İnşallah birşey yoktur içim hic rahat değil kontrolum pazartesi günü nasıl dayancam bilmiyorumSelam. Bugun aynisini sordum doktora. Benim de 7. Haftada kesildi artik cok nadir oluyo. Doktor normaldir sorun yok dedi canim korkma.
Eşim evde değil kızım var oda hasta uyuyor.acıle gıtsene canım :S
kan seklındemı leke seklındemı canım bıde evde varsa progestan ıcEşim evde değil kızım var oda hasta uyuyor.
Çok moralim bozuk şuanda ne yapacağımı da bilmiyorum. Sabahi beklemem gerekecek !!!! Inşallah önemli değildir
Evde dediğin ilaçtan yok malesef.kan seklındemı leke seklındemı canım bıde evde varsa progestan ıc
ınsallah canım Allah yardımcın olsun rabbım bu mubarek gunde dualarımız duysun bebeklerımızı bızlere bagıslasın sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallahEvde dediğin ilaçtan yok malesef.
peceteyle silinirken baktım kan gelmiş açık renkte. Umarım çoğalmaz
ıyı aksamlar canım senınde kandılın mubarek olsunİyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun
5 haftada gorunuyo canımKızlar gebeliğin 4. haftasındayım kese en erken ne zaman görünebilir?
5 haftada gorunuyo canım
Ben mdem bulaniyor sut yogurt yiyemiyorum dedim bana kalsiyum yazdi birde decavit yazdi iyi beslenemedigin zaman al dedi varmi benim gibi bunlari kullananlarMerhaba canım benim bildiğim ilk 3 ay folik asitten başka hiç bir ilaç verilmiyor diye biliyorum bir başka birine sormadan ilaç verildiyse içme derim tatlım...
Inss onemli bibsey degildir canim allah yardimcin olsun:-(Evde dediğin ilaçtan yok malesef.
peceteyle silinirken baktım kan gelmiş açık renkte. Umarım çoğalmaz
Kizlar meraba bende allahim nasip ederse aralik annesiyim ve son gunlerine denk geliyorum ablama cok kizardim basima geldi hehe.
17.denemem di ve catlatma yontemi ile gebe kaldim cok sukur daha fazla uzamadi 3 haftalikken ogrendim su an 5.haftamdayim daha bebegimi gormedim haftaya doktorum cagirdi o zaman gorecez insaallah bu mubarek gecede allahim herkesin evladini bagislasin.
Bide bebeginin cinsiyetini hisseden varmi ben ogrendigim gunden beri mavi tulumlar zibinlar battaniyeler erkek kiyafetleri geliyo gozumun onune severken bile bilincsizce oglus diye seviyorum rabbim saglikli versinde kiz erkek ilgilenmiyorum ama erkek geciyo icimden kizlar 2
Benimde adet baslangici gbi biranda kanamam gelmişti acik renk sulu gibi korkma hemen canm sakin ol tekrar ederse sorun olur durar insallah.Kızlar benim acayip moralim bozuldu.
az önce wc'ye gittim ve kanamam var!!!!
Çumartesi doktora gidecektim beta hcg yükselmiş mi diye acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum yada düşük mü oluyor çok Üzgünüm
Kizlar meraba bende allahim nasip ederse aralik annesiyim ve son gunlerine denk geliyorum ablama cok kizardim basima geldi hehe.
17.denemem di ve catlatma yontemi ile gebe kaldim cok sukur daha fazla uzamadi 3 haftalikken ogrendim su an 5.haftamdayim daha bebegimi gormedim haftaya doktorum cagirdi o zaman gorecez insaallah bu mubarek gecede allahim herkesin evladini bagislasin.
Bide bebeginin cinsiyetini hisseden varmi ben ogrendigim gunden beri mavi tulumlar zibinlar battaniyeler erkek kiyafetleri geliyo gozumun onune severken bile bilincsizce oglus diye seviyorum rabbim saglikli versinde kiz erkek ilgilenmiyorum ama erkek geciyo icimden kizlar 2
Inşallah canım amin...ınsallah canım Allah yardımcın olsun rabbım bu mubarek gunde dualarımız duysun bebeklerımızı bızlere bagıslasın sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah
Bilmiyorum hayırlısı artık ....Inss onemli bibsey degildir canim allah yardimcin olsun:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?