kusar insan yaa.. helal olsun onu yiyebilirsen meltem .. neşe bu tatlı muhabbetini çok konuşmayalım bi fena oluyorumBen o kadar aşiri severim ki şeker cıkmasa günde 50 tane yerdim walla :)
Bende şaşırdım doktor soruyor hissetmiyomusun sanci diyor yok hissetmiyorum hiç bişey dedim.oo maşallah buna acıya dayanıklılık mı denir bilemedim. 90 yüksek bi değer. 40 tan sonrası hissettiriyor kendini. 60 -65 yaşadım en fazla hiç hoş değilmiş. beğenmedim
Bendede 3 tane var ama sanırım bu minder kola takılıyor bebeği emzirirken kullanıyorsun. Kol yorulmasın diye.Ebebekte var cnm 16 tl sanirsam dun gordumde almadim bende evde 4 tane yastigi var minnakin annemde yapmis)
İnşallah canımaa kotu bı uyanıs olmus aylacım, ıns bu bebısı normal dogur da ılk anlarını doya doya yasa annesı.
Tsk ederim amin inş herkes saglıkla olsun herkese dua ediyorum.Geçmiş olsun canım. İnşallah vaktinde sağlıkla alırsın kucağına oğlunu.
Gaziemir mina canim ama minik bi minder kafasini koymasi icin.o kocaman ay gibi olanlardan degilMina minder 12tl mi hangi mina bu
Yok benim ki bebek olsun yerleşir gitmez annemde en fazla on gün kalır ama bakalım ben inşallah kaçırıcameee esin verecekmis ayda 400 lira gitsin evinde yaksin dogalgazini otursun,hergun gelip gitsin.benim annem sıkilir kalamaz o kadar ama yollamiycam belki rahatsiz olurda gorumcemde kalir biraz.kucuk ev daha zor olur tiklim tikis.
Agri esigin yuksekmis demekki canimBende şaşırdım doktor soruyor hissetmiyomusun sanci diyor yok hissetmiyorum hiç bişey dedim.
Maşallah ne güzel ben de iki aydır göremiyorum saklıyorKızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
Basarili olursan bana taktik verYok benim ki bebek olsun yerleşir gitmez annemde en fazla on gün kalır ama bakalım ben inşallah kaçırıcam
kizlarr doktordan geldimm :) kizim 2160 grm 45 cm olmus herseyi iyi basasagi donmus normal doguma engel bi durum yok dedi doktor kasilmalarimdan sebep nst ye girdim oda iyi cikti 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrollerimi 2 haftada 1 e indirdi cok sukur
Evet,minik minik butun bebek kiyafetleri pek tatli.kiz kiyafetlerinde gozum kaldiAy ne kadar tatlılar ya yerimsağlıkla giysin inşallah
doğumunda kolay olur heralde senin ne güzel. benim ağrı eşiğim düşüktür. ne halt yicem bilemiyorum.. çok özeniyorum aslında senin gibi olan arkadaşlarımada .Bende şaşırdım doktor soruyor hissetmiyomusun sanci diyor yok hissetmiyorum hiç bişey dedim.
Bence de konusmayalim :) supangleler, pastalar, pudingler offff :)kusar insan yaa.. helal olsun onu yiyebilirsen meltem .. neşe bu tatlı muhabbetini çok konuşmayalım bi fena oluyorum
Canım fiyatlar uçuk benim gittiğim hastanede 2400 4000 lira arası dr göre değişiyor çok ama yapıcak bişey yokKızlar 2500 sezeryan doğum için normal fiyat mı çanakkale özel hastane de sorduk 1 gece yatıs bebek muayenesi ve refakatci dahil
Oh ne güzelAynen öyle canım oraya gidince dinlendigimi hissediyorum bi de benim kV de dahil hiçbir aile büyüğü ya da akrabası gelinden hizmet beklemez yemek temizlik vs. Beklemez Kaç yıldır iclerindeyim hala her gidisimizde prensesler gibi agirliyolar beni
Aslında canım çok tatlıdır ama herhalde yüksek ağrı eşiğim. İnş herkesin doğumu kolay olur. Seninde inş canım. Normal mi Sezeryan mi olucak senin belli mi ?doğumunda kolay olur heralde senin ne güzel. benim ağrı eşiğim düşüktür. ne halt yicem bilemiyorum.. çok özeniyorum aslında senin gibi olan arkadaşlarımada .
şimdilik herşey normal olacakmış gibi gözüküyor. epiduralle olsun istiyorum. tabii son dk ne olur bilinmez.Aslında canım çok tatlıdır ama herhalde yüksek ağrı eşiğim. İnş herkesin doğumu kolay olur. Seninde inş canım. Normal mi Sezeryan mi olucak senin belli mi ?
Maşallah canım herşey yolunda olması güzelkizlarr doktordan geldimm :) kizim 2160 grm 45 cm olmus herseyi iyi basasagi donmus normal doguma engel bi durum yok dedi doktor kasilmalarimdan sebep nst ye girdim oda iyi cikti 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrollerimi 2 haftada 1 e indirdi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?