2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bunlar batıl inançlar canım inanma ben inanmıyorum akıl mantık var ..ilgisi yok lekelerin bunla ..sadece genetik

kimse benim göbeğimle yarışamaz maşallah 4 aylık gibi 2 aylığım demeye çekiniyorum gören 5 aylık gibi diyecek zaten göbişliydim
Sen beni oğlumda hamileyken görecektin 5 aylıkklen yaşlı teyzeler yolda acıyarak Allah kurtarsın kızım diyorlardı. Bir de ikiz zannediyorlardı
Yok canım kesinlikle, benim annem emekli ebe-hemşire çocukluğum gençliğim hastanelerde geçti Düşecekse bebek ne yaparsak yapalım önüne geçilmiyor. Ama güzel tutunmuşsa ve sağlıklıysa Allah sağlıklı doğmasını da sağlıyor zaten.
Sen içini ferah tut canım. 12. haftadan sonra karından bakılıyor.

ya daha 2 gün önce 7.haftaydıda 8i görmeden 9 oldm aynen şu an 8+1 :)
3 aralık mı doğum tarihin canım ? Acaba neden 8 olmadan geçti ki ?

3 aralık mı doğum tarihin canım ? Acaba neden 8 olmadan geçti ki ?[/QUOTE]

evet 3 aralık neyse yapçak birşey yok vardır bir bildiği herhalde olmuş :)

Olmayan birseyi dememki askolsun toksoplazma uzerindeki baktarulrr vs ile konusurken cig ettede var dedi dokunma dedi .. eldiven ve elini iyicene yika meyveleri iyicene yika vs vs
canım yanlış anladın beni doktorun açıklaması da gayet mantıklı tabiki

badem ceviz vs yemeye çalış canım.

ben hep yüz üstü yatıyorum? 2 cm bebeğe bişey olmaz bence göbek çıkana kadar yüzüstüne devam :)

annişler bir iş günü daha bitiyor cok şükür raporluydum bugün değişik gecti biraz sizlere bir sorum olacak idrarırım baya baya sarı ama böyle adacayı sarısı renginde acaba beta hcg degerinden falan mı cünkü baya su içiyorum yanma falanda yok yani enfeksiyon olamaz sizin renkler nasıl :):):)

söylemesi ayıp sapsarı.. her defasında klozette görünce ayyy diye irkiliyorum :) normalmiş ama.. telaş yok..

c
anım o renk çok normal. ben nerdeyse 4 litre su içiyorum günde ama her seferinde idrar koyu çıkıyor. beta hcg renk veriyo idrara merak etme :)

bende malesef oyle yaa ama midem feci yanıyo doktor yatıs seklini degistir dedi ama uyuyamıyorum yüzüstü yamayınca

ya zaten 4 aydan sonra göbekten ötürü zor olacak yüzüstü. bence mümkün olduğunca tadını çıkarmak lazım. ben nasıl uyuycam hiç bilmiyorum valla yüz üstü harici.

tskk ederimm kızlar valla iyi ki varsınız tüm aklıma takılanları doktora sorsam beni kovar heralde burda içimi rahatlatıyosunuz
söylemesi ayıp sapsarı.. her defasında klozette görünce ayyy diye irkiliyorum :) normalmiş ama.. telaş yok..

c

anım o renk çok normal. ben nerdeyse 4 litre su içiyorum günde ama her seferinde idrar koyu çıkıyor. beta hcg renk veriyo idrara merak etme :)

Hiç iştahım yok zor yiyorum şişkinlik var göbeğim çıkti
KIZLAR BEN DOKTORA SORDUM NEDEN BU KADAR ŞİŞTİM DİYE HİÇ İŞTAHIM YOK HALBUKİ HAMİLELİK HORMANLARINDANMIŞ BU ŞİŞLİK İNECEKMİŞ DAHA .. BEN 1 AYDA 3 KİLO ALMIŞIM. GÖBEK MÜBAREK 6 AYLIK GİBİ.. ŞİMDİDEN HAMİLE PANTOLONU ALIP GİYDİM .. İŞ YERİNDE SÜREKLİ OTURDUĞUM İÇİN ESKİLER GÖBEĞİMİ FAZLASIYLA SIKIYORDU DAHA FAZLA DAYANAMADIM.. GÖRENLERDE ŞİMDİDEN BU NE HAL DİYE DALGA GEÇİYOR ŞÖYLE SURATLARININ ORTASINA TÖVBE TÖVBE...

aynen canım ben de dün yeni bir pantolon aldım bir ayda üçüncü pantalonum olmuyor eskileri ..göbeğim çok şiiş ..

ya millet 6 haftada gordu ( gec dollenmede diil benimki suan 8 hafta bitcek

avcilardayi, aslinda beylikdusu yakin

sen nerdesin ?
merhaba sycorox naptığını takip ediyorum hayretle ve merakla, hala göremediysen bakaırköy incirli ethica'ya git cnm bugün ben de devlette döremeyince oraya attım kendimi ve ilk fotosunu aldık mercimeğim elhamdülillah :) cihazları uzay mekii gibi, tavsiye ederim orayı. haber ver cnm mutlaka ben de merak ettim

ALLAH KORUSUN UMUTLU OL CANIM BEN ADETE 1 GÜN KALA BAŞLADI PEMBEMSİ AKINTI 3 GÜN DEVAM ETTİ HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM... SONRA SABAH TERTEMİZ UYANINCA TEST YAPTIM VE POZİTİFİ GÖRDÜM. 1 YILDIR BEKLİYORDUK ... KAN TESTİNE BAKTIR DEĞERLERİN 2. GÜNDE 2 KATINA ÇIKMALI MESALA BUGÜN 50 İSE YARIN 100 OLMALI.. BİRDE DOKTORA GÖRÜN PROGESTAN VERİR DÜŞÜK ÖNLEYİCİ BEN DE İÇİYORUM.. ALLAH KISMETİNDEN KESMESİN CANIM... VE KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN...

Bende senin gibiyimm...Yemek de yiyorum ama şişkinim göbeğim 3 aylık gibi mübarek..Birde çok şiş yanı içi boş değil öyle..
Sen takma öyle diyenlerii laf olsun diye anca derler zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…