- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Malesef canim annemin tarafinda benim gibi agri ceken bir kac akrabam daha var rahim yapisi neden olurmu bilemiyorum rahmim usten basiklik varAllah allah ilk defa adetinde bu kadar sanci çeken birini görüyorum. Allah yardmcin olsun tatlm.
Maşallah canm, benm kv de oyledir, kendi annemlere gtmek istemem kv ve kp herşeyi onume servis ederler valla.
Malesef canim annemin tarafinda benim gibi agri ceken bir kac akrabam daha var rahim yapisi neden olurmu bilemiyorum rahmim usten basiklik var
karar verebilsemkendi işimle ilgili folikcim ziraat hayvancılık üzerine daha çok mandra üretimi istiyorum ama çok para lazım çokkkk umarım senin de hayallerin gerçek olur sen ne üzerine düşünüyorsun kuzum
bugün hastaneme uğrayıp sordum, çalışamaz raporu verdiklerini ve son iş günümde gidip almam gerektiğini söylediler.o güne (27 Kasım Cuma) randevu aldım.Cnm bana dr öyle söyledi bende şaşırdım şimdi :/ acaba yanlış mı anladım diye. ben haftaya ptesi gidip alcam çalışamaz raporu o zmn sorayım tekrar
o gereksiz iş arkadaşının yaptığını hatırladım da çok pişman oldum yazdığıma, bir gün telafi etme şansım olur umarımDaha iyi olmana çok sevindim cnmm bnmellerine sağlık düşünceli arkadşım söylemen bile yetti Bnm de ara ara taş gibi oluyor ama kısa süreli
hastaneme uğradım bugün, çalışamaz raporu verdiklerini söylediler.Bunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
Sgk ya iş yerin bildiriyor die biliyorum tatlim.
Denizciğim yanıtlamış cnm sağolsun, üniversitedeyim cnm ben.Yarın milli eğitimdeki bütün okullar tatil. Sen nerede çalışıyorsun?
Arada oluyor. Ama uzun sürmüyor.
sırt ağrısı yapmıyor da nefesimi etkiliyor bnm daha çok, yatamadım kalktım dün gece nefes alamayınca, ciddi bir sebebi yoktur umarım bu sertleşmenin. bildiğin taş gibi. iş yerimde kızlar dokunup şaşırdılar bugün ne kadar sert diye, dün komşum da yukarıda duruyo daha doğuma var dedi tesadüfen. 3-4 gün öncesine kadar böyle havada ve sert değildi. ara ara değil, hep böyle artık.Benimde oyle tam gogsumun altindan itibaren basketbol topu gibi yusyuvarlak ve semsert sirtimi agiriyo bu yuzden
Canım bende dört haftadır hafif griptim en son kulaklarıma vurdu acile gittim antibiyotiğim bitmek üzere yarın birdaha dr gidicem bende bal pekmez ıhlamur herşeyi denedim son haftaların seninde dr git biranönce geçmiş olsunBu arada grip oldum elma ve limon kaynatiyorum iki gündur pek fayda etmedi siz ne önerirsiniz. Ne geçirir bu illeti bebeğe zararı olur mu ?
valla ben de fenayım cnm, dün daha iyi hissediyordum kendimi ama bugün iş başı yapınca tıkanıp kaldım adeta, eve dönüşte doktoruma uğrayıp sordum ama yapabileceği tek şeyin istirahat yazmak olduğunu söyledi. tabii istemedim. burnuna tuzlu su/ okyanus suyu çek dedi, parol alabilirsin dedi, ıhlamur içebilirsin dedi. bi de grip gebelikte öldürmez süründürür dedi.Bu arada grip oldum elma ve limon kaynatiyorum iki gündur pek fayda etmedi siz ne önerirsiniz. Ne geçirir bu illeti bebeğe zararı olur mu ?
Ne yalan soyliyeyim benimde kalıyor ama kendimi vuruyorum papyonlu kiyafetlerleEvet,minik minik butun bebek kiyafetleri pek tatli.kiz kiyafetlerinde gozum kaldi
Çok geçmiş olsun kızlarCanım bende dört haftadır hafif griptim en son kulaklarıma vurdu acile gittim antibiyotiğim bitmek üzere yarın birdaha dr gidicem bende bal pekmez ıhlamur herşeyi denedim son haftaların seninde dr git biranönce geçmiş olsun
Ay aralik hamislerine nazar degdi herkes grip olmuş çok geçmiş olsun canım sanadavalla ben de fenayım cnm, dün daha iyi hissediyordum kendimi ama bugün iş başı yapınca tıkanıp kaldım adeta, eve dönüşte doktoruma uğrayıp sordum ama yapabileceği tek şeyin istirahat yazmak olduğunu söyledi. tabii istemedim. burnuna tuzlu su/ okyanus suyu çek dedi, parol alabilirsin dedi, ıhlamur içebilirsin dedi. bi de grip gebelikte öldürmez süründürür dedi.
Ay aralik hamislerine nazar degdi herkes grip olmuş çok geçmiş olsun canım sanadavalla ben de fenayım cnm, dün daha iyi hissediyordum kendimi ama bugün iş başı yapınca tıkanıp kaldım adeta, eve dönüşte doktoruma uğrayıp sordum ama yapabileceği tek şeyin istirahat yazmak olduğunu söyledi. tabii istemedim. burnuna tuzlu su/ okyanus suyu çek dedi, parol alabilirsin dedi, ıhlamur içebilirsin dedi. bi de grip gebelikte öldürmez süründürür dedi.
Anladim cnm ben ay gibi olandan istiyorum.Gaziemir mina canim ama minik bi minder kafasini koymasi icin.o kocaman ay gibi olanlardan degil
karar verebilsemsenin de hayalin gerçek olur umarım birgün...
bugün hastaneme uğrayıp sordum, çalışamaz raporu verdiklerini ve son iş günümde gidip almam gerektiğini söylediler.o güne (27 Kasım Cuma) randevu aldım.
o gereksiz iş arkadaşının yaptığını hatırladım da çok pişman oldum yazdığıma, bir gün telafi etme şansım olur umarım
hastaneme uğradım bugün, çalışamaz raporu verdiklerini söylediler.
Denizciğim yanıtlamış cnm sağolsun, üniversitedeyim cnm ben.
sırt ağrısı yapmıyor da nefesimi etkiliyor bnm daha çok, yatamadım kalktım dün gece nefes alamayınca, ciddi bir sebebi yoktur umarım bu sertleşmenin. bildiğin taş gibi. iş yerimde kızlar dokunup şaşırdılar bugün ne kadar sert diye, dün komşum da yukarıda duruyo daha doğuma var dedi tesadüfen. 3-4 gün öncesine kadar böyle havada ve sert değildi. ara ara değil, hep böyle artık.
Maşallah bebiseKizlar is cikisi doktorumuza ugradik 2400 olmusuz.hersey yolunda ama malesef hala ters duruyoruz kestirtecek bu kiz beni
Yok cnm takilmiyor kafasi orta cukura geliyor sadece kucagona aliyordun e bebekten bakabilirsinBendede 3 tane var ama sanırım bu minder kola takılıyor bebeği emzirirken kullanıyorsun. Kol yorulmasın diye.
Insallah canim sagol insallahİnşallah doğumdan sonra yasamazsin bi daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?