk olmayan ) doktor onerin allah askina medikana ve dogusa gittim saka gibi ya sekli goruyorum sesi disari vermiyor makinalari
kız hala duyamadınmı sen kalp atısını ama goruyosanda sorun etme atıyo sonucta. nasıl doktormus gı onlar :S benımkı 6 haftalıkken dısardan duyuldu hemde devlet dogum hastanesınde :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…