2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benim.bebeğimin başı çok büyük yanı iki hafta önden gidiyor. Doktoruma 100 mm geçerse sezeryan olur dedi . 110 mm olunca 1 cm cik fark ediyor 1 cm içinde sezeryan olmak istemiyorum . Durur mu acaba büyümesi sizceen son ggittiğinde 93 mm di.

Bu arada grip oldum elma ve limon kaynatiyorum iki gündur pek fayda etmedi siz ne önerirsiniz. Ne geçirir bu illeti bebeğe zararı olur mu ?

kendi işimle ilgili folikcim ziraat hayvancılık üzerine daha çok mandra üretimi istiyorum ama çok para lazım çokkkk umarım senin de hayallerin gerçek olur sen ne üzerine düşünüyorsun kuzum
karar verebilsem senin de hayalin gerçek olur umarım birgün...
Cnm bana dr öyle söyledi bende şaşırdım şimdi :/ acaba yanlış mı anladım diye. ben haftaya ptesi gidip alcam çalışamaz raporu o zmn sorayım tekrar
bugün hastaneme uğrayıp sordum, çalışamaz raporu verdiklerini ve son iş günümde gidip almam gerektiğini söylediler.o güne (27 Kasım Cuma) randevu aldım.
Daha iyi olmana çok sevindim cnmm bnm ellerine sağlık düşünceli arkadşım söylemen bile yetti Bnm de ara ara taş gibi oluyor ama kısa süreli
o gereksiz iş arkadaşının yaptığını hatırladım da çok pişman oldum yazdığıma, bir gün telafi etme şansım olur umarım
Bunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
Sgk ya iş yerin bildiriyor die biliyorum tatlim.
hastaneme uğradım bugün, çalışamaz raporu verdiklerini söylediler.
Yarın milli eğitimdeki bütün okullar tatil. Sen nerede çalışıyorsun?
Arada oluyor. Ama uzun sürmüyor.
Denizciğim yanıtlamış cnm sağolsun, üniversitedeyim cnm ben.
Benimde oyle tam gogsumun altindan itibaren basketbol topu gibi yusyuvarlak ve semsert sirtimi agiriyo bu yuzden
sırt ağrısı yapmıyor da nefesimi etkiliyor bnm daha çok, yatamadım kalktım dün gece nefes alamayınca, ciddi bir sebebi yoktur umarım bu sertleşmenin. bildiğin taş gibi. iş yerimde kızlar dokunup şaşırdılar bugün ne kadar sert diye, dün komşum da yukarıda duruyo daha doğuma var dedi tesadüfen. 3-4 gün öncesine kadar böyle havada ve sert değildi. ara ara değil, hep böyle artık.

Bu arada grip oldum elma ve limon kaynatiyorum iki gündur pek fayda etmedi siz ne önerirsiniz. Ne geçirir bu illeti bebeğe zararı olur mu ?
Canım bende dört haftadır hafif griptim en son kulaklarıma vurdu acile gittim antibiyotiğim bitmek üzere yarın birdaha dr gidicem bende bal pekmez ıhlamur herşeyi denedim son haftaların seninde dr git biranönce geçmiş olsun

valla ben de fenayım cnm, dün daha iyi hissediyordum kendimi ama bugün iş başı yapınca tıkanıp kaldım adeta, eve dönüşte doktoruma uğrayıp sordum ama yapabileceği tek şeyin istirahat yazmak olduğunu söyledi. tabii istemedim. burnuna tuzlu su/ okyanus suyu çek dedi, parol alabilirsin dedi, ıhlamur içebilirsin dedi. bi de grip gebelikte öldürmez süründürür dedi.

Çok geçmiş olsun kızlar ins bi an önce iyilesirsiniz

Ay aralik hamislerine nazar degdi herkes grip olmuş çok geçmiş olsun canım sanada

dünden beri genitalimde ve iç bacak da özellikle bi agrı var yatıp kalkarken iç bacağım acıyo

Ay aralik hamislerine nazar degdi herkes grip olmuş çok geçmiş olsun canım sanada

Aynen oyle artik yukarda benm karnimda :)) bi an once asagi insinde dogum yaklassin yahu :)

Slm kızlar nasılsınız hasta olan arkadaşlara şifa diliyorum
Bugün sağlık ocağından hemşiremiz arasıhal hhatır sormaya kasım 15 den sonra alırlar çocuğu dedi benim ilki sezeryan olduğu için için bi acayip oldu yahu heyecan yaptım korku vs
Bi yandan aöf sınavları için ders çalışıyorum doğuma kadar çalışabildiği kadar diye dusunmustum yakın tarih olduğunu idrak edince bi telaş sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…