2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maşallah işte ne güzel, bende de hiç belirti yok, temiz bir gebelik yaşıyoruz demek şanslıyız diye düşünüyorum. pıtpıt'lar için gelecek haftaya randevu verdi bana da :)

aynen canım ben de dün yeni bir pantolon aldım bir ayda üçüncü pantalonum olmuyor eskileri ..göbeğim çok şiiş ..
ben de lc den esofman alti gibi yapmislar harika iki tane aldim babet aldim bir de:)) Güle güle giy.

ay canimsinnnn yaaa nette okuyorum zarari hakketen varmi diye yurt disinda 3 kere sokuyorlarmis sadece ultrasona benim 8 mayista randevum var medikanada ozaman duyuracam makina yenilencek demisti bekliycem ozamanda duyamazsan bana ayrinti doktor usmi falan yazsana

arkadaslar bende progestan kullanıyorum adetimden 4 gün gecti kan testi 217 cıktı 5gün sonra kanamam oldu doktora gittim yapacak birsey yok kesyi gorene kadar bekliyecegiz dedi kan testi yaptırdı 1400 cıktı progestan100 lük sabah aksam basladı 2gün sonrada minicik bir kese görduk ve istirahat verdi yatıyorum gecen hafta pazar bayagı bır kanamam yine oldu bu sefer hapla beraber iğneyede başladı cok sükür bugun kalp atıslarını görduk 6+4 deyiz hala yatmaya devam edıyorum hiç birsey yapmıyorum herseyin hayırlısı olabiliyor yani ara kanamalar sıkmayın canınızı

canım ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun doğum iznine
canım seminere gidersem ne mutlu. benim riskli gebelik. ondan bu seneyi yapatayim yeter. genelde 32 de ayrilinabilir ama sorun yoksa 37 ye kadar calisip beş hafta 8 haftaya eklenebilir

Cnm valla benimde pantolonlar dar gelio inşallah veririz

Kızlar ya dün gece nasıl bir sıtma tuttu beni ateş yoktu ama çok üşüdüm hemen ısınamadım sabah doktora sordum ateş yoksa sorun yok dedi ayh korktum yine de

endokrine de gidin olmazsa dahiliyeye onemli çünkü

Kızlar ya dün gece nasıl bir sıtma tuttu beni ateş yoktu ama çok üşüdüm hemen ısınamadım sabah doktora sordum ateş yoksa sorun yok dedi ayh korktum yine de
üşümek yanmaktan ıyıdır kız bugun bende oldum oyle elektırıklı battanıyeyı yaktım yınede ısınamadım sonra fazla sıcak bebege zarar verır dıye kapattım hala usuyorum :S

gebelik boyunca vücudumuzda hormonlarla beraber birsürü şey değişiyor arkadaslar bebişlerimizin canı sağolsun

üşümek yanmaktan ıyıdır kız bugun bende oldum oyle elektırıklı battanıyeyı yaktım yınede ısınamadım sonra fazla sıcak bebege zarar verır dıye kapattım hala usuyorum :S

orası öyle canım da baya titredim ya ayh hatrlaynca bile üşüyorum neyse ki geçti bebeğe bişi oldu sandım bide nette çok olumsuz şey yazıyor çok korkmuştum da neyse artk geçti

kızlar progesteronu alttan yapsak afedersınız parmakla ıtıyoruz ya sıkıntı yaratır mı zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…