2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kıslar benim sat 10 mart fakat 1 hafta geç döllenme olmuş bu hafta görmemiz gerekirken haftaya kaldı ama benim bazen çok az bulantım oluyor bazende hiç olmuyor kanamam hiç olmadı ama bebek öyle ölmez dimi yani kaybolup gitmez çok korkuyorum ya

cok nirmal hepimizn ayni

Kızlar anne adayları bende 7 haftalığım kasıklarımda bazen gaz sancısı gibi kasılmalar oluyor ben biraz kiloluyum acaba ondanmı normalmidir... Sizdede oluyormu canlar...
sanci sanci sanci bendede baya oluyor kilodan degil cnm o

Slm kızlar suan hastanedeyim bana dua edin nolur bebeğimin kalp atışlarını duycam birazdan heyecanlıyım
hadi bakalim guzel haberleri ver bize

ben de aynı bazen bulantım var bazen hiç bi şey yok. hiç mereak etme öyle şey olmaz korkma için rahat olsun. belirti yokken benimde aklıma böyle şeyler geliyor. düşünmemeye çalışıyorum. hepimizde var ya bişey olursa korkusu. millete bile söylemek istemiyorum ya nazar değerse diye:) bebişlerimiz Allaha emanet

dün bir şey ödemedik kan tahlili falan yazdı onları da yaptıralım öyle ödeme yaparız. ama özeller 250-300 arasında buda öyledir canım. ama tahlilleri ege ünv yaptırıcaz

aynen canım allaha emanet gerçekten....ya benim zaten 3 yıldır çocuğum olmuyordu hatta 4 ay önce tüp bebek denedik tutmamıştı ama çok şükür rabbime yüzümü güldürdü süpriz yaptı bebeğim ama çok tedirginim ya kimseye söylemek istemiyorum nazar değer diye gerçekten de ve boş gebelik dış gebelik ve mol gebelik derken pek de sevinemiyorum ya kalp atışını duyana kadar ve sonra doğana kadar tedirginlik allahım yardım etsin

amin canım cümlemize inşallah. hepimiz Allahın izniyle sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım :))

Ben simdi hastaneden ciktim :)kalp atışını duyamadik henuz . 2.87mm yazıo cok minnacik degil mı bu ,sizde nekadardi 5.haftada ?? Cok guzel bir duygu ama bu bile ,Kesecik bile cok sukur ..kandili mübarek olsun herkesin ,guzel guzel dualar edelim bebislerimiz saglikli saglikli kucağımzda olsun ins

Merhabalar kizlar bende ikinci kez aralık annesi olucam inşallah
Ama ilki ikinci hiç farketmiyormus gene çok heyecanliyim
Herkes saglicakla kucağına alir inşallah

normal canım , 6. hafta kalp atışı duyuluyor ultrason cihazına da bağlı biraz tabi, kesende hayırlı olsun.

Kızlar çok mutluyum bu duygunun tarifi yokk.. kalp atislarini duydummmm:)))) bir sürü tahlil yazdı onları yarın yaptircam 10 gün sonra kontrolümuz var bu arada 6+5 iz bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…