Âmin canım, hepimiz inşallahmaşallah canım tosununaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hepimiz güzel haberler alalım..bu günden itibaren su konusuna dikkat edeceğim..benm kızım son kontrolde boyu 2 hafta öndeydi kafa kilosu haftasıyla uyumluydu..senn kızının da gelişiminin iyi olduğuna çok sevindim ..çünkü bu durum gelişme geriliği de yapabiliyormuş ..bu arada az önce previa topiğini okuyordum belki görmemişsindir..prof.dr.sefa kelekçi ismini duydun mu?izmirli bir bayan yazmş previa konusunda dünyaca başarılara imza atmışlar...bak link atıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40989543/ miraç75 adlı üyenin mesajıeşine söyle bebek doğduktan sonra da mola veremeyecek:))) o zaman bir de uykusuzluk eklencek:)
dilerim perşembe günü çokkk güzel haberlerle dönersin canım.
ben normalde de çok su içerim bu duruma iyi geldiğine bende şaşırdım artık kimden ne duyarsam yapmaya çalışıyorum söyleyen prof olunca vardır bi bildiği diyor insan,
bence sende mutlaka suyu arttır, bi miktar belirle kafanda ve mutlaka o miktarı tuttur. ben 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum.. ama bu durumla alakalı olduğunu bilmeden içmeye başlamıştım
canım bebeğin kilosu filan nasıl benimki 10 gün ilerde
sen sona doğru yaklaştın hayırlısıyla, dört gözle hayırlı haberlerini duayla bekliyor olcam bende
bizim her şey yolunda giderse ki inşallah
15 aralık-24 aralık arası doğum olcak hayırlısıyla
Maşallah cnmmkizlarr doktordan geldimm :) kizim 2160 grm 45 cm olmus herseyi iyi basasagi donmus normal doguma engel bi durum yok dedi doktor kasilmalarimdan sebep nst ye girdim oda iyi cikti 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrollerimi 2 haftada 1 e indirdi cok sukur
Oy maşallah onamaşallah bebişine.biz de geçen hafta gittiğimizde ilk defa bu kadar net gördük kızımızı.profilden fotoğrafını verdi doktor.yanaklarıyla gıdığı tombiş tombiş. ayağını da nedense ağzına sokmuştu yavru:)
Sağol canımgozun aydın canım o daha ne sekıllere gırcek
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hepimiz güzel haberler alalım..bu günden itibaren su konusuna dikkat edeceğim..benm kızım son kontrolde boyu 2 hafta öndeydi kafa kilosu haftasıyla uyumluydu..senn kızının da gelişiminin iyi olduğuna çok sevindim ..çünkü bu durum gelişme geriliği de yapabiliyormuş ..bu arada az önce previa topiğini okuyordum belki görmemişsindir..prof.dr.sefa kelekçi ismini duydun mu?izmirli bir bayan yazmş previa konusunda dünyaca başarılara imza atmışlar...bak link atıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40989543/ miraç75 adlı üyenin mesajı
Yerim ben o ayaklari
Oy maşallah onabizim de ayaklardan biri boyundaydı :)))
Kesinlikle, bakalim bebişler doğunca biz ne hissedecegiz :)Hayati anlamli kilan onlar yeni heyecanlar çabalar ve aşk meyvasi onlar :)
İst da 2 gece yatısli ve bebeğin ilk muayenesi dahil sezeryan 2500 tlKızlar 2500 sezeryan doğum için normal fiyat mı çanakkale özel hastane de sorduk 1 gece yatıs bebek muayenesi ve refakatci dahil
Havlu, pişik krem falan alacak msin yanına canm? Ben, ilk giyeceklerini cok mınık bi hurca koyacagimEki Görüntüle 1674890 Kizlar ufaktan hastane cantalarimizi hazirlamaya basliyorum.koymayi dusunduklerim bunlar
3 tane 5 li yenidogan takim
,2 ic zibin
5 newborn body
1 alt ust takim
3 corap
3 agiz mendili
1 penye,1 muslin,1 nohut,1 orgu battaniye
2 yelek
3 kullan at alt acma
20 bez
biberon,kasik,emzik,
Nasil yeterlimi sizce,bide bebek cantamida yikadim.hemsirelerin ilk giydirecdklerinide ayri bir posete hazirlayip koyucam.diger giyecekleride posette mi koysam yoksa csntanin icine direkt mi koyayim
Maşallah kuğu gibi olacak cimcimekizlarr doktordan geldimm :) kizim 2160 grm 45 cm olmus herseyi iyi basasagi donmus normal doguma engel bi durum yok dedi doktor kasilmalarimdan sebep nst ye girdim oda iyi cikti 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrollerimi 2 haftada 1 e indirdi cok sukur
Maşallah canm, benm kv de oyledir, kendi annemlere gtmek istemem kv ve kp herşeyi onume servis ederler valla.Aynen öyle canım oraya gidince dinlendigimi hissediyorum bi de benim kV de dahil hiçbir aile büyüğü ya da akrabası gelinden hizmet beklemez yemek temizlik vs. Beklemez Kaç yıldır iclerindeyim hala her gidisimizde prensesler gibi agirliyolar beni
geçen bi başka yerde okumuştum. kadının doğumu çoook kolay geçmiş . çünkü hergün hurma emiş. biri sordu kaç tane yedin diye? cvp benii şook etti.günde 50-60 tane yemiş. yaw ben günde 1 tane yiyorum kendimi hurma yemiş sayıyomtabii şeker olmasa keyfime kalsa daha fazla da yerim ama hergün 50 tane yiyemem yaw
Ben m aldım s alsaydım diye pişman oldum yıkadım zaten Can'ım bakim ne olmuş :)Ya benim boyda kısa 152 ilk geldiğinde pijamanın boyu giymeden baktım uzundu yıkadım annem geldiğinde ölçü için giydim pijama boyu tam diğerleri uzun anlamadım göbek kaldırdı dicem ağ yeri tam yerinde duruyor sende yıkayıp dene ona göre yaptır
Mama kaşığı içinde özel bir tercih var mıtatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezse
Allah allah ilk defa adetinde bu kadar sanci çeken birini görüyorum. Allah yardmcin olsun tatlm.Normal dogumu en cok adetlerim sancisiz olcak diye istiyorum canim ben adetim baslayinca tel yanimda degilse esime tlf etmeye gidemiyorum kalakaliyorum bir yandan istifra ediyorum beljmden asagasi tutmaz esim kucaginda goturur acile malesef cok fena bir agri tarifi yok. Adet oncesi tarcinli miz yemeye baslamistim oyle biraz daha dayanilabilir bir agri olmustu.
Ay ne kadar tatlılar ya yerimEki Görüntüle 1674890 Kizlar ufaktan hastane cantalarimizi hazirlamaya basliyorum.koymayi dusunduklerim bunlar
3 tane 5 li yenidogan takim
,2 ic zibin
5 newborn body
1 alt ust takim
3 corap
3 agiz mendili
1 penye,1 muslin,1 nohut,1 orgu battaniye
2 yelek
3 kullan at alt acma
20 bez
biberon,kasik,emzik,
Nasil yeterlimi sizce,bide bebek cantamida yikadim.hemsirelerin ilk giydirecdklerinide ayri bir posete hazirlayip koyucam.diger giyecekleride posette mi koysam yoksa csntanin icine direkt mi koyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?