2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oo maşallah buna acıya dayanıklılık mı denir bilemedim. 90 yüksek bi değer. 40 tan sonrası hissettiriyor kendini. 60 -65 yaşadım en fazla hiç hoş değilmiş. beğenmedim
Bende şaşırdım doktor soruyor hissetmiyomusun sanci diyor yok hissetmiyorum hiç bişey dedim.

eee esin verecekmis ayda 400 lira gitsin evinde yaksin dogalgazini otursun,hergun gelip gitsin.benim annem sıkilir kalamaz o kadar ama yollamiycam belki rahatsiz olurda gorumcemde kalir biraz.kucuk ev daha zor olur tiklim tikis.
Yok benim ki bebek olsun yerleşir gitmez annemde en fazla on gün kalır ama bakalım ben inşallah kaçırıcam

Maşallah ne güzel ben de iki aydır göremiyorum saklıyor

Maşallah canm, haberler süper :)

Bende şaşırdım doktor soruyor hissetmiyomusun sanci diyor yok hissetmiyorum hiç bişey dedim.
doğumunda kolay olur heralde senin ne güzel. benim ağrı eşiğim düşüktür. ne halt yicem bilemiyorum.. çok özeniyorum aslında senin gibi olan arkadaşlarımada .

Oh ne güzel

doğumunda kolay olur heralde senin ne güzel. benim ağrı eşiğim düşüktür. ne halt yicem bilemiyorum.. çok özeniyorum aslında senin gibi olan arkadaşlarımada .
Aslında canım çok tatlıdır ama herhalde yüksek ağrı eşiğim. İnş herkesin doğumu kolay olur. Seninde inş canım. Normal mi Sezeryan mi olucak senin belli mi ?

kızlar bu arada bebeğin ismine de sonunda karar verebildi kararsız eşim. K E R E M olacak. hem benim içine çok sindi hem eşimin . benim Aslı'm vardı zaten bi de Kerem'im olsun bakalım diyor. annem kardeşime koymak istemiş zamanında kısmet olmamış. benim oğlana kısmet oldu.

Aslında canım çok tatlıdır ama herhalde yüksek ağrı eşiğim. İnş herkesin doğumu kolay olur. Seninde inş canım. Normal mi Sezeryan mi olucak senin belli mi ?
şimdilik herşey normal olacakmış gibi gözüküyor. epiduralle olsun istiyorum. tabii son dk ne olur bilinmez.

Maşallah canım herşey yolunda olması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…