2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hepimiz güzel haberler alalım..bu günden itibaren su konusuna dikkat edeceğim..benm kızım son kontrolde boyu 2 hafta öndeydi kafa kilosu haftasıyla uyumluydu..senn kızının da gelişiminin iyi olduğuna çok sevindim ..çünkü bu durum gelişme geriliği de yapabiliyormuş ..bu arada az önce previa topiğini okuyordum belki görmemişsindir..prof.dr.sefa kelekçi ismini duydun mu?izmirli bir bayan yazmş previa konusunda dünyaca başarılara imza atmışlar...bak link atıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40989543/ miraç75 adlı üyenin mesajı

Maşallah cnmm

Oy maşallah ona bizim de ayaklardan biri boyundaydı :)))

duymadım bitanem hemen bakıyorum
sen var ya sennnnnn
ah sennnn cümlemin bittiğisin
hemen linke bi bakayım canım

Havlu, pişik krem falan alacak msin yanına canm? Ben, ilk giyeceklerini cok mınık bi hurca koyacagim

Maşallah kuğu gibi olacak cimcime

Maşallah canm, benm kv de oyledir, kendi annemlere gtmek istemem kv ve kp herşeyi onume servis ederler valla.

Ben o kadar aşiri severim ki şeker cıkmasa günde 50 tane yerdim walla :)

Ben m aldım s alsaydım diye pişman oldum yıkadım zaten Can'ım bakim ne olmuş :)

tatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezse
Mama kaşığı içinde özel bir tercih var mı

Allah allah ilk defa adetinde bu kadar sanci çeken birini görüyorum. Allah yardmcin olsun tatlm.

Ay ne kadar tatlılar ya yerim sağlıkla giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…